Τα 12 Επίπεδα της Ανάληψης. Πως θα γίνει και τι θα νιώσουμε να μας συμβαίνει

Τα 12 Επίπεδα της Ανάληψης. Πως θα γίνει και τι θα νιώσουμε να μας συμβαίνει

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ας υποθέσουμε ότι ο πλανήτης μας βρίσκεται σε μια μετάβαση προς μια υψηλότερη συχνότητα και ότι όλοι όσοι κατοικούν στα ενεργειακά του πεδία θα βιώσουν μία επανευθυγράμμιση. Επίσης, ότι η διαδικασία μετάβασης στο Φως είναι σταδιακή. Δεν είμαστε ουσία τη μία μέρα και την επόμενη γινόμαστε καθαρό Φως. Υπάρχει μία διαδικασία προς το Φως, διαφορετικά θα μπορούσαμε να «καούμε».

Όλοι εξελίσσονται και απορροφούν το Φως με τον δικό τους ρυθμό, ο οποίος συντάσσεται σταδιακά με τους ρυθμούς της διαδικασίας. Μερικοί συνεργάζονται συνειδητά προς αυτές τις αλλαγές και έτσι η μετάλλαξη τους είναι ταχύτερη. Οι υπόλοιποι αγνοούν ό,τι έχει σχέση με αυτό και απλά απορροφούν αυτό το Φως συμμετέχοντας σε αυτή την πλανητική αλλαγή, χωρίς να το καταλαβαίνουν, αλλά με πιο αργούς ρυθμούς. Αυτή η διαδικασία της μετάβασης, μπορεί να ταξινομηθεί σε 12 επίπεδα, σύμφωνα με το βιβλίο The Art of Resonance (Η τέχνη του Συντονισμού) από τον Jasmuheen.

Τα 12 Επίπεδα της Ανάληψης

Πρώτο επίπεδο: Αρχικά, το σώμα εμφανίζει συνήθως μεταλλακτικά συμπτώματα γρίπης, πονοκεφάλων και διαφόρων άλλων ασθενειών, καθώς η δομή DNA και τα χημικά συστατικά αρχίζουν να αλλάζουν.

Δεύτερο επίπεδο: Το αιθερικό πρωτότυπο πλημμυρίζει με φως και απελευθερώνει καρμικές εμπειρίες οπότε οι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν διάφορους αποπροσανατολισμούς. Πολλοί αρχίζουν να αμφισβητούν πολλά και να αναρωτιούνται “γιατί είμαι εδώ”. Η αλλαγή είναι γρήγορη και πολλοί αισθάνονται κουρασμένοι.

Τρίτο επίπεδο: Οι φυσικές αισθήσεις γίνονται πολύ ισχυρότερες. Τα σώματα δεν απορροφούν μόνο το Φως για τη δική τους αλλαγή, αλλά λειτουργούν επίσης ως μετασχηματιστές και αποκωδικοποιητές των υψηλότερων φωτεινών ενεργειών στον πλανήτη, ως σύνολο.

Τέταρτο επίπεδο: Σημαντικές αλλαγές γίνονται στον εγκέφαλο και τη χημεία του σώματος, οπότε τα συμπτώματα πονοκεφάλων και πόνων στο θώρακα γίνονται συχνότερα, καθώς και οι ενέργειες της καρδιάς ανοίγουν σε βαθύτερα επίπεδα. Παράλληλα συμβαίνουν αναλαμπές τηλεπάθειας, διόρασης και βαθιά βιώματα ενσυναίσθησης.

Πέμπτο επίπεδο: Το πνευματικό σώμα αποφασίζει να συντονιστεί με το πνεύμα, τα όνειρα αλλάζουν και μπορεί να έχουν μεγαλύτερη «διαύγεια», με πολλές συνθήκες de ja vu να σας κατακλύζουν. Οι διαδικασίες σκέψης γίνονται μη γραμμικές και κάπου αρχίζει ένας επαναπρογραμματισμός που φέρνει αλλαγές στη συμπεριφορά, στο «εγώ», ενώ αρχίζουμε συνειδητά να διακρίνουμε μέσα από την καρδιά μας, κυριολεκτικά.

Έκτο επίπεδο: Αναρωτιόμαστε τι είναι πραγματικό και η διανοητική μας διαδικασία, σε σχέση με τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλάζει ταχύτατα. Η επανεκτίμηση μπορεί να είναι δυσάρεστη, αλλά η ροή δεν αντιστρέφεται και μπορεί να αμφισβητήσουμε σχέσεις, φίλους, εργασία, ακόμα και τον ίδιο μας το εαυτό. Ωστόσο αισθανόμαστε ελαφρύτεροι, γρηγορότεροι, πιο ελεύθεροι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έβδομο επίπεδο: Το τσάκρα της καρδιάς ανοίγει περισσότερο, γίνεται πιο «πραγματικό» με νέα συναισθήματα. Απελευθερωνόμαστε από τα παλιά μοτίβα και προχωρούμε σε μία μεγάλης έντασης συναισθηματική εκκαθάριση, οπότε η στηθάγχη, οι πόνος στο στήθος, είναι πιο συχνοί καθώς η καρδιά συνεχίζει να ανοίγει τα ενεργειακά πεδία της. Η πραγματοποίηση ενός ενοποιημένου διαλογισμού τσάκρα θα σας βοηθήσει.

Πιθανή πίεση στο μέτωπο ή στην πλάτη ή στο κεφάλι θα οφείλεται στο άνοιγμα της υπόφυσης και άλλων αδένων, οπότε θα αρχίσουμε να βιώνουμε τον νέο πολυδιάστατο χαρακτήρα μας και την σύνδεση σε ανώτερα επίπεδα παράλληλα με την εγκατάλειψη του πλανήτη. Η αίσθηση της “ανόδου” γίνεται πιο δυνατή, το ίδιο και η αλλαγή της αντίληψής μας.

Διατροφικά, θα αντιληφθείτε ότι τρώτε λιγότερο, ειδικά κρέας, ζάχαρη και αλκοόλ, μέχρι που θα τα αφήσετε εντελώς.

Όγδοο επίπεδο: Έχετε φτάσει σε σημείο όπου μπορείτε να μιλήσετε με τις Οντότητες που δουλεύουν μαζί σας πιο άμεσα. Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε λέξεις για να εκφράσετε τον εαυτό σας, ή τις ανάγκες σας, αλλά με έκπληξη θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να το κάνετε με γεωμετρίες, χρώματα και ήχους. 

Μοιράζεστε λέξεις από την καρδιά και την ψυχή και όλοι γύρω σας, στη Γη, δεν θα μπορούν να σας καταλάβουν γιατί πλέον δεν συνδέεστε μαζί τους. Λειτουργείτε από ένα βαθύ επίπεδο ηρεμίας με αυξημένη ευαισθησία και ευαισθητοποίηση. Αρχίζετε να παίρνετε τροφή από τις ατμοσφαιρικές αρετές και τον αιθερικό κόσμο.

Ένατο επίπεδο: Το πνεύμα χρησιμοποιεί τις γλώσσες του φωτός και αισθάνεστε ότι είστε διασυνδεδεμένοι με όλα τα Όντα παντού και λιγότερο συνδεδεμένοι με τις απόψεις των άλλων. Έχετε απελευθερωθεί από το “παιχνίδι” του διαχωρισμού και του περιορισμού και αισθάνεστε πραγματικά ελεύθεροι. Αυτή είναι η διάλυση του εαυτού καθώς έχετε κάνει το άλμα, που σε κάθε άλλη περίπτωση θα φοβόσαστε να κάνετε. Εδώ πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Βρισκόμαστε στο δρόμο – και υπό την καθοδήγηση – της Πηγής. Έχεις σχεδόν πλήρη επίγνωση του ποιος είσαι.

Δέκατο επίπεδο: Έχετε πλήρη σύνδεση με τη Συνείδηση της Πηγής και γνωρίζετε ότι όλα είναι δυνατά. Το DNA δεν είναι πλέον 2 έλικες, αλλά 12. Η τηλεμεταφορά και διάφορες άλλες εκδηλώσεις γίνονται στιγμιαία. Το Φωτεινό Σώμα έχει χτιστεί και σας επιτρέπει να περάσετε μέσα από το χώρο, το χρόνο και τις ολοκληρωμένες διαστάσεις.

Ενδέκατο επίπεδο: Η κυτταρική αναγέννηση έχει επιτευχθεί. Ο χρόνος δεν είναι πλέον γραμμικός ενιαίος αλλά ταυτόχρονος. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν. Θα είναι σαν να βλέπετε έναν πίνακα ζωγραφικής σε όλα τα σημεία του ταυτόχρονα. Στο πλαίσιο της συνειδητής συνειδητοποίησης, όπου βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Θείο Σχέδιο.

Δωδέκατο επίπεδο: Βρισκόσαστε στο τελικό από τα στάδια της Ανάληψης. Χαρά, ισότητα και αρμονία. Το Θεϊκό Σχέδιο έχει ξεδιπλωθεί μπροστά σας. Είστε ένα φωτεινό σώμα, σε ένα σύστημα πολλαπλών αστέρων όπου όλοι είναι φωτεινά σώματα. Όλες οι παράλληλες πραγματικότητες ζωντανεύουν και θα νιώθετε σαν ένας μικρός θεός πλήρως συντονισμένος με την Πηγή. Τα ενδιαφέροντα σας πλέον θα έχουν αλλάξει. Μία νέα πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά σας.

diadrastika