Ανέκδοτο: Ένας φορτηγατζής και ένας γκέι οδηγός τρακάρουν στην Εθνική

Ανέκδοτο: Ένας φορτηγατζής και ένας γκέι οδηγός τρακάρουν στην Εθνική

Μια μέρα ένας ομοφυλόφιλος μπαίνει στο Ντεσεβό του και βγαίνει στον παράδομο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας γιατί έπρεπε να πάει σε κάποια. Ο εν λόγω «κύριος» πηγαίνει κανονικά στην μία και μοναδική λωρίδα αλλά η βελόνα στο κοντέρ είναι κολλημένη στα 20 χλμ/ω.

Από πίσω, ένας αρκετά τσαμπουκαλής φορτηγατζής, ακολουθεί λες και βρίσκεται σε επιτάφιο, ενώ κάθε προσπάθεια να προσπεράσει αποβαίνει μάταιη. Αφού λοιπόν προσπαθεί αλλά δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τον εαυτό του, μετά τα διόδια του Σχηματαρίου, αποφασίζει να κάνει κάτι πιο δραστικό.

Σανιδώνει λοιπόν το φορτηγό και πέφτει πάνω στο Ντεσεβό που πετάγεται σαν παιχνιδάκι και αφού κάνει ένα πολλαπλό τετακέ, καταλήγει στο χαντάκι.

Έξαλλος ο φορτηγατζής, κατεβαίνει από το φορτηγό, πλησιάζει τον ομοφυλόφιλο και ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στο θέμα. Εξοργισμένος ο ομοφυλόφιλος βγαίνει κι αυτός από το Ντεσεβό και ακολουθεί ο εξής διάλογος με πρώτο τον γκέι να φωνάζει:

– Βάρβαρε, αγροίκε, πειρατή της ασφάλτου. Δεν δείχνεις κανένα σεβασμό στους άλλους οδηγούς. Θα έπρεπε να σε κλείσουν πίσω από τα σίδερα.

– Τι μου λες μωρή καρακραγμένη; Με σέρνεις καροτσάκι από τα διόδια στο Σχηματάρι, όπου δεν κάνεις λίγο άκρη να περάσω και θες να βγεις και από πάνω;

– Και τι θες να κάνω; Σάμπως έχω και καμιά Ferrari; Ένα μικρό Ντεσεβό είναι!…

– Να πας στην άκρη να οδηγήσεις τον κουβά σου. Χέστηkα κι εγώ αν ο δρόμος δεν είναι καλός. Να πας να πέσεις μόνος σου στο χαντάκι.

– Δεν με φοβίζεις αγροίκε, τώρα να. Θα πάρω το δικηγόρο μου και θα σου δείξω εγώ.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο ομοφυλόφιλος, βγάζει το κινητό από την τσέπη και σχηματίζει τον αριθμό του δικηγόρου.

– Έλα Τάκη χρυσέ μου, είμαι στην Εθνική και ένας βάρβαρος φορτηγατζής με τράκαρε από πίσω και μου διέλυσε εντελώς το αμάξι… Πώς;.. Μα σαφώς και θα του κάνω μήνυση… Ναι βέβαια, δεν πρόκειται να τον αφήσω από τα μάτια μου.

Κάτι του λέει ο δικηγόρος από την άλλη άκρη της γραμμής και ο γκέι τύπος, συνεχίζει να του μιλάει, αυτή τη φορά με πιο υψωμένη τη φωνή.

– Θα το μετανιώσει φρικτά που έμπλεξε μαζί μου… Βέβαια… Βέβαια και εννοείται, Τάκη, χρυσέ μου. Θα του πάρω την άδεια κυκλοφορίας, θα του πάρω τις πινακίδες, θα του πάρω το φορτηγό, θα του πάρω τα λεφτά, θα του πάρω το σπίτι του, θα του τα πάρω όλα…

Σαρκάζοντας ο φορτηγατζής επεμβαίνει κάνοντας την ανάλογη χαρακτηριστική κίνηση:

– Τι μας λες μωρή! Θα πάρεις τ’ αρχί.dια μου!

Οπότε ο γκέι βλεφαριάζει στον κινητό του και λέει στον δικηγόρο του:

– Αχ Τάκη, χρυσέ μου… Άκυρο… Τα βρήκαμε!

katharmata.net