Το UFO που επιτέθηκε σε ένα χωριό καταστρέφοντας σπίτια, δέντρα, δρόμους και αφήνοντας νεκρούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περιπτώσεις επιθέσεων από UFOs είναι ελάχιστα γνωστές, όμως, υπήρξε ένα γεγονός που προκάλεσε ένα τέτοιο επεισόδιο που αναστάτωσε πολύ κόσμο τον καιρό που συνέβη. Αναφερόμαστε την περίπτωση της Αιθιοπίας.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο της δεκαετίας του εβδομήντα, όταν οι άνθρωποι που ζούσαν σε μια μικρή πόλη στο Saladare, περίπου στις 11:30, τρομοκρατήθηκαν όταν άκουσαν έναν εκκωφαντικό ήχο που ερχόταν βαθιά μέσα από τη μεγάλη τη ζούγκλα.

Ο ερευνητής George Kendall, του περιοδικού UFOPRESS, στο τεύχος Απριλίου του 1978, έγραψε ότι η πόλη Saladare άκουγε έναν θόρυβο να προέρχεται από ένα δάσος κοντά στο χωριό και ότι φαινόταν να παράγεται από σκάφος που πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος.

Ο ήχος αυξήθηκε τόσο πολύ μέχρι που έγινε αφόρητος. Από τη μια στιγμή στην άλλη, οι ντόπιοι παρατήρησαν μια γιγαντιαία σφαίρα που πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος και με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς διέσχισε ολόκληρο το χωριό κατέστρεψε όλα όσα βρίσκονταν μπροστά του, στο δρόμο του.

Δεν υπήρχε κατασκευή που να αντισταθεί στο περίεργο αντικείμενο και να σταθεί όρθια. Παράλληλα ξεριζώνονταν τα δέντρα ενώ καιγόταν όλη η βλάστηση στο διάβα του, στο μονοπάτι που άφηνε πίσω του και οι δρόμοι έλιωναν.

Το UFO που επιτέθηκε σε ένα χωριό καταστρέφοντας σπίτια, δέντρα, δρόμους και αφήνοντας νεκρούς
Το UFO που επιτέθηκε σε ένα χωριό καταστρέφοντας σπίτια, δέντρα, δρόμους και αφήνοντας νεκρούς

Το άγνωστο αντικείμενο συνέχιζε το δρόμο του σε χαμηλό ύψος παράλληλα στο έδαφος για περίπου 140 μέτρα και στη συνέχεια επέστρεψε σαν να ήθελε να παρατηρήσει ή να θαυμάσει τις καταστροφές που άφησε στο πέρασμά του: καμμένα δέντρα, κατεστραμμένα σπίτια, δρόμοι που δεν υπήρχαν πια.

Στη συνέχεια, χωρίς να αλλάξει την ταχύτητά του, κινήθηκε για 150 μέτρα μέχρι που βρέθηκε στην πλαγιά ενός κοντινού λόφου. Εκεί έμεινε να αιωρείται λίγα μέτρα από το έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα. Όμως πολύ γρήγορα έκανε ξανά την ίδια περίπου διαδρομή αποτελειώνοντας ό,τι μπορεί να είχε μείνει όρθιο και ανέγγιχτο, μέχρι να εξαφανιστεί στην ίδια κατεύθυνση από την οποία είχε φτάσει αρχικά.

Το UFO παρατηρήθηκε από τους ντόπιους σε μια πόλη κοντά στο Saladare. Το περιέγραψαν επίσης ως ένα “μεγάλο μπολ με ουρά με έντονο κόκκινο”. Μετά την αποχώρηση του ΑΤΙΑ, οι χωρικοί διαπίστωσαν νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η υπόθεση έγινε γνωστή παγκοσμίως λόγω του γιατρού του ΟΗΕ, Attal Makk, στον οποίο είχε ανατεθεί η περιοχή και που αποφάσισε να στείλει ένα έγγραφο και φωτογραφίες για το τι συνέβη, παρέα με τον ερευνητή Joseph Allen Hynek.

Δεν υπήρξαν μεταλλικά αντικείμενα που να βρέθηκαν, ούτε καμία ένδειξη για το τι συνέβη. Αυτό το γεγονός συνεχίζεται να διερευνάται, χωρίς να ανακαλύπτεται – ή να αποκαλύπτεται – τι συνέβη πραγματικά. Εσείς… τι πιστεύετε ότι μπορεί να συνέβη;

Διαβάστε μία ακόμα παράξενη ιστορία που συνέβη στην Αιθιοπία που, ίσως, να σχετίζεται με τα παραπάνω: Η Ιστορία ενός Παιδιού που Ταξίδεψε σε Άλλη Διάσταση κατά την διάρκεια της εξαφάνισης του

Το UFO που επιτέθηκε σε ένα χωριό καταστρέφοντας σπίτια, δέντρα, δρόμους και αφήνοντας νεκρούς

diadrastika / Image by Raphaël Jeanneret from Pixabay