Με την επιλογή ενός από τους 4 αγγέλους μαθαίνουμε το μήνυμα που μας στέλνουν

Ποια είναι η εικόνα του αγγέλου που σου έλκει την προσοχή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη; Όλοι οι άγγελοι κρύβουν ένα μήνυμα για σένα, όμως την παρούσα χρονική στιγμή ισχύει περισσότερο εκείνου που η φωτογραφία θα σε μαγνητίζει.-d-

Διάλεξε τον άγγελο της κεντρικής φωτογραφίας που σου αρέσει περισσότερο και ανακάλυψε τι μήνυμα κρύβει για σένα. Θα σε εκπλήξει πόσο μέσα πέφτει, σύμφωνα με το astrology.gr!

1ος Άγγελος

Οι άγγελοι θέλουν να ξέρεις ότι “έχουν δει” πόσο έχεις αγωνιστεί τον προηγούμενο καιρό. Ίσως έχασες ένα αγαπημένο πρόσωπο ή κατοικίδιο ζώο. Οι Άγγελοι σε καθοδηγούν και δεν το ξέρεις. Μήπως βρήκες στο δρόμο ένα 10λεπτο ή 20λεπτο ή ένα πούπουλο; Άκουσες ένα τραγούδι και συγκινήθηκες ή σου ήρθε στα ρουθούνια μια οικεία μυρωδιά ή είδες φώτα να τρεμοπαίζουν;

Όλα αυτά είναι σημάδια από τους αγαπημένους σου, που έχουν φύγει, ότι είναι ακόμα δίπλα σου. Ξέρουν ότι ορισμένες ημερομηνίες, ειδικά οι γιορτές, σου προκαλούν θλίψη και μελαγχολία, αλλά θέλουν να ξέρεις ότι είναι εδώ μαζί σου, ακόμα κι αν δεν τους βλέπεις και σε περιβάλλουν με αγάπη.

Αν αφουγκραστείς περισσότερο, θα τους νιώσεις. Την επόμενη φορά που σου λείπει ένα πρόσωπο ή ζώο, που δεν είναι πια κοντά σου, ζήτησέ του να σου στείλει ένα σημάδι. Πάντα απαντούν στις εκκλήσεις σου για καθοδήγηση, βοήθεια και αγάπη.

2ος Άγγελος

Οι Άγγελοι σε ενημερώνουν ότι εργάζονται παρασκηνιακά για να σου φέρουν είτε μια νέα αγάπη είτε να σε βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης που έχεις. Έχουν ακούσει να ρωτάς, πότε θα βρεις την αδερφή-ψυχή σου ή πότε θα συναντήσεις το άτομο που θα σε συγκινήσει ερωτικά.

Πολύ σύντομα θα έρθει σε εσένα, όμως το σημαντικό είναι να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου, ώστε να σε αγαπήσουν κι άλλοι. Βγες έξω και διασκέδασε, φλέρταρε και ζήσε τη ζωή σου. Να είσαι όμως συγκεκριμένος ως προς το είδος του ανθρώπου που επιθυμείς να προσελκύσεις.

Αν ο φίλος ή η φίλη σου σε πιέζουν να πεις “ναι” σε ένα ραντεβού στα τυφλά, πήγαινε, αφού ποτέ δεν ξέρεις πού κρύβεται το έτερό σου ήμισυ. Οι Άγγελοι χρησιμοποιούν τους φίλους και την οικογένειά μας σαν μέσο προκειμένου να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που επιδιώκουμε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Να είσαι ανοιχτός, πρόθυμος να πας σε νέους χώρους και να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου, καθώς ο άνθρωπός σου μπορεί να εμφανιστεί στα πιο απίθανα μέρη και εντελώς απροσδόκητα.

Αν είσαι σε σχέση, αγόρασε καινούργια ρούχα, φτιάξε τα μαλλιά και τα νύχια σου, φλέρταρε και διεκδίκησε το ταίρι σου γιατί έτσι θα την αναθερμάνεις. Κυρίως όμως, πες του πόσο το αγαπάς και το νοιάζεσαι, ιδίως αν έχεις καιρό να το κάνεις. 

3ος Άγγελος

Οι Άγγελοι θέλουν να ξέρεις πόσο περήφανοι είναι για σένα και το πόσο μακριά έχεις φτάσει στο προσωπικό σου ταξίδι! Βλέπουν όλα τα εμπόδια που ξεπέρασες και σου κάνουν έμμεσα γνωστό ότι ήταν δίπλα σου όλη την ώρα, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για να σε καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι!

Η επιτυχία έρχεται, πιθανόν σε μια νέα καριέρα που ξεκίνησες ή τη στροφή που έκανες πρόσφατα στη ζωή σου. Σε βοήθησαν στο να μη φοβηθείς να βγεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου για να προχωρήσεις σε διαφορετική κατεύθυνση.

Σου ζητούν να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Οι Άγγελοι σου λένε να μην ανησυχείς, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκοπείς από ορισμένους ανθρώπους για να πας μπροστά.

4ος Άγγελος

Οι Άγγελοι σε έχουν δει να αγωνίζεσαι να κόψεις έναν εθισμό σου: φαγητό, αλκοόλ, τζόγο, σεξ, ουσίες ή άλλο και προσπαθούν συνεχώς να σε απελευθερώσουν από τα δεσμά του.

Μήπως τον τελευταίο καιρό έχεις αρχίσει να μην νιώθεις την ίδια έντονη επιθυμία για αυτόν τον εθισμό; Αυτό είναι σημάδι ότι προσπαθούν να σε αποσπάσουν από τα πάθη σου και να σε κάνουν να τα αντικαταστήσεις μια κακή, επιβλαβή συνήθεια με μια θετική και υγιή.

Πιθανόν να έχεις συνειδητοποιήσει πόσο ισχυρή έχει γίνει η θέλησή σου και η πρόθεσή σου να αντισταθείς στις προτροπές να επιστρέψεις στα παλιά. Τώρα είσαι αισιόδοξος για το μέλλον σου, έχεις πιο θετική ματιά για τη ζωή, διώχνεις κάθε στενόχωρη και αρνητική σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό, οπότε ίσως δεις μια νέα πραγματικότητα.

Σκέψου τον εαυτό σου και μην ενδίδεις και οι Άγγελοι θα κάνουν το θαύμα τους, χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα και θα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα. Απλώς, κάλεσέ τους, όποτε νιώσεις αδύναμος και θα σου δώσουν αυτοί τη δύναμη να αντισταθείς στους πειρασμούς.

Να ξέρεις ότι πρόκειται να ανταμειφθείς για τη σκληρή δουλειά σου, λαμβάνοντας αρκετά δώρα γιατί το αξίζεις!

astrology.gr