Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τι κρύβουν πίσω από το πρόσωπο που μας δείχνουν τα ζώδια του νερού

Ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη δείχνουν αυτό που είναι πραγματικά, ενώ οι υπόλοιποι, για πολλούς και διάφορους λόγους, υιοθετούμε άλλα πρόσωπα ή κρύβουμε κάποια πράγματα του εαυτού μας που θεωρούμε ευάλωτα.

Πρόκειται για στοιχεία του χαρακτήρα μας που, συνήθως, δεν αποκαλύπτουμε ποτέ, ή μας αρέσει να τα ανακαλύπτουν οι άλλοι στην διάρκεια της σχέσης μας.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τριών ζωδίων, από τα ζώδια του νερού, τα οποία κρατούν καλά κρυμμένα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ όλοι νομίζουμε ότι ένας Καρκίνος είναι υπερβολικά συναισθηματικός, στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο τη λογική.

Οι Καρκίνοι είναι πολύ εύστροφοι και δημιουργικοί, δυσκολεύονται όμως να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους υπόλοιπους. Έχουν την τάση να αποκρύπτουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους από τους υπόλοιπους και να βγάζουν προς τα έξω κυρίως τη συναισθηματική τους πλευρά.

Αποκαλύπτουν τόσο πολύ τον εαυτό τους, συναισθήματα και πληροφορίες, χωρίς όμως ποτέ να εκφράζουν τι πραγματικά σκέφτονται.

Κρύβει: Ευφυία, εξυπνάδα και ευστροφία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλως παραδόξως κάτω από τη σκληρή και μυστικοπαθή προσωπικότητα ενός Σκορπιού, κρύβεται ένα πολύ ευγενικό και ρομαντικό άτομο. Ο Σκορπιός είναι υπέρμαχος της δικαιοσύνης και των αρχών και προσπαθεί πάντα να υπερασπίζεται τους αδύναμους.

Σε όσους του έχουν δείξει αγάπη και φροντίδα, θα τους την δώσει πίσω διπλή! Έχουν την τάση να απομονωνονται συχνά από το πλήθος, προκειμένου να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κρύβει: Ρομαντισμό, ευγένεια και ιδεαλισμό

ΙΧΘΥΣ

Παρατηρώντας έναν Ιχθύ, εκ πρώτης όψεως παρατηρούμε ένα ονειροπόλο και βυθισμένο στις σκέψεις του άτομο, όμως έχει τρομερή διαίσθηση και αντιλαμβάνεται τα πάντα.

Οι Ιχθύς επεξεργάζονται κάθε πληροφορία και κάθε συναίσθημα που λαμβάνουν, ωστόσο δύσκολα επηρεάζονται διότι κρύβουν ένα αντιδραστικό και ανεξάρτητο άτομο μέσα τους και προσπαθούν πάντα να είναι αντικειμενικοί.

Αυτός ο κλειστός τους χαρακτήρας όμως, τους απομακρύνει συναισθηματικά από τους φίλους και συντρόφους τους.

Κρύβει: Ανεξαρτησία, ετοιμότητα και δημιουργικότητα

astrology.gr / Image by Comfreak from Pixabay