Αστυνόμοι ανέκριναν μέντιουμ και άρχισαν να συμβαίνουν παλαβά πράγματα μέσα στο τμήμα

Είναι από αυτά τα πράγματα που πραγματικά σε τρελαίνουν και δεν ξέρεις αν θα πρέπει τα αποδώσεις σε κάποιες συμπτώσεις ή στις “υπερφυσικές δυνάμεις” κάποιου ανθρώπου.-d-

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Βραζιλίας όταν το πασίγνωστο μέντιουμ Ζοάο Τεξέιρα ντε Φαρία έδινε ανάκριση για κατηγορίες που εκκρεμούν στο όνομά του για σεξουαλική επίθεση σε περισσότερες από 300 γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Το μέντιουμ που «ταξίδεψε» στον Άρη και τη Σελήνη και περιέγραψε τα όντα και όσα είδε

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ο ίδιος θέλησε να πάει μόνος του στην αστυνομία και να παραδοθεί.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα γεγονότα τα οποία αποκάλυψε η ντετέκτιβ Κάρλα Φερνάντες, σύμφωνα με το mati-gr-news:

“Ξαφνικά ο υπολογιστής που χρησιμοποιούταν για να γράφονται οι απαντήσεις του υπόπτου φάνηκε να έχει δική του ζωή και οι εντολές στο πληκτρολόγιο δεν λειτουργούσαν. Όταν ο υπάλληλος προσπάθησε να γράψει τις δηλώσεις του μέντιουμ, τα πλήκτρα κόλλησαν και η οθόνη γέμισε για λίγα δευτερόλεπτα με ένα συγκεκριμένο γράμμα που γραφόταν συνεχώς, “ΟΟΟΟΟΟΟ”.

Η ντετέκτιβ περιέγραψε και άλλα παράξενα περιστατικά, όπως το σταμάτημα λειτουργίας ενός υπολογιστή, έναν εκτυπωτή που άρχισε να τυπώνει μόνος του και ένα ψυγείο που ανατινάχτηκε.

“Είχα συνδέσει το καλώδιο του κλιματιστικού σε μια επέκταση, στο οποίο ήταν συνδεδεμένο και ένα ψυγείο. Ξαφνικά η καλωδίωση εξερράγη και το ψυγείο κάηκε. Όλοι στην αίθουσα φώναζαν τρομαγμένοι”.

Διαβάστε επίσης: Μέντιουμ Ανακάλυψε αρχαία πόλη με μία μαγική ράβδο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο 76χρονος Τεξέιρα αρνείται ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά εκατοντάδες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του, υποστηρίζοντας ότι τους έκανε θεραπεία μέσω “θαυματουργών χειρουργικών επεμβάσεων”.

mati-gr-news / Image by David Mark from Pixabay