11:11 η Ώρα των Ευχών. Τι κάνει την στιγμή τόσο σημαντική και ποια είναι η σημασία της

Ο κόσμος μας κρύβει πολλά παράξενα τα οποία δεν μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά ή απλά οι επιστήμονες δεν προσπάθησαν ποτέ να ασχοληθούν. Έτσι, λοιπόν, για κάποια από αυτά τα μυστήρια προσπαθούν να βρεθούν απαντήσεις ή τουλάχιστον να επισημανθούν μερικές εμπειρίες που είχαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι απαραίτητο να νιώθουν όλοι το ίδιο βίωμα, την ίδια ένταση, το ίδιο αίσθημα. Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν νιώθουν το παραμικρό ή που παρατηρούν κάτι μυστηριώδες ή αξιοπερίεργο, αλλά το προσπερνούν ως παράλογο και αφύσικο. -d-

Είναι 11:11, κάνε μια ευχή! Σίγουρα θυμάστε αυτή τη φράση και ίσως να τη λέτε ακόμα και σήμερα. Είναι η μόνη ώρα της ημέρας (έχοντας τη ρύθμιση του ρολογιού στο δωδεκάωρο) όπου οι αριθμοί είναι ίδιοι. Από πού έρχεται αυτή η φράση; Αξίζει να μπείτε στον κόπο να κάνετε ευχή; Τι κάνει αυτή την ώρα τόσο σημαντική και ποιά είναι η σημασία του 11:11;

Το φαινόμενο

Φαίνεται πως όλοι στις μέρες μας συζητούν ότι βλέπουν αυτό το 11:11 παντού. Στην πραγματικότητα, η δημοφιλής ταινία I Origins, πραγματεύεται το ίδιο σενάριο. Ένας επιστήμονας αρχίζει να βλέπει το 11:11 σε πολλά μέρη και οδηγείται στο να ακολουθήσει τους αριθμούς αυτούς μέχρι που τελικά συναντά ένα κορίτσι με υψηλά ανεπτυγμένο πνεύμα και κάπου εκεί οι προσωπικότητές τους έρχονται σε σύγκρουση. Είναι μια συναρπαστική ταινία που αφορά την μετενσάρκωση και πραγματικά σε κάνει να αναθεωρήσεις την άποψή σου για αυτή. Αλλά πίσω στο 11:11!

Γιατί τόσοι από εμάς, συναντούν συχνά αυτόν τον αριθμό. Έχει να κάνει με ένα βιολογικό ζήτημα όπου τα σώματά μας αποκτούν τη συνήθεια να κοιτάζουν το ρολόι τη συγκεκριμένη ώρα; Αν ναι, τότε τί γίνεται όταν τον συναντάμε τυχαία ακόμα και σε ρολόγια τα οποία δεν είναι συγχρονισμένα με την πραγματική ώρα;

Προσωπικά, με το που ξυπνούσα, ξεκίνησα να βλέπω αυτόν τον αριθμό όλη την ώρα. Μετά από λίγο παρατήρησα ότι υπήρχε κάποιου είδους πνευματική έννοια η οποία συμβάδιζε με τον αριθμό 11:11. Μερικές φορές ανατρέχω σε φάσεις της ζωής μου όπου για ένα μήνα έβλεπα αυτόν τον αριθμό στο ρολόι δύο φορές την ημέρα και μερικές φορές υπήρχαν περίοδοι που δεν τον έβλεπα καθόλου. Τί σημαίνουν όλα αυτά; Είμαι πιο φωτισμένος κατά τη διάρκεια των στιγμών που τον βλέπω; Προσπαθεί η ψυχή μου ή το σύμπαν να εκφράσουν κάτι σημαντικό;

Διαβάστε επίσης: Γιατί συγκεκριμένοι «αγγελικοί αριθμοί» εμφανίζονται συνεχώς στην ζωή μας

Θεωρίες πίσω από το 11:11

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές θεωρίες εκεί έξω οι οποίες ερμηνεύουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται όταν συναντάμε τους αριθμούς 1111. Η πιο κοινή θεωρία είναι πως όταν βλέπεις αυτούς τους αριθμούς πρέπει απλώς να κάνεις μια ευχή, η οποία πιστεύεται πως θα βγει αληθινή.

Μερικοί άνθρωποι υποστηρίζουν πως όταν βλέπεις αυτόν τον αριθμό σημαίνει ότι ανοίγει κάποιο παράθυρο στη ζωή σου κι ότι θα έπρεπε να ζητήσεις την καθοδήγηση των «αγγέλων» σου για να ανακαλύψεις περί τίνος πρόκειται. Άλλες θεωρίες δηλώνουν πως συμβαίνει κάτι σημαντικό στη συγκεκριμένη στιγμή που βρίσκεσαι και πως πρέπει να δώσεις προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σου. Μια από τις αγαπημένες μου, είναι πως όταν βλέπεις το 11:11 πρέπει απλώς να σταματήσεις και να αναγνωρίσεις τη σημασία της στιγμής.

Κατά τη γνώμη μου και αυτό που έχει απήχηση σε μένα, όταν βλέπεις αυτόν τον αριθμό είτε στο ρολόι, είτε σε πινακίδες αυτοκινήτων, είτε στον τραπεζικό σου λογαριασμό είτε οπουδήποτε, είναι ένα φιλικό μικρό σημάδι από την ψυχή σου, την πηγή, τον ανώτερό σου εαυτό ή ολόκληρο το Σύμπαν – όπως θέλετε να το πείτε, ακόμα και Θεό αν θέλετε – πως όλα είναι ευθυγραμμισμένα και πως είστε ακριβώς εκεί που χρειάζεται να είστε, ακριβώς εδώ, ακριβώς τώρα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σύμφωνα με την αριθμολογία ο αριθμός 11 έχει στην κατοχή του τις αρετές της υπομονής, της ειλικρίνειας, της πνευματικότητας, της ευαισθησίας, της διαίσθησης και είναι ιδεολογικός. Έχω διαβάσει σε ένα ιστότοπο πως το να βλέπεις το 11:11 μπορεί να θεωρηθεί σαν μια μικρή βλάβη στο Μάτριξ, είναι ένας πολύ αληθινός τρόπος για να επικοινωνήσει ο πνευματικός κόσμος μαζί μας.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνουν οι επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί. Πώς το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί μας

Δεν ξέρω αν θα ανακαλύψουμε ποτέ τί ακριβώς σημαίνει, νομίζω ότι μπορείτε να αποφασίσετε εσείς για το τί σημαίνει για τον εαυτό σας. Ξέρω ότι πάντα χαμογελώ όταν τον βλέπω, οπωσδήποτε με κάνει να αισθάνομαι καλά και λατρεύω να τον μοιράζομαι με τους άλλους, « Έϊ, κοίτα! Είναι 11:11!»

anapnoes.gr