Ανέκδοτο. Γιατρέ μου, η γυναίκα μου με απατά εδώ και 6 μήνες

Ένας φαλακρός Πόντιος πηγαίνει με την γυναίκα του στο γιατρό, αφού πρώτα έχουν κλείσει ραντεβού. Ο γιατρός τους λέει να καθίσουν και περιμένει να ακούσει ποιο είναι το πρόβλημα.

Ο Πόντιος, λοιπόν, αρχίζει να παραπονιέται ότι από τον καιρό που έπεσαν τα μαλλιά του, η γυναίκα του δεν ικανοποιείται κατά την διάρκεια της πράξης, επειδή εκείνη τον τραβούσε από τα μαλλιά και αυτός “τρελαινόταν” κι αυτό την “τρέλαινε” κι εκείνη κι έκαναν “τρελό” κρεβάτι.

Ο γιατρός τον ακούει πολύ προσεκτικά και μετά από λίγο λέει στην σύζυγο του Πόντιου να περάσει στο ιατρείο να την εξετάσει. Εκεί, της είπε να ξαπλώσει και όπως την εξέταζε, σιγά-σιγά βρέθηκ από ”πάνω” της!

Όταν τελειώσανε βγαίνουν έξω και ο γιατρός απευθυνόμενος στον σύζυγο του λέει να πάει στο σπίτι, να το κάνει με την γυναίκα του και θα δει ότι θα ικανοποιηθεί περισσότερο από πριν.

– Μα πώς θα γίνει αυτό αφού δεν έχω μαλλιά; ρωτάει ο φαλακρός Πόντιος τον γιατρό.

Και ο γιατρός του απαντά:

– Μην ανησυχείς. Πριν σε τραβούσε από τα μαλλιά… τώρα θα σε τραβάει από τα κέρατα. Ελάτε μετά από πέντε έξι μήνες να σας ξαναδώ.

Πράγματι, μτά από 6 μήνες το ζευγάρι ξαναπηγαίνει στον γιατρό.

– Γιατρέ μου, είμαι βέβαιος πως η γυναίκα μου με απατά εδώ και 6 μήνες, λέει ο Πόντιος.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Με συγχωρείτε, του λέει ο γιατρός, αλλά πρέπει να απευθυνθείς σε έναν δικηγόρο. Εγώ είμαι γιατρός, δε μπορώ να σε βοηθήσω.

– Γιατρέ μου, με απατά εδώ και 6 μήνες, επιμένει ο Πόντιος.

– Σας είπα. Αυτό είναι δουλειά ενός δικηγόρους. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.

– Γιατρέ μου, με απατά εδώ και 6 μήνες, επιμένει ξανά ο Πόντιος. Όμως, ξέρετε;… Κέρατα δεν έχω βγάλει… Μήπως έχω έλλειψη ασβεστίου;

katharmata.net / Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay