Εξωγήινη βάση στην Ανταρκτική δείχνει φωτογραφία, σύμφωνα με ουφολόγους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Διάσημοι ουφολόγοι μοιράστηκαν πληροφορίες ότι παρατήρησαν ίχνη ύπαρξης μιας βάσης στην Ανταρκτική, η οποία μπορεί να ανήκει σε εξωγήινους. Ας δούμε τι αναφέρει η δική τους εκδοχή:

Για να βρουν αυτό το μέρος, οι ειδικοί χρησιμοποίησαν τους χάρτες του Google Earth. Η ανακάλυψη έγινε τυχαία. Οι ουφολόγοι συνέκριναν φωτογραφίες μιας από τις περιοχές της Ανταρκτικής. Οι φρέσκες φωτογραφίες συγκρίθηκαν με αυτές που ελήφθησαν πριν από μερικά χρόνια.

Αλλά κυριολεκτικά το 2010 υπήρχε ένα τεμάχιο πάγου τεράστιου μεγέθους. Στην άκρη του, μπορείτε να δείτε ένα αντικείμενο με τη μορφή μπλε δίσκου. Οι ουφολόγοι είναι σίγουροι ότι αυτό το αντικείμενο μοιάζει πάρα πολύ σαν ένα UFO που πετάει από μια τρύπα που βρίσκεται κάτω από ένα μπλοκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φωτογραφίες αυτής της περιοχής, οι οποίες έχουν ληφθεί πριν από το 2010 αλλά και μετά από αυτό, δεν υπάρχει κανένα μπλοκ, επειδή είναι κρυμμένο κάτω από ένα παχύ στρώμα χιονιού.

Οι ουφολόγοι είναι σίγουροι ότι μια τεράστια ποσότητα πάγου κρύβει όλη την αλλοδαπή βάση. Κατά τη γνώμη τους, εμφανίζεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα όταν οι εξωγήινοι πρόκειται να πετάξουν μακριά από την ηπειρωτική χώρα.

Εκείνη τη δεδομένη χρονική έτυχε να ληφθεί μια φωτογραφία στην οποία μπορείτε να δείτε ένα UFO, σημειώνουν. Αυτό ακριβώς, άλλωστε, πιστεύουν οι περισσότεροι ουφολόγοι.

Οι συντεταγμένες του είναι: 77° 5’33.29″S 157°37’3.17″W

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

UNKNOWN SPACECRAFT CAUGHT EXITING SUB-GLACIAL LAUNCH FACILITY IN ANTARCTICA(!)ARE THEY COMING?(!)

diadrastika / Image by Arvid Olson from Pixabay