Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα πάρουν το αίμα τους πίσω, με την πρώτη ευκαιρία, γιατί ανήκουν στα πιο εκδικητικά ζώδια

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα πάρουν το αίμα τους πίσω, με την πρώτη ευκαιρία, γιατί ανήκουν στα πιο εκδικητικά ζώδια

Είχες μία σύντροφο για την οποία μετάνιωσες στην πορεία, ή πολύ απλά δε σας βγήκε. Αποσύρθηκες φιλήσυχα, έδωσες τόπο στην οργή και προχώρησες με τη ζωή σου. Ή είχες μία συνάδελφο, με την οποία υπήρξε μία μικρή «μανούρα» αλλά εσύ το ξέχασες την ίδια κιόλας μέρα. Μέχρι που είδες ότι η άλλη πλευρά δεν το ξέχασε ποτέ και σε περίμενε στη γωνία για να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και να σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που προκάλεσες. Ποια είναι αυτά τα 4 ζώδια που το motto τους είναι «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»; Δες παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα πιο εκδικητικά ζώδια:

Παρθένος Είναι το τελευταίο ζώδιο της λίστας, αλλά μπορεί να γίνει εφιάλτης, εφόσον ίσως δεν αντιληφθείς καν ότι του έχεις κάνει κακό. Συνήθως χρησιμοποιεί την τακτική “passive-aggressive” και να σε μπερδέψει τόσο που να προβληματιστείς για μέρες. Μέχρι που θα κάνει το μπαμ και δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς.

Σκορπιός Εντάξει, δεν εξεπλάγης κιόλας. Αν περιμένεις να δεις ένα ζώδιο σε αυτήν τη λίστα, αυτό είναι ο Σκορπιός. Αν του έκανες κάτι, σβήσε όλα τα social media που έχεις, άλλαξε διαβατήριο και μπες στο πρώτο αεροπλάνο που θα βρεις. Αν δε σε γδάρει με τη μία, θα το κάνει σε πολλές μικρές επαναλήψεις ώστε να το απολαύσει και ο ίδιο ακόμα περισσότερο.

Ιχθύες Σου φαίνεται αθώος και υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά αυτή είναι η πηγή του κακού. Αν τον πληγώσεις, πράγμα όχι ιδιαίτερα δύσκολο, «την έκατσες». Σε αντίθεση με το Σκορπιό, δε θα σε καταστρέψει άμεσα και με προφανή τρόπο, αλλά θα δημιουργήσει μία ίντριγκα σε βάθος χρόνου και θα σε καταστρέψει τη στιγμή που νομίζεις ότι έχεις γλιτώσει από την εκδικητική του μανία. Αν ξυπνήσεις μία μέρα χωρίς σπίτι, λεφτά, φίλους και ρούχα, κάτσε και θυμήσου τι έκανες σε έναν Ιχθύ, ίσως και πριν από 14 χρόνια.

Ταύρος «Ταύρος εν υαλοπωλείω» και δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Αν του προκαλέσεις νεύρα οποιασδήποτε φύσεως , έχεις ενεργοποιήσει ένα ηφαίστειο που περιμένει να ξεχυθεί και να σου προκαλέσει τεράστιο κακό μέχρι να θεωρήσει (από μόνος του) ότι είστε πάτσι. Το χειρότερο είναι ότι είναι τόσο πεισματάρης που μπορεί να μη σε συγχωρήσει ποτέ διότι το βλέπει σαν προδοσία απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό.

ratpack.gr

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.