Η Νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων: Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα

Μια αναπάντεχη είδηση, η οποία προσφέρει ανείπωτη χαρά, αλλά και εξηγεί την αίσθηση που επικρατεί τα τελευταία 3 χρόνια κυρίως.

Αν γυρίσουμε πίσω το χρόνο, κάπου εκεί λίγο πριν το 2012 και μέχρι τα τέλη του 2016, οι περισσότεροι συνειδητά στρατευμένοι υπέρ της αφύπνησης των ανθρώπων και της ανατροπής της απάνθρωποης κατάστασης επί του πλανήτη, θα θυμηθούμε την αίσθηση επείγοντος που επικρατούσε στις ψυχές και τη συνείδηση μας.

Η μαύρη ένταση που σαν αόρατα πλοκάμια είχαν τυλίξει τις πόλεις και τα κράτη των ανθρώπων, αλλά και οι εξελίξεις στον υλικό κόσμο δεν άφηναν κανέναν μας να ησυχάζει ή να εφυσυχάζει.

Συντονισμένες αλλά και μεμονωμένες ατομικές δράσεις και οραματισμοί πάσχιζαν να κερδίσουν πόντο πόντο έδαφος και να ανατρέψουν έστω για λίγο τον ασφυκτικό κλειό που απειλούσε, πολύ περισσότερο από τη βιολογική, την ψυχική μας υπόσταση και ακαιρεότητα.

Θυμάμαι εκεί πίσω στα τέλη του 2015 και μεχρι τα μέσα του 2016 τις απανωτές ψυχικές και αστρικές επιθέσεις που δέχτηκα, τόσο εγώ όσο και αρκετοί γνωστοί μου θεραπευτές και αγωνιστές του φωτός και της συνείδησης.

Πολλοί από εμάς οδηγηθήκαμε τότε στα όρια των ανθρώπινων δυνάμεων μας. Φλερτάραμε με το λεπτό όριο δίπλα από το θάνατο. Με ορθάνοιχτους τους πνευματικούς οφθαλμούς βλέπαμε τη φρίκη του αστρικού πολέμου και τις επιπτώσεις του στον υλικό κόσμο.

Οι σκοτεινοί και τα τσιράκια τους είχαν αμολυθεί και χτυπούσαν ανελέητα. 
Λίγοι κατανοούσαν τι ακριβώς συμβαίνει. Πολύ λιγότεροι αντιλαμβάνονταν τις αιτίες των συμβάντων γύρω μας, καθώς παρέμεναν κρυμμένες στον αόρατο για τους πολλούς κόσμο.

Και να που σταδιακά άρχισαν να καταφτάνουν οι ειδήσεις και τα ΕΥαγγέλια για την τελική και οριστική νίκη των φωτεινών δυνάμεων!

Μόλις πριν λίγες ημέρες έμαθα από τον πατέρα μου για τα ευχάριστα νέα!
Τα σχετικά βίντεο κάνουν ήδη το γύρω του κόσμου, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πηχιαίους τίτλους…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μόλις το Σεπτέμβρη που μας πέρασε και εντός 4ων ωρών οι φωτεινές δυνάμεις κατατρόπωσαν το διαστημικό στόλο των σκοτεινών. Ο γαλαξίας μας ελευθερώθηκε από την μέγγενη των παρασίτων που είχαν απλωθεί και ρήμαζαν την περιοχή μας μαζί με τη Γαία.

Αυτοί οι ίδιοι ήταν που το 2016 είχαν κυρήξει τον πόλεμο και ορμούσαν με κάθε τρόπο και σε κάθε πεδίο ενάντια στις φωτεινές ψυχές του πλανήτη μας. Αυτή τους η δράση ήταν που επισκίαζε τις ψυχές μας και μας έδινε την αίσθηση του επείγοντος και της ανάγκης για μαζική συστράτευση και αγώνα συνειδητό υπέρ του φωτός.

Περιέργως τα τελευταία χρόνια και δίχως να έχω κάποια άμεση χειροπιαστή πληροφορία ένιωθα πως δεν υπήρχε πλέον αυτή η ανάγκη, πως δεν υπήρχε πίεση χρόνου, πως δεν υπήρχε λόγος για τέτοιου τύπου αγώνα…Και η αλήθεια δεν μπορούσα να το εξηγήσω, διότι δεν έβλεπα και κάποια σημαντική αλλαγή ή διαφορά στο υλικό πεδίο….

Μαθαίνοντας όμως τα χαρμόσυνα νέα της Νίκης των Φωτεινών δυνάμεων και συνδυάζοντας αυτές τις πληροφορίες με τις εμπειρίες που είχα, βρέθηκα να διαπιστώνω την αλήθεια που εμπεριείχαν.

Όπως ακριβώς οι πολλοί δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος του πολέμου πάνω από τα κεφάλια μας και γύρω από τις ψυχές μας, έτσι δεν κατάλαβαν και τώρα τη λαμπερή νίκη και τα αποτελέσματα αυτής επί της υλικής μας καθημερινής ζωής.

Ο κύβος ερίφθη. Θα αργίσουν ίσως να φανούν ακόμη οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται, αλλά θα συμβούν. Θα συμβούν το ίδιο σιγά και σιωπηλά για τους πολλούς όπως και το αιματοκύλησμα που δεν αντιλήφθηκαν. Δεν υπάρχει λόγος για πρόκληση χάους από ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές. Θα γίνουν όλα όμορφα και ήρεμα. Σταδιακά και με μέτρο.

Οι φωτεινοί πολεμιστές συνεχίζουν πια με πιο ήρεμο βηματισμό το έργο τους. Δεν υπάρχει βιάση. Το κακό έληξε, πέρασε.

Οι σκοτεινοί, εγωκεντρικοί, όποιο όνομα θέλετε δώστε τους, έχουν χάσει τη στήριξη των συμμάχων τους, οι οποίοι ούτως ή άλλως εκδιώχτηκαν μαζικά από το γαλαξία. Μπορεί κάποιοι λίγοι να προσπαθούν ακόμη να προκαλέσουν δεινά, ωστόσο δεν έχουν κανένα πια έλεγχο. Αρχής γενομένης από το τραπεζικό σύστημα και το μέχρι πρότεινος ψεύδος που επικρατούσε στην πολιτική ζωή, θα δούμε σταδιακά να καταρρέει με τρόπο το απάνθρωπο τυραννικό τους σύστημα.

Η Γη παραδόθηκε και πάλι στην ανθρωπότητα.

Κάποιοι γιόρτασαν επί τριημέρου του γεγονός. Κάποιοι άλλοι το μαθαίνουν λίγες μέρες μετά και το μεταδίδουμε παρακάτω… για όσους έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά για να δούν και να ακούσουν την αλήθεια αφουγγραζόμενοι κυρίως εντός τους.

Κάποιοι είδαν στον ουρανό τη μεγάλη μάχη κι άλλοι είδαν τη μάχη με τα πνευματικά τους μάτια. Πελώριοι και αγέρωχοι περί τα τέσσερα μέτρα, λαμπεροί και ολοφώτεινοι όπως και τα αγάλματα που σώζονται στο όνομα τους… κατατρώπωναν τα κακάσχημα εντομόμορφα κι ερπετόμορφα πλάσματα που παρασιτούσαν εις βάρος όλων των πλασμάτων αυτής της γωνιάς του κόσμου… και είχαν πείσει επί χιλιετίες αρκετούς από τους ανθρώπους να τους ακολουθήσουν στις τακτικές τους… …μέσα από χείριστο δέσιμο συνείδησης, μαύρομαγικές τελετουργίες, διαστροφή των πνευματικών αληθειών και αποχαύνωση των πνευματικών αναζητητών… για να πιάσουμε λίγες μόνο από τις πρακτικές τους…

Οι βετεράνοι των μεγάλων μαχών που προηγήθηκαν, χαμογελούν πια με ικανοποίηση…

Χαλάλι! Κι αν γινόταν ξανά… πάλι το ίδιο θα έκαναν!

*εμπειρίες των μαχών θα μοιραστώ μαζί σας στο βιβλίο που ετοιμάζεται…
// Οι γερμανομαθείς μπορούν να απολαύσουν πολλές πληροφορίες σχετικά, στην ακόλουθη συζήτηση από το Κανάλι “Συνείδηση”  όπου την μετάφραση μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Η μάχη για τη Γη: Η νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων και γιατί ο πλανήτης μας παίζει ένα σημαντικό ρόλο στα κοσμικά γεγονότα

Με αγάπη
η τοξότισσα – vickytoxotis / Image by Thomas Budach from Pixabay