Ο «χάρτης της Ανταρκτικής» για την Αγκάρθα και οι συντεταγμένες της εισόδου της

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Ανταρκτική και όλα τα μυστήρια που την περιβάλλουν, από τις μυστικές βάσεις μέχρι την εικαζόμενη είσοδο σε έναν εσωτερικό κόσμο που λέγεται ότι υπάρχει μέσα στην Γη, την Αγκάρθα, πάντα γοήτευαν την ανθρωπότητα.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος και ερευνητής Nikolai Subbotin αναλύει τα έγγραφα της KGB του φακέλου “Orion” σχετικά με τις δραστηριότητες των Ναζί στην Ανταρκτική πριν και κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ας δούμε μερικούς χάρτες και τι απεικονίζουν:

Ο «χάρτης της Ανταρκτικής» για την Αγκάρθα και οι συντεταγμένες του
Αυτός ο χάρτης δείχνει την κύρια ήπειρο αυτού του ημισφαιρίου, που ονομάζεται Asgard. Στην ήπειρο Asgard, στο κέντρο, βρίσκεται η πόλη Aesir. Κάτω αριστερά, μπορούμε να δούμε καθαρά την Neu Schwabenland με την πρωτεύουσα Neu Berlin.

Ένας ακόμα χάρτης:

Ο «χάρτης της Ανταρκτικής» για την Αγκάρθα και οι συντεταγμένες του
Ένας άλλος χάρτης δείχνει την κύρια ήπειρο αυτού του ημισφαιρίου που ονομάζεται Liberia. Στο κέντρο, στα δεξιά, υπάρχουν τα νησιά Fera. Παρακάτω είναι η πόλη της Σαμπάλα, η λεγόμενη και “πόλη θεών”.

Ο χάρτης με την υποβρύχια διαδρομή:

Ο «χάρτης της Ανταρκτικής» για την Αγκάρθα και οι συντεταγμένες του
Αυτό το μέρος του χάρτη Reichsdeutschen περιγράφει μια υποβρύχια διαδρομή που περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να φτάσει κάποιος στον εσωτερικό κόσμο της Asgaρd χρησιμοποιώντας ένα υποβρύχιο πλοίο.

Υποστηρίζεται ότι θιβετιανοί μοναχοί συνεχίζουν να λένε ότι η πόλη της Σαμπάλα υπάρχει πραγματικά, όχι στην επιφάνεια του πλανήτη μας, αλλά μέσα στον πλανήτη. Αυτός ο ισχυρισμός φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον παραπάνω χάρτη ότι η Σαμπάλα είναι μια αληθινή πόλη μέσα στη γη, κάτω από την επιφάνεια.

Τα ακόλουθα στοιχεία που θα μπορούσαν να πιστοποιούν την ύπαρξη εσωτερικής γης, σύμφωνα με τους σχετικούς ισχυρισμούς, βρίσκονται σε επιστολή του Karl Unger, μέλους του πληρώματος του υποβρυχίου U-209:

DEAR OLD COMPANION, THIS MESSAGE WILL BE A SURPRISE FOR YOU. IT HAS MADE THE SUBMARINE 209. THE LAND IS EMPTY. DR. HAUSHOFER AND HESS, THEY WAS REASON. THE ENTIRE TEAM IS GOOD, BUT CANNOT GO BACK. WE ARE NOT PRISONERS. I AM SURE THAT THIS MESSAGE WILL COME FROM YOU, IT IS THE LAST CONNECTION WITH THE U-209. WE WILL MEET WITH A NEW COMPANION, I AM WORRIED FOR THOSE WHO HAVE LASTED LIFE ON THE LAND OF THE EARTH WHEN THE FUHRER HAS BEGAN. OUR GERMANY.
CORDIALMENTLE, CHARLES UNGER

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θα μπορούσε να αποδοθεί ως εξής:

Αγαπητέ σύντροφε, αυτό το μήνυμα θα είναι έκπληξη για εσένα. Έγινε από το υποβρύχιο 209. Η γη είναι άδεια. Οι Δρ. Haushofer και Hess, ήταν η αιτία. Όλη η ομάδα είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να επιστρέψει. Δεν είμαστε κρατούμενοι. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το μήνυμα θα έρθει από εσάς. Είναι η τελευταία επαφή με το U-209. Θα συναντήσουμε νέους συντρόφους. Ανησυχώ για αυτούς που επέζησαν στη Γη, όταν ο Φύρερ ξεκίνησε την Γερμανία μας.

Εφόσον όλα αυτά ισχύουν, φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο δρόμος προς την εσωτερική γη.

Επίσης, το 1937-1938, μια ναζιστική ομάδα μυστικής αποστολής που επικεφαλής ήταν ο καπετάνιος Ritscher, προσγειώθηκε κοντά στη γη της Queen Maud και εδραίωσε μυστικές βάσεις εκεί. Αυτό το τμήμα της γης ανήκει στην Ανταρκτική, το οποίο αργότερα διεκδικεί η Νορβηγία στις 14 Ιανουαρίου 1939.

Η επιστολή του Unger εξηγεί επίσης γιατί δεν υπήρχαν Γερμανοί επιστήμονες, επιλεγμένοι άνθρωποι και πιλότοι δοκιμών UFO, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων και πρωτοτύπων των UFO, όπως το Haunebu 1, 2, 3 και 4 και η συσκευή Andromeda, πιθανώς κατασκευασμένη με τη βοήθεια των εξωγήινων, όταν έφυγαν από τις βάσεις της Ανταρκτικής.

Μετά από μια εις βάθος ανάλυση, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν και δημοσίευσαν τις συντεταγμένες όπου είναι δυνατόν να βρεθεί ο διάδρομος στον εσωτερικό κόσμο του Agharta, σύμφωνα με τον παραπάνω χάρτη:

  • Θέση: 68 ° 00’00,0 “S 1 ° 00’00,0” E. 

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, ο διάδρομος της εσωτερικής γης βρίσκεται στη θάλασσα του Lazarev, που είναι ο ίδιος τόπος όπου ο ερευνητικός στόλος Russian Baltic Fleet, με τον ναύαρχο Vladimirsky, πραγματοποίησε την υδρογραφική έρευνα των υδάτινων περιοχών της Ανταρκτικής τα πρόσφατα χρόνια:

Ο «χάρτης της Ανταρκτικής» για την Αγκάρθα και οι συντεταγμένες του
Συντεταγμένες: 68 ° 00’00,0 “S 1 ° 00’00,0” E.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι αμερικανικές κυβερνήσεις και η Σοβιετική Ένωση γνωρίζουν την μυστική είσοδο της Αγκάρθα στην εσωτερική γη και τους κατοίκους της, καθώς και την υπόγεια ναζιστική υπόγεια βάση για περισσότερα από 40 χρόνια, αλλά δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν αυτόν τον τύπο των ειδήσεων και έτσι έχουν καταστείλει την αλήθεια.

Σύμφωνα με εικασίες βασισμένες στα παραπάνω, φαίνεται ότι αυτή η υπόγεια ναζιστική βάση εξακολουθεί να υπάρχει και να λειτουργεί. Πιστεύεται, επίσης, ότι το τελευταίο τάγμα του Χίτλερ συνεργάζεται με τα όντα της εσωτερικής γης και θα ενεργήσει όταν ο κόσμος θα βρεθεί σε βαθιά κρίση, οικονομική ή άλλου είδους.

Με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες, αν είναι όλες αλήθεια, γίνεται σαφές γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αναφέρεται ότι έχουν αναφερθεί ή εμπλακεί, καθώς και για ποιο λόγο οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και το ρωσικό ναυτικό, διατηρούν εξερευνήσεις την Ανταρκτική.

Παρακολουθήστε και το βίντεο που ακολουθεί, για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να δείτε αναλυτικά τους χάρτες και τις περιοχές.

Do Nazi maps and documents to Agartha confirm the hollow Earth accounts !!!

diadrastika / Image by mollyroselee from Pixabay