Βρέθηκε νεκρή αφού πρώτα δήλωσε ότι

Βρέθηκε νεκρή αφού πρώτα δήλωσε ότι “βρισκόμαστε στο Matrix”

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει κάποια πιθανότητα, ακόμα και αν είναι απομακρυσμένη, ότι αυτό που μας περιβάλλει δεν είναι πραγματικό και ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε ένα εικονικό τμήμα προϊόντος μιας τεράστιας προσομοίωσης, ενός Matrix.

Μετά από μια σειρά αινιγματικών και μυστηριωδών τηλεφωνικών κλήσεων, η Erin Valenti εξαφανίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ, στις 14 Οκτωβρίου 2019, αφού έφυγε από την πόλη του Palo Alto για να πάρει την πτήση επιστροφής από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ.

Η οικογένεια της Erin Valenti έπαψε να την ψάχνει το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι βρήκαν ένα πτώμα στην κοιλάδα Almaden, νότια του Σαν Χοσέ των ΗΠΑ, από όπου εξαφανίστηκε η 33χρονη επιχειρηματίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Χοσέ ανέφερε ότι βρήκε ένα πτώμα μέσα σε ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο στο συγκρότημα 6500 του Bose Lane, μόλις μισό μίλι από την τελευταία γνωστή τοποθεσία της Valenti, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Almaden και τη λεωφόρο Camden.

Τα αρχεία δείχνουν ότι η πυροσβεστική υπηρεσία του San Jose ανταποκρίθηκε σε ιατρική κλήση στις 3:56 μ.μ. κοντά στο 6582 Bose Lane. Το ιατρικό γραφείο στην επαρχία Santa Clara, μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιορίσει τη μορφή και την αιτία θανάτου.

Το Σάββατο, τα μέλη της οικογένειας συνέχισαν την ξέφρενη αναζήτηση για την Valenti, η οποία προφανώς υπέστη ένα “επεισόδιο” νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα, μιλώντας σε μια σειρά από παράξενα τηλεφωνήματα λέγοντας:

“Όλα είναι ένα παιχνίδι, ένα πνευματικό πείραμα, είμαστε στο πλέγμα. Αυτό δεν είναι μια ταινία!”

Ο σύζυγός της είπε ότι δεν είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας και ότι τα τηλεφωνήματα της ήταν πολύ περίεργα. Η μητέρα της, Whitey Valenti, πέταξε στο San Jose από τη Νέα Υόρκη με το σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους για να συμμετάσχουν στην αναζήτηση.

Η Erin Valenti ήταν ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Tinker Ventures, εταιρείας σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών, όπου ηγήθηκε μιας παγκόσμιας ομάδας 120 υπαλλήλων στα γραφεία του Salt Lake City και του Πακιστάν.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Valenti ήταν επίσης ένας εξαιρετικός ορειβάτης και σκιέρ. Τίποτα δεν φάνηκε να είναι λανθασμένο μέχρι να καλέσει τους γονείς της γύρω στις 3:30 μ.μ. την Δευτέρα, μετά από μία συνάντηση με έναν πρώην συνάδελφό της στην Sand Hill Road, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό που είχε νοικιάσει.

Μόλις βρήκε το αυτοκίνητο, έμεινε στο τηλέφωνο με τους γονείς της και η συζήτησή τους έγινε περίεργη.

Η Erin είχε χάσει την πτήση της τη Δευτέρα το βράδυ και έπρεπε να εγκαταλείψει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Χοσέ για να παραστεί σε μία τελετή την Τρίτη στη Γιούτα, όπου ήλπιζε να λάβει ένα βραβείο “γυναικών στην τεχνολογία”.

“Μιλήσαμε μαζί της για ώρες”, τη Δευτέρα το βράδυ, αναφέρει η μητέρα της και ανάμεσα σε άλλα, είπε:

“Οι σκέψεις μου αποσυνδέονται. Θα έλεγα ότι θα γυρίσω σπίτι για την Ημέρα των Ευχαριστιών, μαμά… είμαστε στο Matrix”

Άραγε ήταν μια αναφορά στην γνωστή ταινία επιστημονικής φαντασίας για έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας; Πολλοί εικάζουν ότι ήθελε κάτι άλλο να προσδιορίσει, αλλά τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα σαφές. Η περίεργη εξαφάνισή της προσθέτει αρκετά “συν” προς την κατεύθυνση του μυστηρίου, του ανεξήγητου και του παράδοξου, καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι Ζούμε σε ένα Μάτριξ

Οι γονείς της είχαν συμμετάσχει στην έρευνα της Erin. Οι προσπάθειες εντοπισμού της, όμως, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές “βρείτε το τηλέφωνό μου” και άλλα εργαλεία ψηφιακής αναζήτησης ήταν ανεπιτυχείς.

Ούτε με ένα μη επανδρωμένο αεροπλάνο κατάφεραν να την εντοπίσουν. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων με μέλη της οικογένειας τη Δευτέρα το βράδυ, η Valenti είπε ότι είχε ελάχιστα καύσιμα.

“Ο αξιωματικός είπε ότι δεν έχει νόημα. Την έψαξαν τη Δευτέρα το βράδυ και δεν την βρήκαν ποτέ », δήλωσε ο σύζυγος της Βαλέντι, Harrison Weinstein. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καλιφόρνια την εβδομάδα της 1ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι μιλούσε κάθε βράδυ.

Έμενε στο Ritz Carlton στην Laguna Beach και την Πέμπτη πέταξε στο Σαν Χοσέ και νοίκιασε όχημα.

Ο σύζυγος της Erin, Weinstein, είναι ψυχολόγος, και είπε ότι η γυναίκα του εγκατέλειψε το ξενοδοχείο Nest στο Palo Alto τη Δευτέρα το απόγευμα.

“Αυτό που είπε πριν πεθάνει είναι πολύ παράξενο, μίλησε για το Matrix.”

Τι ήθελε να πει; Κατά πόσο θα μπορούσε μία θεωρία προσομοίωσης από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας να “εμπλέκεται” με κάποιο τρόπο σε πραγματικές συνθήκες – στην εξαφάνιση και τον θάνατό της – ακροβατώντας σε μία ιστορία μεταξύ μύθου και πραγματικότητας; Μια ερώτηση που δεν έχει σαφή απάντηση.

Και κάπως έτσι, τίθεται ένα ευρύτερο συνωμοσιογραφικό ερώτημα: μήπως, τελικά, είμαστε μέρος μιας προσομοίωσης, μήπως ζούμε σε ένα Μάτριξ που ο καθένας θα μπορούσε να το αντιληφθεί κάτω από ορισμένες συνθήκες;

Τελικά Υπάρχει στην «Πραγματικότητα» το MATRIX;

Μήπως Είμαστε μία Ανακύκλωση στο Δίχτυ των Ψυχών του Μάτριξ;

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βιντεάκια στα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα:

Estamos en una MATRIX?, Algo Vio y le Costo la VIDA

https://youtu.be/08t36tDJhEU

Aparece sin Vida al Descubrir que estamos en una MATRIX

diadrastika.com

AMP code