Η ιστορία του Brandon Corey για τους Ερπετοειδείς

Τα ερπετοειδή και η ύπαρξή τους, είναι μία κατηγορία από μόνη της η οποία κατατάσσεται στις θεωρίες συνωμοσίας, καθώς αυτές αποτελούν εναλλακτικές απαντήσεις, παρακάμπτοντας τις επίσημες – όταν υπάρχουν – οι οποίες δεν είναι πάντα πειστικές ή έχουν κενά που δεν συμπληρώνει κανείς.

Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο αν οι θεωρίες συνωμοσίες δημιουργούν συναρπαστικές ιστορίες από το πουθενά ή αν γεννιούνται εξαιτίας κάποιας ανάγκης να εξηγήσουν τα “ανεξήγητα” ή να αποδείξουν μία συγκάλυψη. Ωστόσο, είναι πάντα συναρπαστικές σαν ιστορίες και ο καθένας μπορεί να τις απορρίψει ή να τις αποδεχτεί σε κάποια σημεία τους ή ακόμα και εξολοκλήρου.Στην συνέχεια θα δείτε μία τέτοια ιστορία όπου ο αφηγητής της ισχυρίζεται ότι είναι αληθινή:

Ο Μπραντον Κορευ εκανε ενα ντοκυμαντερ για τους Δρακονειανους Εξωγηινους που ζουν αναμεσα μας και κοντρολαρουν ολη την γη καθοτι βρισκονται αναμεσα (με την μορφη τους) σε πολιτικους, τραγουδιστες, ηθοποιους και αλλα πολλα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Παρακολουθήστε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους από το κανάλι Clockwork Skinhead του YouTube για να μάθετε περισσότερα σχετικά: Η Ιστορια Του Brandon Corey για τους Δρακονειανους-Reptilians. Σημείωση: Επειδή το βίντεο έχει περιορισμό ηλικίας, αν δεν εμφανίζεται κάτω μπορείτε να το δείτε μόνο στο YouTube, ΕΔΩ

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.