Ένας από τους Δρακονιανούς εξωγήινους, στην ιστορία του Brandon Corey για τους Ερπετοειδείς

Η ιστορία του Brandon Corey για τους Ερπετοειδείς
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τα ερπετοειδή και η ύπαρξή τους, είναι μία κατηγορία από μόνη της η οποία κατατάσσεται στις θεωρίες συνωμοσίας. Αναπτύσσσονται ως εναλλακτικές απαντήσεις, παρακάμπτοντας τις επίσημες – όταν υπάρχουν – οι οποίες δεν είναι πάντα πειστικές ή έχουν κενά που δεν συμπληρώνει κανείς. Όμως, τι πραγματεύεται η ιστορία του Brandon Corey για τους Ερπετοειδείς;

Δεν είναι πάντα ξεκάθαρο αν οι θεωρίες συνωμοσίες δημιουργούν συναρπαστικές ιστορίες από το πουθενά ή αν γεννιούνται εξαιτίας κάποιας ανάγκης να εξηγήσουν τα “ανεξήγητα” ή να αποδείξουν μία συγκάλυψη. Όμως, όταν δεν υπάρχουν οι αποδείξεις παραμένουν ανυπόστατες.

Ωστόσο, είναι πάντα συναρπαστικές σαν ιστορίες και ο καθένας μπορεί να τις απορρίψει ή να τις αποδεχτεί σε κάποια σημεία τους ή ακόμα και εξολοκλήρου.

Η κατηγορία των ερπετοειδών

Η truthseekertv.com δημιούργησε μία ταινία για τους Δρακόνιους ή Δρακονιανούς εξωγήινους – κατατάσσονται στην κατηγορία των ερπετοειδών και ερπετόμορφων – που ζουν αναμεσά μας και κοντρολάρουν όλη την Γη καθότι καταλαμβάνουν θέσεις πολιτικών, κυρίως.

Ο αφηγητής και η όλη φάση μοιάζουν να ισχυρίζονται ότι αναφέρονται σε μια πραγματικότητα καθώς εκτυλίσσεται σαν ντοκιμαντέρ, παρά το γεγονός ότι όσοι εμπλέκονται στην παραγωγή της, την υποδηλώνουν ως ταινία. Ουσιαστικά, δηλαδή, δεν πρόκειται για ντοκιμαντέρ αλλά για μια ιστορία που πολύ πετυχημένα μοιάζει με ντοκιμαντέρ. Εξάλλου ο τίτλος της είναι: ‎The Brandon Corey Story – Η ιστορία του Brandon Corey.

Μάλιστα, ένα σχόλιο που παρουσιάζει η ίδια παραγωγή, γράφει: “Όταν αγόρασα την ταινία σας, σκέφτηκα ότι ήταν πραγματική, αλλά τώρα το καταλαβαίνω, είναι φαντασία που μοιάζει πραγματική. Έχετε προσελκύσει μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο. Θα κάνω ό,τι μπορώ να το διαδώσω”.

Διαβάστε επίσης: Η «κυριαρχία» των Ερπετοειδών ως σήμερα σε εικόνες

Αμέτρητες θεωρίες και ισχυρισμοί

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στην απέραντη έκταση του σύμπαντος; Πολλοί άνθρωποι έχουν συλλογιστεί αυτό το ερώτημα για αιώνες, και κάποιοι πιστεύουν ότι εξωγήινα όντα μπορεί να έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας κάποια στιγμή στο παρελθόν ή ακόμα στις μέρες μας.

Ενώ υπάρχουν αμέτρητες θεωρίες και ισχυρισμοί για συναντήσεις με εξωγήινους, μία ταινία έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των σκεπτικιστών όσο και των ενθουσιωδών φίλων αυτού του περιεχομένου.

Η εξωπραγματική ιστορία του Brandon Corey για τα ερπετοειδή και ιδιαίτερα για τους Δρακονιανούς εξωγήινους έχει προκαλέσει κύματα αναταραχής στον κόσμο της ουφολογίας και των ένθερμων υποστηρικτών, προσφέροντας μια νέα προοπτική σε αυτά τα μυστηριώδη εξωγήινα όντα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μια φυλή ερπετοειδών πλασμάτων

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, οι Δρακονιανοί εξωγήινοι λέγεται ότι είναι μια φυλή ερπετοειδών πλασμάτων που υποτίθεται ότι κατοικούν σε άλλους πλανήτες – για ορισμένους ζουν κάπου μέσα στη Γη. Πιστεύεται ότι είναι ιδιαίτερα ευφυείς και τεχνολογικά προηγμένοι, με μια ιεραρχική κοινωνία που θυμίζει αρχαίους πολιτισμούς.

Η ταινία του Corey εμβαθύνει στις παραδόσεις γύρω από αυτά τα πλάσματα, ρίχνοντας φως στην υποτιθέμενη ύπαρξή τους και τις επιπτώσεις που έχει για την ανθρωπότητα. Η αληθοφάνεια της αφήγησης βασίζεται σε θεωρίες του David Icke κι αυτές σε παλιότερες ιστορίες φαντασίας:

Διαβάστε σχετικά: Βάσεις Ερπετοειδών Μέσα στη Γη. Πως ξεκίνησαν όλα

Πτυχές της ταινίας

Πολύ συνοπτικά, μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές της ταινίας του Corey είναι η εκτενής έρευνα που έκανε για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Πήρε συνέντευξη από πολλούς μάρτυρες που ισχυρίστηκαν ότι συνάντησαν εξωγήινους Δρακονιανούς, τεκμηριώνοντας σχολαστικά τις ιστορίες τους και διασταυρώνοντάς τες για λόγους συνέπειας.

Αυτές οι μαρτυρίες από πρώτο χέρι παρέχουν μια συναρπαστική εικόνα για τις υποτιθέμενες συναντήσεις και προσφέρουν ένα συναρπαστικό επιχείρημα για την ύπαρξη ερπετοειδών ή Δρακονιανών εξωγήινων.

Ενδιαφέρουσες συνδέσεις

Επιπλέον, η ταινία εξερευνά ένα παράξενο ιστορικό πλαίσιο γύρω από τους Δρακονιανούς εξωγήινους.

Όμως θέτω ένα ερώτημα: Μπορεί να σχετίζονται αρχαία κείμενα, έργα τέχνης και τεχνουργήματα που φαίνεται να αναφέρονται σε ερπετοειδή όντα, όπως για παράδειγμα ο Τυφώνας και η Έχιδνα της ελληνικής μυθολογίας;

Αν υποθέσουμε ότι αποτελούν κομμάτια του ίδιου παζλ, τότε παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες συνδέσεις μεταξύ αυτών των ερπετοειδών όντων και αρχαίων πολιτισμών όπως οι Σουμέριοι, οι Αιγύπτιοι και οι Μάγια.

Είναι πιθανό, αυτοί οι πολιτισμοί να είχαν άμεση επαφή με εξωγήινους Δρακονιανούς, ή άλλα ερπετοειδή, επηρεάζοντας τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, την αρχιτεκτονική και τις πολιτιστικές πρακτικές τους;

Διαβάστε επίσης: Η Αδελφότητα των Ερπετοειδών

Εξερευνά διάφορες θεωρίες

Η ταινία υπογραμμίζει επίσης τις πιθανές επιπτώσεις της παρουσίας των Δρακονιανων στη Γη. Εάν αυτά τα εξωγήινα όντα είναι πραγματικά, ποιες είναι οι προθέσεις τους;

Η ταινία εξερευνά διάφορες θεωρίες, που κυμαίνονται από καλοπροαίρετα όντα που βοηθούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας έως κακόβουλες δυνάμεις που χειραγωγούν τα παγκόσμια γεγονότα για δικό τους κέρδος. Οι δυνατότητες είναι τεράστιες και προσφέρουν μια συναρπαστική ματιά στο άγνωστο.

Απλές εικασίες ή πραγματικότητα;

Ενώ οι σκεπτικιστές μπορεί να απορρίψουν τους ισχυρισμούς της ταινίας ως απλές εικασίες ή θεωρίες συνωμοσίας, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία παρουσιάζει ένα καλά ερευνημένο και ισορροπημένο επιχείρημα.

Ενθαρρύνει τους θεατές να αμφισβητήσουν τις προκαταλήψεις τους και να εξετάσουν εναλλακτικές εξηγήσεις για ιστορικά μυστήρια και ανεξήγητα φαινόμενα. Ίσως η πιο σημαντική συμβολή της ταινίας είναι η ικανότητά της να πυροδοτεί την περιέργεια και να εμπνέει περαιτέρω εξερεύνηση στο αινιγματικό βασίλειο της εξωγήινης ζωής.

Έναν κόσμο πιθανοτήτων

Εν κατακλείδι, η Ιστορία του Brandon Corey για τους Δρακονιανούς εξωγήινους ανοίγει έναν κόσμο πιθανοτήτων. Εμβαθύνοντας στη γνώση, το ιστορικό πλαίσιο και τις αναφορές από πρώτο χέρι, ο Corey παρουσιάζει μια συναρπαστική υπόθεση για την ύπαρξη αυτών των ερπετοειδών όντων.

Ενώ ο σκεπτικισμός είναι κρίσιμος σε κάθε επιστημονική έρευνα, είναι εξίσου σημαντικό να παραμείνουμε ανοιχτόμυαλοι και να διερευνήσουμε μη συμβατικές θεωρίες. Είτε είστε σκεπτικιστής είτε ένθερμος υποστηρικτής, η Ιστορία του Brandon Corey είναι βέβαιο ότι θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας και θα σας αφήσει να αναρωτιέστε.

diadrastika