Κάμερα δρόμου κατέγραψε τηλεμεταφορά άντρα στην Ιαπωνία, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τον Σεπτέμβριο του 2019, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο μια κάμερα δρόμου εμφανίζεται να κατέγραψε ένα πολύ περίεργο περιστατικό στην Ιαπωνία και πολύ σύντομα έγινε viral.

Στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα να εμφανίζεται ξαφνικά και να περπατά γρήγορα από τον δρόμο προς το πεζοδρόμιο. Δεν ήταν δυνατόν να καταλάβουμε από πού προήλθε, ακόμα και μετά την προβολή του βίντεο σε αργή κίνηση και σε μεμονωμένα πλαίσια. Στο ένα καρέ δεν υπάρχει κανένας αλλά στο επόμενο θα δείτε το πόδι του ανθρώπου.

Ο άνθρωπος πραγματικά φαίνεται να βγήκε από το πουθενά.

Τι συνέβη; Είναι αυτό που φαίνεται; Μία ξαφνική εμφάνιση; Είναι μία τηλεμεταφορά όπως πολλοί ισχυρίζονται;

Αρκετοί σκεπτικιστές και σχολιαστές είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για απάτη ή απλά για ένα σφάλμα της κάμερας. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές αντιρρήσεις από τους υποστηρικτές της θεωρίας περί τηλεμεταφοράς.

Μερικοί σχολιαστές πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα πολύ υψηλής ποιότητας μοντάζ φωτογραφιών, όμως άλλοι απαντούν ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη στο βίντεο, στο ευρύτερο περιβάλλον και στην κίνηση όπου να διακόπτεται για χάρη κάποιου μοντάζ. Επίσης, δεν μπορεί να πρόκειται για κάποια δυσλειτουργία της κάμερας, για τον ίδιο λόγο: όλοι οι άλλοι άνθρωποι κινούνται και περπατούν κανονικά κατά μήκος του πεζοδρομίου

Ασφαλώς, απαντούν οι επικριτές, αφού εκεί φαίνεται και η αριστοτεχνία αυτουνού που το δημιούργησε.

Δείτε το βίντεο πολύ προσεκτικά και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Teleportation In Japan Caught On Camera!?

diadrastika.com