Πως να ανοίξουμε μια πύλη σε άλλη διάσταση και πως να την κλείσουμε πριν είναι πολύ αργά

Μετάφραση-Απόδοση Σπύρος Μακρής

Οι πύλες προσφέρουν πόρτες εισόδου στα βασίλεια έξω από αυτή τη διάσταση και μπορούν να ανακαλυφθούν φυσικά ή να ανοίξουν με την εκτέλεση τελετουργιών. Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από έναν ιδεατό κόσμο που ο δικός μας δεν έχει ή δεν μπορεί να έχει, σύμφωνα με πολλούς σκεπτικιστές επειδή, ακριβώς, δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν.

Όσοι είναι αρκετά γενναίοι για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο πρόσβασης σε εναλλακτικά σύμπαντα πρέπει να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το να μην ανοίγουν και να μην κλείνουν σωστά αυτές τις αιθερικές πύλες, μπορεί να καταλήξει να αποβεί μοιραίο, μερικές φορές, μπορεί και να καταλήξει σε ζήτημα ζωής ή θανάτου. Γι’ αυτό δεν συνιστάται κάτι που μπορεί να σας στοιχίσει την ευημερία σας ή την ίδια σας την ζωή.

Κάποιες μυστηριώδεις εξαφανίσεις σε όλο τον κόσμο, όπου οι άνθρωποι εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος πίσω τους. Επειδή, λοιπόν, αστυνομία, ιδιωτικοί ντετέκτιβ, ομάδες διάσωσης κλπ, δεν έχουν βρει απαντήσεις, ενισχύεται η άποψη για την ύπαρξη πυλών και η ανάγκη για ασφάλεια όταν υπάρχει αλληλεπίδραση μαζί τους.

Υπάρχουν διάφορα τελετουργικά για να ανοίξετε μια πύλη σε μια άλλη διάσταση. Ωστόσο, το γεγονός ότι μπορεί να γίνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα παρακάτω βήματα και πάντα να κλείνετε την πύλη μόλις τελειώσετε. Διαφορετικά, ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει πρόσβαση στο επίγειο βασίλειό μας και ειδικότερα στην ζωή μας και το οικογενειακό μας περιβάλλον.

Αποφασίστε σε ποιο βασίλειο θέλετε να έχετε πρόσβαση

Οι πύλες παρέχουν πρόσβαση σε τρεις διαφορετικούς τύπους βασιλείων: Γη, Αστρικό και Πνευματικό. Ο τόπος όπου επιλέγετε να πάτε εξαρτάται από τον τύπο εμπειρίας που θέλετε ή από την οντότητα που θέλετε να γνωρίσετε στο ταξίδι σας.

Το Βασίλειο της Γης περιλαμβάνει τη διάστασή μας και την πρόσβαση σε άλλα βασίλεια.

Το Αστρικό Βασίλειο είναι εκείνο όπου βρίσκονται οι αιθερικές ενέργειες και όπου υπάρχει η μεγαλύτερη δύναμη και δυνατότητα των τριών βασιλείων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάθε άνθρωπος που περνάει από το Πνευματικό Βασίλειο μεταβαίνει στο δρόμο προς τη μελλοντική ζωή. Η ενέργεια, η δύναμη και η αίσθηση της ηρεμίας διαπερνούν αυτό το βασίλειο. Ανάλογα με τον τρόπο ζωής ή την ψυχική κατάσταση ενός ατόμου, μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα στη Γη και στην Πνευματική Σφαίρα.

Θυμηθείτε να κάνετε την τελετή έναρξης και λήξης

Μια πύλη λειτουργεί ως είσοδος σε άλλη διάσταση. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική η εκτέλεση ενός τελετουργικού ανοίγματος και κλεισίματος κάθε φορά που αλληλεπιδράμε.

Παραλείποντας αυτό το τελετουργικό μπορεί να σας αφήσει ευαίσθητο σε άγνωστες οντότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να γαντζωθούν μέσω της πύλης στο βασίλειό μας.

Το τελετουργικό έναρξης ξεκινάει με την χαλάρωση που επιτυγχάνεται μέσα από βαθιά αναπνοή και μια σύνδεση γείωσης της ενέργειας σας για να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας. Το τελετουργικό θα πρέπει να περιλαμβάνει αίτηση για βοήθεια με το ταξίδι σας μέσω της πύλης, προστασία ζημιών και βοήθεια για την εύρεση του τι ψάχνετε.

Οι διαφορετικοί ενεργειακοί στροβίλοι τροφοδοτούν θετικές ή αρνητικές πύλες

Οι στρόβιλοι ενέργειας είναι μέρη στη Γη με περίεργες θερμοκρασίες, διαφορετικά χρώματα ή άλλες σημαντικές παραλλαγές στην περιοχή όπου βρίσκεστε.

Συγκροτούν τα πεδία τρίτης και τέταρτης διάστασης που συνδέονται για να σχηματίσουν τις πύλες σε άλλες διαστάσεις ή σφαίρες. Ο τύπος ενέργειας που ρέει από τη δίνη και η κατεύθυνσή της, επηρεάζει τον τύπο της δημιουργούμενης πύλης.

Όταν η ενέργεια ρέει προς και από τη Γη, αποτελεί θετική πύλη. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτές τις πύλες βιώνουν μια ώθηση στην πνευματικότητα και ένα γενικό αίσθημα ανύψωσης

 Όταν η ενέργεια βυθίζεται στη Γη, δημιουργεί μια αρνητική πύλη. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση τραυμάτων ενός ατόμου, αλλά όποιος δεν είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει το βαρύτερο συναίσθημα αυτής της πύλης μπορεί να αντιδράσει με τρόπους που μπορεί να είναι ευμετάβλητοι.

Χρησιμοποιήστε επίκληση ή προσέγγιση όταν αλληλεπιδράτε με τις πύλες

Ταξιδεύοντας στα πνευματικά ή αστρικά πεδία, η λειτουργία τους γίνεται μέσω τεχνικών επίκλησης ή εστίασης. Για να κάνετε την επίκληση χρειάζεστε χαλάρωση και συγκέντρωση. Ενώ χαλαρώνετε και εστιάζετε σε ένα σημείο, π.χ. ενός επιλεγμένου χρώματος, πείτε ή σκεφτείτε τις λέξεις που υποδηλώνουν τις προθέσεις σας.

Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε τη φράση μέχρι να αρχίσει να αυξάνεται όλο και περισσότερο η διάσταση του χρώματος (σαν να εξαπλώνεται ένας λεκές), σχηματίζοντας μια πύλη στο άλλο βασίλειο.

Η προσέγγιση παρέχει έναν γρηγορότερο τρόπο για να επικαλεστεί μια πύλη σε ένα επιλεγμένο βασίλειο, αν και περιλαμβάνει επίσης την επανάληψη και τη συγκέντρωση σε μια χρωματιστή σφαίρα.

Μπορείτε να συνδεθείτε στην πνευματική σφαίρα σε τρία επίπεδα

Το «Πρώτο επίπεδο» υπονοεί μια σύντομη επίσκεψη που αρχίζει και τελειώνει με μια σκέψη για ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέθανε. Μια πύλη ανοίγει εν συντομία για να δείτε το πρόσωπο που χάσατε και κλείνει εξίσου γρήγορα.

Το «Δεύτερο επίπεδο» απαιτεί λίγο περισσότερη προσπάθεια, απαιτεί χαλάρωση και κάλεσμα φορέων να αλληλεπιδράσουν με σας. Όταν φτάσουν τα πνεύματα, αφήνουν την πύλη ανοικτή και σας επιτρέπουν να εισέλθετε. Μην ανησυχείτε, τα πνεύματα θα είναι καλοπροαίρετα.

Στο «Τρίτο επίπεδο» απαιτείται περισσότερη ισχύ για ένα πνεύμα, ώστε να σας συνοδεύσει στο βασίλειό του. Η χρήση της υπάρχουσας σύνδεσης του πνεύματος μαζί σας ή η κατοχή του “σκάφους” σας για να τα επικαλεστείτε, είναι το κλειδί αυτής της διαδικασίας.

Τα κάτοπτρα μπορούν να λειτουργήσουν ως πύλες

Πύλες που εμφανίζονται φυσικά, σε άλλες σφαίρες, μπορεί να εμφανίζονται κοντά σε ενεργειακούς στροβίλους, ωστόσο πολλοί πνευματικοί χρησιμοποιούν επίσης καθρέφτες για να δημιουργήσουν πύλες.

Πολλά τελετουργικά χρησιμοποιούν έναν καθρέφτη για να επιτρέψουν στις οντότητες να μπουν στο βασίλειό μας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ο καθρέφτης ενεργεί ως πύλη μεταξύ του καλούντα (εσάς) και της οντότητας (που καλείτε), δημιουργώντας μια πύλη που πρέπει να καταστραφεί ή να κλείσει αμέσως αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Το τελετουργικό κλεισίματος είναι υποχρεωτικό για να εμποδίσει την οντότητα να διασχίσει το Βασίλειο της Γης.

Αστρική προβολή βοήθειας με μια σεληνιακή πύλη

Η αστρική προβολή συμβαίνει όταν το σώμα σας στέλνει την ψυχή σας να ταξιδέψει σε διαφορετικές διαστάσεις ενώ κοιμάστε ή σκέπτεστε. Εάν έχετε ξυπνήσει ποτέ και αισθάνεστε ότι το σώμα σας έφτασε στο ταβάνι, είναι πιθανό ότι κάνατε ένα νυχτερινό ταξίδι αστρικής προβολής.

Μερικοί άνθρωποι το κατέχουν φυσικά, ενώ άλλοι χρειάζονται τη βοήθεια της σεληνιακής πύλης για να τα καταφέρουν.

Για να δημιουργήσετε μια σεληνιακή πύλη, σχεδιάστε ένα σώμα νερού στο κάτω μέρος ενός φύλλου χαρτιού. Πάνω από το νερό και επικεντρωμένο στη σελίδα, προσθέστε το φεγγάρι.

Προσθέστε ένα φωτεινό σχήμα του φεγγαριού στο λευκό νερό. Πάνω από το νερό, αλλά κάτω από το φεγγάρι, δημιουργείστε έναν μαύρο πύργο στα αριστερά και ένα λευκό πύργο στα δεξιά. Ανάψτε ένα κερί πίσω σας και εστιάστε στην πύλη του φεγγαριού, ενώ δηλώνετε ή σκέφτεστε την επιθυμία σας να προβάλλετε προοδευτικά. Σβήστε το κερί και ξαπλώστε στο κρεβάτι για να ζήσετε το φαινόμενο του να βγείτε έξω από το σώμα σας.

Πάντα να κλείνετε την πύλη μετά τη χρήση της

Μια πύλη παρέχει είσοδο σε βασίλεια γεμάτα από διάφορα είδη οντοτήτων, δαίμονες, πνεύματα και ψυχές. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το άνοιγμα μιας πύλης και η αφαίρεσή της είναι σαν να “καλείς κάποιον τηλεφωνικά αλλά χωρίς να κλείσεις το τηλέφωνο αργότερα”, οπότε όσα υπάρχουν από την άλλη πλευρά, μπορούν ακόμα να “ακούν” μέχρι να διακοπεί εντελώς η επικοινωνία.

Αν δεν διακόψετε έγκαιρα και σωστά την επικοινωνία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε πολλές επικίνδυνες δυνατότητες: Μια οντότητα μπορεί να διασχίσει αυτό το βασίλειο και να κολλήσει σε ανθρώπους και αντικείμενα.

Οι καλούμενοι δαίμονες μπορούν να μείνουν και να προκαλέσουν κάθε είδους προβλήματα. Τα πνεύματα που περνούν την πύλη μπορεί να γίνουν φαντάσματα, μπερδεύονται για το πού βρίσκονται και για το πώς να επιστρέψουν στη διάστασή τους.

Το πιο σημαντικό, είναι ότι όσο περισσότερο χρόνο χρειάζεται για να κλείσει η πύλη, οι πιο αρνητικές ενέργειες είναι πιθανό να περάσουν και να παραμείνουν κάπου γύρω μας ή σε μας, ακόμα και αν τελικά έχουμε καταφέρει να κλείσουμε την πύλη καθυστερημένα.

Σφραγίστε την πύλη

Μερικές πύλες κλείνουν εύκολα όταν ένα άτομο ανοίγει τα μάτια του και σταματά τη ροή της ενέργειας. Άλλες απαιτούν ένα λεκτικό κλείσιμο, όπως λέγοντας “αντίο”, για να απομακρυνθεί μια οντότητα από μια πύλη ενός καθρέφτη. Ένας άλλος τρόπος για να σφραγιστεί η πόρτα είναι να συγκεντρωθεί ιερό νερό (αγιασμός, αν προτιμάτε) μαζί με ένα αιθέριο έλαιο και να το βρέξετε σε κάθε κάτοπτρο ή ανακλαστική επιφάνεια που βρίσκεται κοντά στην πύλη.

Η ανοιχτή πύλη αφήνει επικίνδυνες συνέπειες

Προτιμήστε να μην αφήνετε άλλους να κλείσουν μία πύλη που ανοίξατε εσείς. Το καλύτερο πρόσωπο για να κλείσει μια πύλη είναι εκείνος που την άνοιξε. Και η προτιμώμενη θέση είναι συνήθως μπροστά από την πύλη.

Ωστόσο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οποιοσδήποτε γνώστης μπορεί να κλείσει μια πύλη χρησιμοποιώντας ένα σχέδιο ή μια φωτογραφία ή άλλες ανώτερες τεχνικές.

Δημιουργήστε έναν κύκλο αλατιού για να μείνετε μέσα όπου και θα κάνετε το τελετουργικό. Τοποθετήστε κεριά γύρω από τον κύκλο του αλατιού και χρησιμοποιήστε τα για να επισημάνετε μια διαδρομή ανάμεσα σε εσάς και το στοιχείο της πύλης. Εάν τα στοιχεία δεν καταστραφούν σωστά και η σύνδεση είναι κλειστή κατά τη διάρκεια του τελετουργικού, η οντότητα θα στραφεί εναντίον εκείνου που την επικαλέστηκε.

Όπως θα έχετε αντιληφθεί, το άνοιγμα μιας πύλης σε άλλη διάσταση ή Βασίλειο, μπορεί ασφαλώς να είναι απλό, αλλά και ταυτόχρονα πάρα πολύ επικίνδυνο. Εάν δεν κλείσει σωστά, μπορούμε να βρούμε δυσάρεστες οντότητες που εισέρχονται στην πραγματικότητά μας, έχοντας αυτά τη δυνατότητα να μετατρέψουν τη ζωή μας σε πραγματικό εφιάλτη. Γι ‘αυτό συνιστούμε να είστε προσεκτικοί κατά το άνοιγμα πυλών σε άλλες διαστάσεις.

Τα παραπάνω έχουν χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό και δεν συνιστάται για κανέναν λόγο, να επιχειρήσετε το άνοιγμα ή το κλείσιμο κάποιας πύλης.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay