Χάρτες του Τρίτου Ράιχ για την Πύλη της Ανταρκτικής
Καλλιτεχνική απεικόνιση από Ray Shrewsberry στο Pixabay

Ένας επιστημονικός ερευνητής από το αμερικανικό προσωπικό που δούλευε στον Σταθμό της Ανταρκτικής, ανίχνευσε μία περίεργη εκδήλωση, πολύ κοντά στον Πόλο. Εμφανίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα και οι υπολογιστές τρελάθηκαν. Τα διαγράμματα, επίσης. Άρχισαν να δείχνουν κάτι αλλόκοτο που δεν είχε ξαναδεί. Έμοιαζε να επιβεβαιώνει χάρτες του Τρίτου Ράιχ για την Πύλη της Ανταρκτικής.

Μόλις, πριν λίγες ημέρες είχε εγκατασταθεί ένα υπερεξελιγμένο σύστημα ανίχνευσης που αν και αρχικά δεν γέμιζε το μάτι, αποδείχτηκε ότι άξιζε, πέραν του δέοντος – αν βέβαια, αυτό που παρουσίαζε δεν ήταν κάποιο σφάλμα. Τελικά, δεν ήταν. Η ίδια εκδήλωση εμφανίστηκε αρκετές φορές τις επόμενες μέρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με διάρκεια μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Ο ερευνητής – ας του δώσουμε το ψευδώνυμο Μάικ για να μην εκτεθεί το πραγματικό του όνομα – θυμήθηκε, ότι παρόμοιο σχέδιο με την εκδήλωση είχε δει σε έναν απόρρητο φάκελο, για τον οποίο είχε δικαιοδοσία να διαβάσει, με σχέδια από χάρτες του Τρίτου Ράιχ, σχετικούς με την Ανταρκτική. Οι χάρτες αυτοί ήταν από έρευνες των Ναζι για τους πόλους της Γης. Είχαν αποκτηθεί ή/και κατασχεθεί από την επιχείρηση Paperclip και συγκριθεί με εκείνους της επιχείρησης Highjump, ενώ είχαν διασταυρωθεί με τεράστιους άτλαντες που διέθετε η Ahnenerbe στις βιβλιοθήκες της, από αυτές, φυσικά, που εντοπίστηκαν. Παρεπιπτώντος, λέγεται – αν εμπιστευτούμε ό,τι ακούγεται – πως τα σπίτια που τις φιλοξενούσαν ήταν περισσότερα από 100.000. Αν ισχύει αυτή η φήμη, εκτιμάται ότι το σύνολο των αρχείων της ήταν μεγαλύτερο και από εκείνο στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, επομένως, ο πλήρης κατάλογος των συλλογών θα είχε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι χάρτες του Τρίτου Ράιχ

Εκείνο που είχαν χαρτογραφήσει οι ειδικοί επιστήμονες της ναζιστικής Γερμανίας, επι πολλά χρόνια, επισταμένα, με περισσή λεπτομέρεια και με πολλούς τρόπους, ήταν η ευρύτερη περιοχή, με μικρή απόκλιση, του σημείου εκείνου που είχε εμφανιστεί η εκδήλωση, την οποία ονόμασαν TAPE (Tunnel Appearance Event, δηλαδή: Εκδήλωση Εμφάνισης Σήραγγας). Μάλιστα, οι υποδείξεις την προσδιόριζαν ως Πύλη εισόδου της Ανταρκτικής προς την Κούφια Γη, με την υποσημείωση ότι μπορεί να επρόκειτο για έξοδο κάποιου πεδίου, αλλά όχι του Μαγνητικού Πεδίου της Γης.

Όλα αυτά τα στοιχεία που παρουσίαζαν οι χάρτες του Τρίτου Ράιχ, έμοιαζαν κάπως να έρχονταν σε μία σύμφωνία με σκέψεις και εκδοχές του σύγχρονου Kip Thorne, καθηγητή Θεωρητικής Φυσικής στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια (Caltech), επίσης γνωστού για τις συνεισφορές του στη θεωρία της βαρύτητας και στην αστροφυσική .

Σύμφωνα με αυτές, πολύ συνοπτικά, θα μπορούσε να υπάρχει πρακτικά η δυνατότητα σχεδόν στιγμιαίας κίνησης στο διάστημα και ένα πιθανό ταξίδι στο χρόνο με βάση κρυμμένες πύλες στο Μαγνητική Πεδίο της Γης που ανακοίνωσε η NASA το 2012, οι οποίες βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με τον πλανήτη μας. Πρόκειται για κανάλια, σήραγγες που θεωρητικά επιτρέπουν διαγαλαξιακές διαστρικές πτήσεις. Ο Kip Thorn κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κοντά στη Γη υπάρχει η άκρη ή τμήμα μιας τέτοιας σήραγγας που θα μπορούσε να οδηγεί σε ένα διαστημικό ταξίδι, αδιανόητο για τα σημερινά δεδομένα.(Διαβάστε επίσης: Η NASA εντόπισε Πύλες Χωροχρόνου και επιβεβαιώνει τον Όμηρο που τα έλεγε 3.000 πριν)

Η εκδήλωση TAPE

Όλο αυτό οδηγούσε τον Μάικ και τους συναδέλφους του, στο θεωρητικό ακόμα συμπέρασμα ότι σε αυτήν την πολική περιοχή που ερευνούσε ο αμερικανικός Σταθμός μπορεί να βρίσκεται το σημείο αυτής της σήραγγας και μάλλον ταυτίζεται με την TAPE. Αυτή η στιγμιαία εκδήλωση που καταγράφηκε έδειχνε ότι συμφωνούσε με τους χάρτες του Τρίτου Ράιχ και, ίσως, ήταν μία ισχυρή ένδειξη ότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο να εντοπίσουν την Πύλη της Ανταρκτικής που έψαχναν τότε, οι άνθρωποι του Χίτλερ, με την εκδοχή να οδηγεί στην Κούφια Γη. Όταν και αν συμβεί αυτό, ίσως, να επιβεβαιωθεί η θεωρία για το φαινόμενο της σήραγγας των δύο διόδων και ότι ο Βόρειος Πόλος της Γης μας είναι η είσοδος, ενώ ο Νότιος Πόλος είναι η έξοδος από ένα κανάλι που συνδέει ενεργειακά και πληροφοριακά τον πλανήτη μας με άλλους πλανήτες, αστέρια, κόσμους και, φυσικά, εξωγήινους πολιτισμούς – οι οποίοι είναι πιθανόν να χρησιμοποιούν ήδη αυτή την σήραγγα.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο ίδιος ο Μάικ και οι περισσότεροι συνάδελφοί του που εργάζονται στο Σταθμό, είναι και μέλη του Κέντρου Τεχνολογικής Ανίχνευσης, της NASA, αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και άλλων μυστικών υπηρεσιών. Όλοι μαζί αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ερευνητικού προσωπικού των αμερικανικών σταθμών της Ανταρκτικής. Με πρόσβαση σε πολλά μυστικά. Παράλληλα, διατηρείται και συνεργασία με Ρωσία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία και άλλες χώρες που έχουν συμφέροντα στην ήπειρο, με βάση τη Συνθήκη της Ανταρκτικής. Ίσως, γιατί και αυτές με τη σειρά τους είχαν πρόσβαση σε αρχεία και χάρτες του Τρίτου Ράιχ που δεν απέκτησαν μόνο οι Αμερικανοί. Προφανώς, τους πρόλαβαν κι άλλοι.

*Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν φαντασίας και μυθοπλασίας, τοποθετημένο και συνδυασμένο μέσα σε κάποια πραγματικά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα. Ο Μάικ και η “εκδήλωση TAPE’ και ό,τι σχετίζονται μαζί τους είναι αποκύημα φαντασίας. Ουσιαστικά, στο σύνολό της, πρόκειται για μια ευφάνταστη ιστορία. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή/και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

diadrastika / Image by Ray Shrewsberry from Pixabay 

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.