Αιγυπτιακά ιερογλυφικά υπονοούν νοήμονα όντα εκτός Γης και άλλα περίεργα με εξωγήινους

Υπάρχουν δύο θεωρίες. Η μία λέει ,ότι  δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν και η δεύτερη ότι , είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές για διάφορους λόγους…

Πιστεύετε λοιπόν σε πλάσματα από άλλους πλανήτες; Είναι μια περίπλοκη απάντηση. Οι space men όπως λέγονται αλλιώς τα πλάσματα αυτά που καθ όλη τη διάρκεια θα ονομάζω νοήμονα όντα για ευνόειτους λόγους που ελπίζω να κατανοείτε.

Σύμφωνα με κάποιους αποδεικνύουν συστηματικά την ύπαρξή τους. Σήμερα θα συζητήσουμε για τα 10 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν νοήμονα όντα.

Τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά υπονοούν νοήμονα όντα εκτός γης

Σε ένα ιερογλυφικό δείχνει κάτι που φαίνεται σαν ελικοπτέρο, ένα υποβρύχιο, ένα σκάφος και ένα αεριωθούμενο αεροπλάνου χιλιάδες χρόνια πριν ακόμη εφευρεθεί.

Αυτό το εύρημα έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ των Αιγυπτιολόγων και των αρχαιολόγων που δεν είναι σίγουροι τι να σκεφτούν.

Πώς θα μπορούσαν οι άνθρωποι πριν από 2-3.000 χρόνια να γνωρίζουν τα σύγχρονα αεροσκάφη; Μερικοί πιστεύουν ότι οι αρχαίοι είχαν επικοινωνίες με όντα  από άλλο πλανήτη.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μιλούσαν συνήθως για όντα που κατεβαίνουν από τον ουρανό. Πώς ο ουρανός ανοίγει έπειτα από τα έντονα φώτα που έρχονται για να διδάξουν την τεχνολογία και την σοφία στη γη..

Εν το μεταξύ σε απεικονίσεις ιερογλυφικών και τοιχογραφιών της αρχαίας Αιγύπτου εντοπίζονται κάποιοι περίεργοι κώνοι σε μέγεθος κούπας του καφέ πάνω σε κεφάλια ανθρώπων.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τα αντικείμενα αποτελούσαν μυστήριο για τους αρχαιολόγους, πολλοί από τους οποίους θεωρούσαν πως ήταν απλώς ένα σύμβολο. Τώρα, μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι αυτοί οι «κώνοι κεφαλής» ήταν πραγματικά, αντικείμενα. Οι ερευνητές έχουν ανακτήσει δύο από τα περίεργα αντικείμενα σε ταφές ηλικίας 3300 ετών.

Παρακολουθήστε το ελληνικό βίντεο του Lab of Mystery για περισσότερα:

https://youtu.be/kSeulhlW2TI

Τα Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά Και Αλλά Μυστηριώδη Γεγονότα Με Εξωγήινους

Image by Denis Azarenko from Pixabay