Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο με στοιχεία δημιουργικής γραφής και υπερβατικής σκέψης

Συνήθως, όταν γίνεται λόγος για κάποια σφραγίδα που σχετίζεται με το μέλλον του κόσμου, στο μυαλό έρχονται γεγονότα που αναφέρονται στους έσχατους καιρούς, όπως περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου. Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχουν επτά σφραγίδες που η τελευταία σφραγίδα εισάγει τις επτά σάλπιγγες και αυτές με τις σειρά τους τις επτά φιάλες. Πρόκειται για τρεις διαδοχικές σειρές κρίσεων του Θεού, του μονοθεϊστικού συστήματος θρησκειών που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προμηνύουν καταστροφές μέσα από τις οποίες ελάχιστα πράγματα στην Φύση καταφέρνουν να επιζήσουν, όπως και ελάχιστοι άνθρωποι οι οποίοι τρέμουν την οργή του Θεού.

Για τους Πλειάδειους, η έννοια για την τελευταία σφραγίδα, έχει την σημασία της πρόσφατης απόφασης και πρέπει να τονίσουμε ότι σαφώς δεν σχετίζεται με καταστροφές οποιουδήποτε είδους. (Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι. Η διαστρική φυλή σύμμαχος της ανθρωπότητας) Οι Πλειάδειοι δεν είναι υπερφυσικοί αγγελιοφόροι ή κηδεμόνες της Γης και των ανθρώπων. Αποστολή τους, ανάμεσα σε άλλες, είναι η νοητική άνθιση των όντων, η εξουδετέρωση του νοητικού σκότους με την προσφορά της φωταύγειας του Φωτός για όποιον την επιλέξει. Η αποδοχή της τελευταίας δεν είναι υποχρεωτική, ούτε θα πρέπει να επιβάλλεται γιατί αυτό σημαίνει ότι οι σκιές εξακολουθούν να υπάρχουν.

Το Φως ξημερώνει κάθε μέρα και είναι απόφαση του καθενός εάν θέλει να ζήσει μέσα σε αυτό. Όμως πολλοί δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το δουν, ή έχουν πειστεί να μείνουν εγκλωβισμένοι σε νοητικές φυλακές, μέσα από τις οποίες δεν τολμούν να σκεφτούν να δοκιμάσουν να βγουν γιατί έχουν συνηθίσει σε αυτές και είναι άβολο να πράξουν διαφορετικά. Όμως, τώρα πια η απόφαση πάρθηκε. Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Οι Πλειάδιοι αναλαμβάνουν να ανοίξουν ορθάνοιχτα τις ξεκλείδωτες πόρτες των κελιών του μυαλού και να ανοίξουν τα παράθυρα να μπει καθαρός αέρας νόησης. Γνωρίζουν ότι οι νοητικοί δεσμοφύλακες θα επιχειρήσουν να τα κλείσουν όλα. Όμως αυτό θα το καταφέρουν μόνο αν οι άνθρωποι τους επιτρέψουν και τους βοηθήσουν να το κάνουν. Είναι σημαντικό για τον άνθρωπο να καταλάβει ότι ζει εξόριστος μέσα στο ίδιο του το μυαλό. (Διαβάστε επίσης: Οι Γονείς μου είναι Εξωγήινοι. Κατάγομαι από τις Πλειάδες)

Η τελευταία σφραγίδα άνοιξε. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να δουν το Φως αν αποφασίσουν να εγκαταλείψουν το νοητικό κελί τους και να επιστρέψουν από την εξορία τους, χωρίς να επιβάλουν με κανένα τρόπο στους άλλους την Αλήθεια που θα αντικρύσουν. Απλά μόνο να την διαδώσουν. Μην περιμένετε να δείτε διαστημόπλοια να κατατροπώνουν τον εχθρό. Εχθρός των ανθρώπων είναι οι αντικρουόμενες και περιοριστικές πεπεοιθήσεις τους, ατομικές ή/και συλλογικές, στο σύνολό τους. Πρώτα αυτές είναι σημαντικό να απαλειφθούν στον δρόμο για την εξέλιξη. Η αρμονική εξέλιξη είναι η φυσική πορεία των πραγμάτων. Το ίδιο και η φθορά γιατί βοηθά την ισορροπία της εξέλιξης να προχωρήσει σαν χείμαρρος. Αυτό είναι το μυστικό των μυστικών.

diadrastika / Image by LoganArt from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.