«Το Γεγονός», είναι ένα συμβάν που θα φέρει αρκετές αλλαγές στον πλανήτη μας και την ανθρωπότητα. Για πολλούς από εμάς δεν είναι σαφές τι πρόκειται να γίνει, ούτε πότε. Παράλληλα, μεγάλη μερίδα του κόσμου που αμφισβητεί  «Το Γεγονός». Κατά συνέπεια, τα παρακάτω αφήνονται στην κρίση σας. -d-

Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης στον γαλαξία που εξακολουθεί να ελέγχεται από την σκοτεινή πλευρά και πρέπει να ελευθερωθεί άμεσα..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Τα μεγάλα ενεργειακά κύματα που φτάνουν στη Γη από το Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και ταυτόχρονα η πίεση που προκαλούν οι Δυνάμεις του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη από τα κάτω προς τα άνω (Compression Breakthrough), δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκδήλωση των γεγονότων που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη

Η ακριβής ημερομηνία που θα συμβεί αυτό δεν μπορεί να προβλεφθεί. Επειδή πάρα πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια, πολλές πληροφορίες πρέπει να παραμείνουν μυστικές για να εγγυηθεί η ασφάλεια των επιχειρήσεων. Το μόνο που μπορεί να λεχθεί είναι ότι είμαστε πολύ κοντά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα δίκτυα ενημέρωσης και υποστήριξης τίθενται σε εφαρμογή, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί ο γενικός πληθυσμός.

Η Γη και οι κάτοικοι της έχουν χειραγωγηθεί από την σκοτεινή πλευρά και την Cabal επί 25.000 χρόνια, με φυλάκιση και καραντίνα και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βγούμε από τη μαύρη τρύπα. Είναι ο τελευταίος πλανήτης στον γαλαξία που έχει απομείνει υπό τον έλεγχο της σκοτεινής πλευράς και πρέπει να απελευθερωθεί. Η εκδήλωση των γεγονότων αυτών θα είναι μια επανάσταση για τον πλανήτη, τόσο στο φυσικό όσο και στο αιθερικό επίπεδο

Στο μη φυσικό επίπεδο: Ένα μεγάλο κύμα θείας ενέργειας και φωτός που προέρχεται από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο κατευθύνεται προς την επιφάνεια του πλανήτη. (Ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος είναι ένα τεράστιο αντικείμενο που βρίσκεται προς την πλευρά του αστερισμού του Τοξότη.) Η ενέργεια από τον Κεντρικό Ήλιο θα διεγερθεί από ένα φλας ή ένα ειδικό είδος φωτός από τον δικό μας Ήλιο και θα διαπεράσει τη Γη και την ανθρωπότητα, αυξάνοντας τις συχνότητες όλων των ζωντανών οντοτήτων στον πλανήτη.

Η ανθρωπότητα θα ηρεμήσει από το φως της αγάπης και της δυαδικότητας. Θα είναι μια θαυμάσια ενέργεια η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ πριν στη Γη. Όλοι στη θα την νιώσουν και θα αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει συμβεί.

Γεγονότα που θα συμβούν στο φυσικό επίπεδο:

– Οι συλλήψεις των μελών της Cabal (που ήδη ξεκίνησαν).
– Η ανασύνταξη των Χρηματοπιστωτικών Συστημάτων.
– Η Αποκάλυψη, δηλ. η απελευθέρωση πληροφοριών για τους εξωγήινους
– Το ξεκίνημα ενός νέου, δίκαιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, με διάθεση κεφαλαίων ευημερίας για όλη την ανθρωπότητα.
– Εγκαθίδρυση ενός νέου κυβερνητικού/πολιτικού συστήματος, εκπαιδευτικού συστήματος, συστήματος υγειονομικής περίθαλψης κλπ.
– Η αφύπνιση της ανθρωπότητας αργά και σταδιακά όσον αφορά την ύπαρξη θετικών εξωγήινων πολιτισμών και των γαλαξιακών μας συνδέσεων.
– Εισαγωγή νέων προηγμένων τεχνολογιών.
– Απελευθέρωση της πνευματικής ανάπτυξης και των τεχνολογιών θεραπείας για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερα για να προσβλέπουμε. Όλοι θα πρέπει να συμφωνούν ότι υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που υποστηρίζουν το Φως και την απελευθέρωση του πλανήτη εντός του ηλιακού συστήματος. Υπάρχουν και μερικές δυνάμεις ομοίως κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη. Προχωρούν προς την επιφάνεια του πλανήτη επειδή είναι το κύριο πεδίο μάχης, το επίκεντρο όλης αυτής της κατάστασης, που δεν περιορίζεται μόνο στην Γη. Όταν συμβεί αυτή η επανάσταση, το ονομάζουμε Γεγονός, το οποίο περιλαμβάνει πολλά πράγματα την ίδια στιγμή.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όταν οι Δυνάμεις του Φωτός αναλάβουν τα ΜΜΕ και αρχίσουν να απελευθερώνουν πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη ζωή, τα εγκλήματα του Cabal, τις προηγμένες τεχνολογίες, τότε θα έχουμε πλήρη Αποκάλυψη.

Μέρος της πλήρους Αποκάλυψης θα αποτελούν οι μαζικές συλλήψεις των μελών της Cabal και η οικονομική ανασύνταξη. Ήδη η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό εδώ και πολύ καιρό.

Βεβαίως, βαίνουμε σταδιακά προς την πρώτη επαφή, που θα είναι μια επίσημη επαφή μεταξύ του πολιτισμού της Γης και άλλων θετικών εξωγηίνων πολιτισμών από όλο τον γαλαξία. Το Γεγονός θα είναι σημείο ενεργοποίησης που θα ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία

Όλα αυτά είναι μια σύντομη επισκόπηση του Γεγονότος. Και φυσικά θα έχουμε τον παλμό από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο . Ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος είναι μια ζωντανή οντότητα που εκπέμπει τον παλμό της ενέργειας του, σύμφωνα με την παγκόσμια συνείδηση μας, το επίπεδο συνειδητότητας μας και το επίπεδο της αφύπνισης μας. Όταν θα έχουμε τη διάσπαση της συμπίεσης και το επίπεδο αφύπνισης της ανθρωπότητας θα είναι αρκετά υψηλό, τότε η ανθρωπότητα θα λάβει και τον παλμό της αυξημένης ενέργειας από την Πηγή, τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο.

Οδηγίες επιβίωσης πριν από την Εκδήλωση του Γεγονότος:

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε μια μη βίαιη απελευθέρωση του πλανήτη μας, μαζί με ένα λαμπρό και όμορφο μέλλον για όλους. Δεδομένου ότι δεν ξέρουμε την ακριβή ημέρα, μήνα ή έτος της Εκδήλωσης, καλό θα ήταν να ακολουθηθούν μερικοί απλοί κανόνες προφύλαξης:

– Να διατηρείτε προμήθειες τροφίμων στο σπίτι σας για 2 εβδομάδες ξεκινώντας από σήμερα.
– Να έχετε τα κατάλληλα αποθέματα φαρμάκων για εσάς και τα μέλη της οικογένειας σας
– Να φυλάξετε κάποια επιπλέον χρήματα στο σπίτι σας.
– Να διατηρείτε καύσιμα στο αυτοκίνητο σας πάνω από το μισό ντεπόζιτο
– Να έχετε ενήμερα τα μέλη της οικογένειας σας και τους φίλους σας
– Να συμμετέχετε σε μια από τις 6 περιοχές της ομάδας εργασίας – σε αυτό το web-site για να βοηθήσετε στην απελευθέρωση του πλανήτη μας.
– Να συμμετέχετε στους εβδομαδιαίους διαλογισμούς.

Τι να περιμένετε στον οικονομικό τομέα μετά την Εκδήλωση:

Η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια χρυσή εποχή, τα οικοσυστήματα θα θεραπευτούν, όλοι θα καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και θα έχουν την ελευθερία να δημιουργούν και να ταξιδεύουν ελεύθερα. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για πολλά ακόμα βήματα στην εξέλιξή μας, πέρα ​​από αυτά που κατανοούμε τώρα.

Η Απελευθέρωση είναι κοντά!

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο άρθρο τα links: prepareforchange.net
και Nicos Kastanias / Image by Gerd Altmann from Pixabay