Ανέκδοτο: Έλληνας παντρεύτηκε μία πεταχτούλα Αμερικάνα που έμεινε έγκυος από έναν μαύρο

Ανέκδοτο: Έλληνας παντρεύτηκε μία πεταχτούλα Αμερικάνα που έμεινε έγκυος από έναν μαύρο

Ένας Έλληνας ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μία Αμερικάνα. Αποφάσισαν να ζουν έξι μήνες στην Ελλάδα και έξι μήνες στην Αμερική. Εκείνη, όμως, ήταν αρκετά πεταχτούλα και το μάτι της έπαιζε.

Εκείνος το είχε καταλάβει, όμως ήταν τόσο καψούρης με την πανέμορφη κουκλάρα που είχε για γυναίκα που πολλές φορές έκανε τα στραβά μάτια.

Ανεχόταν τις απιστίες της, μέχρι που τα πράγματα έγιναν κάπως περίεργα. Εκείνη είχε μείνει έγκυος. Αυτό ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και για τους δύο. Θα γεννούσε μέσα στο εξάμηνο που θα βρίσκονταν στην Αμερική.

Όταν το μωρό γεννήθηκε διαπίστωσε με ανάμεικτα συναισθήματα πως το μωρό ήταν μαύρο. Έμεινε κάγγελο, κατάλαβε τι είχε συμβεί, αλλά το παρέβλεψε και αυτό όπως πολλά άλλα.

Ξαφνικά, άρχισε να πανικοβάλεται γιατί δεν ήξερε πως να το πει στην μαμά του, στην οποία είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Έπρεπε να το φέρει μαλακά και με τρόπο στη μάνα του, οπότε κάθισε, σκέφτηκε και της έστειλε το παρακάτω μήνυμα στο κινητό:

«Μάνα, τελικά τα καταφέραμε και αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν είχε γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα. Δυστυχώς όμως το μωρό κάθε μέρα που περνάει όλο και μαυρίζει».

Και η μητέρα του απαντάει:

«Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες και αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από μια κατσίκα. Αλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα τώρα τα βγάζεις…»

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

poly-gelio.gr – diadrastika.com