Ανέκδοτο. Πάει ένας με πουλί μικρό σαν γαριδάκι στον γιατρό

Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει ο γιατρός να κατεβάσει το παντελόνι του. Ο άντρας διστάζει και του λέει:

— Γιατρέ, θέλω να μου υποσχεθείτε ότι δε θα γελάσετε.

— Μα, για ποιο λόγο; Μην ξεχνάτε πως είμαι ένας επαγγελματίας. Είμαι πάνω από 30 χρόνια που κάνω αυτό το ιατρικό λειτούργημα και ποτέ μου δεν έχω γελάσει για το πρόβλημα κανενός από τους ασθενείς! Του απαντάει σοβαρά ο ιατρός.

— Εντάξει τότε, του λέει ο άντρας.

Κατεβάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο πουλί που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Δεν είχε μέγεθος μεγαλύτερο από γαριδάκι.

Μη μπορώντας να ελέγξει τον εαυτό του, ο γιατρός αρχίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Γελούσε και γελούσε συνεχώς μέχρι που το γέλιο του εξελίχθηκε σε νευρικό και υστερικό γέλιο.

Ο ασθενής είχε μείνει άναυδος και αφού είχε αρχίσει να περνάει αρκετή ώρα, χωρίς ο γιατρός να σταματάει να γελάει, σηκώνει το παντελόνι του να ντυθεί και να ετοιμαστεί να φύγει. Τον βλέπει ο γιατρός και του κάνει νόημα να μην φύγει και προσπαθεί πάση θυσία να σταματήσει τα γέλια και να συγκεντρωθεί στο πρόβλημα του ασθενή του.

— Σας ζητώ συγνώμη, του λέει. Μην φεύγετε. Αλήθεια, δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και ως άντρα, δεν μου έχει ξανασυμβεί και σας υπόσχομαι ότι δε πρόκειται να ξανασυμβεί αυτό.

— Εντάξει, του λέει ο ασθενής, αφού τον έπεισαν τα λόγια του.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

— Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε; τον ρώτησε σοβαρός ο γιατρός.

Και του εξηγεί ο ασθενής:

— Να, ξέρετε… Μου έχει πρηστεί, γιατρέ μου. Τούμπανο έχει γίνει!

Image by PublicDomainPictures from Pixabay