πισινός γυναίκας με τζιν σορτς
Image by alex halay from depositphotos

Μπορεί να πιστεύεις ότι θα ‘να ωραίο, να είσαι απλώς περίεργη ή να σου το ζητάει ο σύντροφός σου. Όπως και να ‘χει, υπάρχουν μερικά πραγματάκια που θα ‘πρεπε να ξέρεις για το πρωκτικό sex πριν πας παρακάτω.

Πρώτα απ’ όλα χαλάρωσε. Αν μιλάμε για την πρώτη σου φορά, αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο να χαλαρώσεις ψυχικά και σωματικά. Όταν έρθει η ώρα, χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό. Αντίθετα με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν λιπαίνεται από μόνος του. Όσο περισσότερο λιπαντικό χρησιμοποιήσετε, όπως το βασισμένο σε νερό DUO GEL PURE, τόσο πιο άνετο και και απολαυστικό θα γίνει το πρωκτικό sex. Επίσης, πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε ένα δάχτυλο για να εξοικειωθείτε με τα ερωτικά παιχνίδια γύρω από τον πρωκτό.

Όπως με κάθε τύπο ερωτικού παιχνιδιού, να μιλάτε! Μίλα στον σύντροφό σου για τους φόβους σου ή τις επιθυμίες σου γύρω από το πρωκτικό sex. Πες του αν πονάς ή αν θες να κάνει πιο αργά ή πιο γρήγορα. Έχε τον έλεγχο του πέους του, ιδίως την πρώτη φορά, ώστε να τον καθοδηγείς σε έναν ρυθμό και μια πίεση με τα οποία θα νιώθεις άνετα. Δεν χρειάζονται βιασύνες για να μπει. Δίνε προσοχή στο σώμα σου και σταμάτα αν πονάς υπερβολικά. Καλές στάσεις για να πρωτοδοκιμάσετε το πρωκτικό sex είναι στα τέσσερα και ξαπλωμένη στο πλάι.

Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο μόλυνσης, πλυθείτε καλά στα γεννητικά όργανα πριν αλλά και μετά. Μην πηγαίνετε από τον πρωκτό στον κόλπο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μολύνσεις ή επιπλοκές. Χρησιμοποιήστε προφυλακτικό, πετάξτε το μετά την πράξη και χρησιμοποιήστε ένα καινούργιο για διείσδυση στον κόλπο. Επίσης, επειδή υπάρχουν πολλές κοινές νευρικές απολήξεις μεταξύ των τοιχωμάτων του κόλπου και του πρωκτού, ο ταυτόχρονος ερεθισμός του θα σου χαρίσει έξτρα απόλαυση.

Να θυμάσαι ότι δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις πρωκτικό sex και ότι αν το δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει, δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις. Κάποιοι απλώς επιλέγουν να μην κάνουν πρωκτικό sex και σε κάποιους άλλους δεν τους άρεσε όταν το δοκίμασαν – σε κάθε περίπτωση, κανένα πρόβλημα. Καλή επιτυχία!

sexipedia / Image by alex halay from depositphotos.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.