Ποιοι είναι οι 4 πιο Τοξικοί Συνδυασμοί στα Ζώδια

Καλές και άγιες οι σχέσεις, αλλά κάποιες από αυτές δεν είναι καθόλου καλές. Ένα γεγονός που οι περισσότεροι από εμάς θα το έχουν διαπιστώσει, είτε από προσωπική εμπειρία είτε από γνωστών τους.-d-

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή τους έχουν βρεθεί σε μία τοξική σχέση. Εσύ, επειδή είσαι μικρή ακόμα μπορεί να μην το έχεις βιώσει, οπότε είσαι καλά.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να διαμορφώσουν μία τοξική σχέση, συμπεριλαμβανομένων της ηλικίας, των ενδιαφερόντων και άλλων πραγμάτων που έχει ένας άνθρωπος και μπορούν να τον επηρεάζουν, ώστε να μη λειτουργεί μέσα σε αυτή τη σχέση. Πολλές φορές, κάποιοι άνθρωποι μέσα στη σχέση του βγάζουν το χειρότερο εαυτό τους με αποτέλεσμα να δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος για να ανθίσει η τοξικότητα.

Σε αυτό το άρθρο, εμείς θα σου πούμε ποιοι είναι οι 4 πιο τοξικοί ζωδιακοί συνδυασμοί για να σε προλάβουμε να μην μπεις καν στον κόπο να βγεις ραντεβού.

Παρθένος με Ιχθύ. Η τοξικότητα αυτού του ζωδιακού συνδυασμού είναι δίχως προηγούμενο. Ο Παρθένος θέλει να κατεβάσει από το συννεφάκι του τον Ιχθύ, ενώ ο Ιχθύς θέλει να ανεβάσει μαζί του στα σύννεφα τον Παρθένο. Καμία σωτηρία! Ενώ αυτός ο ζωδιακός συνδυασμός λειτουργεί άριστα στο κομμάτι «φιλία», στον ερωτικό δεσμό τα πράγματα διαφέρουν. Πώς είναι δυνατόν ο ονειροπόλος να πατήσει στη γη για να μιλήσει για σοβαρά θέματα; Οπότε, καλύτερα αυτοί οι δύο να μείνουν φίλοι.

Καρκίνος με Υδροχόο. Τα ελεύθερα πνεύματα με τους σπιτόγατους γενικά δεν ταιριάζουν. Ο Καρκίνος μισεί να τον διορθώνουν και ο Υδροχόος λατρεύει να διορθώνει τους άλλους. Ο Καρκίνος «πεθαίνει» για την ανεξαρτησία, την ώρα που ο Υδροχόος αγαπά τις ομαδικές δραστηριότητες και την παρέα. Ο Καρκίνος θέλει να μείνει σπίτι να δει Netflix, ενώ ο Υδροχόος θέλει να κλαμπάρει μέχρι το πρωί. Οπότε, μια σχέση αυτών των δύο αναπόφευκτα θα καταλήξει σε φιάσκο.

Ταύρος με Δίδυμο. Ο Ταύρος έχει υπομονή στα πάντα, ενώ ο Δίδυμος αναζητά την αλλαγή και το κίνητρο για να είναι χαρούμενος. Γι’ αυτό και ο Δίδυμος θα κάνει τα πάντα για να τον χωρίσει ο Ταύρος, την ώρα που ο Ταύρος θα περιμένει ότι όλα θα φτιάξουν με τον καιρό. Στο τέλος και οι δύο θα καταλάβουν ότι σπατάλησαν άδικα πολύ χρόνο για να είναι μαζί.

Κριός με Ταύρο. Ο Κριός με τον Ταύρο μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, αλλά αποτελούν τον χειρότερο συνδυασμό για ερωτική σχέση. Από τη μία έχουμε τον Κριό που θέλει να ηγείται των πάντων, από την άλλη τον επαναστάτη Ταύρο, ο οποίος δεν μπορεί να αμφισβητούνται οι ιδέες του. Και όταν έρθει η ώρα του χωρισμού, ο Κριός θα εξαφανιστεί, ενώ ο Ταύρος θα περιμένει εξηγήσεις.

teen.queen / Image by Ryan McGuire from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.