Κρύβει το Βατικανό ευρήματα Ερπετοειδών Ανουνάκι;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί λένε ότι η εξωγήινη φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει. Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρου είναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με τους Σουμέριους και τον πολιτισμό τους. Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή.

Όμως, ένα ανάγλυφο, φαίνεται να ανατρέπει αυτούς τους ισχυρισμούς και να υποστηρίζει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία (επάνω), επτά φιγούρες με μάλλον ανθρώπινο σώμα αλλά με κεφάλι ερπετού έχουν στηθεί στην σειρά, μπροστά από μία άλλη περίεργη μορφή που έντονα θυμίζει πουλί.

Επάνω από τα κεφάλια τους υπάρχουν μερικά σύμβολα. Το τρίτο στα δεξιά είναι ο πσίγνωστος “φτερωτός ήλιος”, ή σύμβολο του Νιμπίρου. Αυτομάτως… όλα συνδέονται: Ανουνάκι, Σουμέριοι, Νιμπίρου, Ερπετοειδή.

Σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ένκι, οι Ανουνάκι κατέβηκαν στην Γη όταν ο πλανήτης τους Νιμπίρου ήταν κοντά. Μερικά χρόνια αργότερα έφτιαξαν τον πρώτο άνθρωπο…

Τώρα, όμως, υποστηρίζεται (χωρίς να επιβεβαιώνεται) η πληροφορία, ότι πινακίδες σαν και αυτή βρίσκονται μαζί με άλλες παρόμοιες “θαμμένες” στις βιβλιοθήκες του Βατικανού. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί ή να επιβεβαιωθεί. Αλλά ούτε και να διαψευστεί. Παρότι, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τέτοιου είδους θεωρίες, δίνεται και συνέχεια.

ΚΡΥΒΕΙ το ΒΑΤΙΚΑΝΟ στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ του... ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΝΟΥΝΑΚΙ;
Σουμεριακή πινακίδα με το σύμβολο του «φτερωτού ήλιου»

Υπάρχει ο ισχυρισμός, μια θεωρία που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, ότι οι Ανουνάκι είναι οι πραγματικοί δημιουργοί των θρησκειών, αφού, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πινακίδες, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία ως προς την δημιουργία του ανθρώπου, ανάλογες με αυτές στην Βίβλο αλλά και άλλων θρησκειών και παραδόσεων.

Διαβάστε ακόμα:  Η χρονομηχανή στα χρόνια του Πούτιν

Η θεωρία αυτή πάει ακόμα πιο πέρα: Ότι είναι οι Ανουνάκι που, όχι μόνο, κρύβονται πίσω από το Βατικανό αλλά είναι και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του και, φυσικά, ότι οι Ανουνάκι “κινούν” τα νήματα του εκάστοτε Πάπα. Αλλά όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, εάν θέλουμε να δούμε τα πράγματα εντελώς πρακτικά, δεν υπάρχει κάποια βάση ή έστω η παραμικρή ένδειξη.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται εξωφρενικά, τότε, ας παραμείνουμε στο γεγονός ότι υπάρχει μία ανάγλυφη σουμερική πινακίδα που απεικονίζει μυστηριώδεις φιγούρες οι οποίες παρουσιάζονται ενώπιον κάποιας άλλης άγνωστης μορφής, προφανώς ανώτερης. Τέλος, ας μην ξεχνάμε, ότι στο παρελθόν έχουμε δείξει γλυπτό με ερπετοειδές ως πιλότο σε κάποιο είδους οχήματος. Μα, τίποτα από όλα αυτά δεν δίνει την παραμικρή ισχύ στις θεωρίες. Πρακτικά πάντα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika Image by lorenzogallo from Pixabay

loading...