Οι 5 Πιο Συγκλονιστικές «Προβλέψεις» του Χρονοταξιδιώτη Noah για το Άμεσο Μέλλον

[06/10/2018 - 07:58]

Οι 5 Πιο Συγκλονιστικές «Προβλέψεις» του Χρονοταξιδιώτη Noah για το Άμεσο Μέλλον

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας αρκετά μυστηριώδης άντρας, γνωστός με το όνομα του Νώε (Noah), ισχυρίζεται ότι είναι χρονοταξιδιώτης και ότι έχει έρθει στην εποχή μας από το έτος 2030, προκαλεί φρενίτιδα στο διαδίκτυο με όλα όσα αποκαλύπτει για την δική του εποχή, το δικό μας μέλλον, καθώς όλα ακούγονται πολύ συγκλονιστικά.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται για προβλέψεις αλλά για προειδοποιήσεις μίας αναπόφευκτης πραγματικότητας, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έχει και φωτογραφίες από τις εποχή.

Όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk, μιλώντας σε ερευνητές του παραφυσικού στο Apex TV, κανάλι του YouTube, ο Νώε αποκαλύπτει πέντε συγκλονιστικά πράγματα που θα μας συμβούν στον πλανήτη μας έως το 2030.

1. Οι Εξωγήινοι θα εισβάλουν το 2028

Μια φυλή τεχνολογικά προηγμένων εξωγήινων θα εισβάλει στον πλανήτη σε λίγα χρόνια από σήμερα.

Ο Νώε ισχυρίστηκε ότι οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι που αναφέρει, είναι οι πιο προηγμένοι στα διαστημικά ταξίδια και ότι θα προσγειώσουν διαστημόπλοιά τους στη Βόρεια Ασία, τη Βόρεια Ευρώπη και την Ανταρκτική.

2. Η εγγονή του Martin Luther King θα είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2030

Αναφέρει ως γεγονός ότι η αμερικανική προεδρία στο μέλλον θα κερδηθεί από την Yolanda Renee King, την εγγονή του θρυλικού ακτιβιστή των πολιτικών δικαιωμάτων.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία σήμερα είναι μόλις 10 ετών, θα είναι περίπου 22 ετών πριν από τις εκλογές του 2030.

3. Οι σχέσεις Βόρειας και Νότιας Κορέας θα επιδεινωθούν σε πόλεμο

Παρά την άνοδο των διπλωματικών σχέσεων στην κορεατική χερσόνησο, ο Νώε ισχυρίστηκε ότι όλες οι ομιλίες για συμφιλίωση θα χαλάσουν πριν από το έτος 2030.

Θα υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα στα δύο έθνη και οι σχέσεις θα επιδεινωθούν και θα οδηγηθούν σε πόλεμο, αλλά δεν θα μας παρασύρουν στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

4. Οι κυβερνήσεις θα μοιραστούν την τεχνολογία των ταξιδιών στο χρόνο μέχρι το έτος 2028

Το ίδιο έτος που οι εξωγήινοι θα εισβάλλουν στον πλανήτη, σύμφωνα με τις αξιώσεις του Νώε, η τεχνολογία που έστειλε τον Νώε στο 2018 θα κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό.

5. Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα θα είναι κάτι συνηθισμένο για το έτος 2030

Σε βίντεο του Apex TV, ο ταξιδιώτης του χρόνου παρουσίασε ένα βίντεο στο κίνητό του, το οποίο υποστήριξε ότι είναι καταγεγραμμένο στο Λας Βέγκας του 2030. Επίσης παρουσιάζει ένα εξωγήινο τοπίο από ουρανοξύστες, φώτα και αυτοκίνητα που πετούν.

Οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί του Νώε έχουν πολλούς θαυμαστές αλλά και πολλούς που αμφισβητούν τα λεγόμενά του γιατί ένα ταξίδι στον χρόνο θεωρείται ανέφικτο επιστημονικά.

Ωστόσο, η τελευταία «πρόβλεψη» θα μπορούσε να έχει κάποιες πιθανότητες να συμβεί, αφού ήδη το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι γεγονός και βγαίνει στην αγορά.

Παρακολουθείστε τον Νώε στο σχετικό βίντεο για να σχηματίσετε μία καλύτερη εικόνα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

5 Shocking Predictions Made by Time Traveler Noah From 2030

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ