Ευρήματα ανεκαλύφθησαν σε αρχαίο Αιγυπτιακό Τύμβο απο την περίοδο της βασιλίσης Νεφερτίτης και του Φαραώ Ακενατόν.

Oι Φαραώ έχει διαπιστωθεί ότι είχαν επιμηκυσμένα κρανία, παρόμοια με αυτά που ανευρέθησαν στο Παράκας της Λ. Αμερικής.

Κάποια απο τα λείψανα έχουν εξωγήινη εμφάνιση.

Είναι γνωστή θεωρία σύμφωνα με την οποία η άρχουσα και ιερατική τάξη της αρχαίας Αιγύπτου αποτελείτο απο εξωγήινους…. Το θέμα έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για την δημιουργία σειράς ταινιών με τον τίτλο STARGATE…

O Ακενατόν ήταν Φαραώ της 18ης δυναστείας και πατέρας του Τουταγχαμών.

Είναι ο πρώτος ο οποίος απαγόρευσε τον πολυθεϊσμό και εισήγαγε τον λατρεία του ενός θεού με την ονομασία ΑΤΟΝ…. ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο φωτοδότης Ήλιος.

Η ιστορία του ΑΚΕΝΑΤΟΝ, περιγράφεται πολύ παραστατικά στο εξαίρετο μυθιστόρημα του κορυφαίου Ευρωπάιου συγγραφέα, ΜΙΚΑ ΒΑΛΤΑΡΙ με τίτλο :

Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ.

Αστροπύλη

Η επιβολή του Θεού Ήλιου ως μόνου θεού της Αιγύπτου, σε συνδυασμό με την εισβολή των Υξώς και την ιστορία του μονοθεϊσμού στην λεκάνη της Μεσογείου, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει δοθεί απο τα εως πρώτινος μυστικά αρχεία του μουσείου του ιδρύματος Σμιθσόνιαν….

Ουσιαστικά εμφανίζει τεχνούργημα επι της επιφανείας σαρκοφάγου, το οποίο παριστά εξωγήινου τύπου κεφαλή , ηλιακό δίσκο και προφανώς ανθρώπινα πρόσωπα βασιλικής καταγωγής.

Δείτε το

Σχόλιο diadrastika: Καθώς το video “χάθηκε”, το μόνο που απέμεινε είναι η εικόνα από το πανάρχαιο μενταγιόν που βρέθηκε στο Παράκας. Χαρακτηριστικά του είναι τα επιμήκη κρανία και “κάτι” που θα μπορούσε να είναι ιπτάμενος δίσκος:

Απεικονίσεις Εξωγήινων σε Αρχαίο Αιγυπτιακό Τάφο; (video)

Με περιγραφή από το pinterest.com:
STAR GATES: EGYPT-THOUSANDS YEARS OLD Medallion found have elongated skulls, as found in Paracas. Ar these “HUMAN” or other residents of the earth??One theory claims a possible space craft is at the top to represent they rule /leadership over the Egypt area in ancient times.

paraxeno.com
μέσω pyli-apokalypseis.com