Τι είδε ο Ernst Muldashev στο Λαβύρινθο Κρήτης

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας πιστεύει ό, τι βλέπουν μόνο με τα φυσικά μάτια τους, αγνοώντας εντελώς τις πνευματικές σφαίρες.

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να δούμε με τα φυσικά μάτια μας, βλέπουμε με το μυαλό μας.

Η επιστήμη, η θρησκεία και η εκπαίδευση έχουν πνίξει τη φαντασία μας. Υπαρχει μια «τυφλή» υπόφυση στο μέτωπό μας,αναμεσα στα ματια μας , που κατά την Ιατρική επιστήμη δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

Αυτο ειναι το λεγομενο Τρίτο Μάτι.

Όλοι οι άνθρωποι εχουν το τριτο ματι, αλλα δεν μπορουμε να δουμε με αυτο. Για να μπορέσει κάποιος να δει μέσω αυτού χρειάζεται είτε να έχει το «χάρισμα», είτε να ασκηθεί για να μπορέσει να το ανοίξει. Τι βλέπεις μέσω του τρίτου οφθαλμού; Βλεπεις το αόρατο, το άϋλο, το Ουράνιο.

Ernst Muldashev

Τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα υπαρχουν αλλα δεν τα βλεπουμε .Αυτα τα βρηκαμε οτι υπαρχουν .Ποσα άλλα ομως δεν εχουμε βρει; Ας πανε στο διασημο ρωσο οφθαλμιατρο και ερευνητη Ernst Muldashev. Επισκεφτηκε με επιστημονες τον Λαβυρινθο της Κρητης .Μπηκε μεσα λεει. Χωριζετε ο λαβυρινθος σε δυο αιθουσες .Υπαρχουν σαρκοφαγοι ανοιγμενοι .

Σαρκοφαγους σημερα δεν μπορουμε να κατασκευασουμε .Μεσα σε 40 μερες ο νεκρος αξαφανιζονταν μεσα στον σαρκοφαγο γι αυτο λεγετε και σαρκοφαγος (τρωει τις σαρκες) Τα παντα ομως συμφωνα και την κβαντικη φυσικη ειναι ενεργεια .Ετσι το σωμα μεσα στον σαρκοφαγο μετατρεπετε σε άυλη σφαιρα .Αυτες τις βλεπαμε πρωτα με το τριτο ματι Τωρα μπορουμε να τις φωτογραφισουμε με ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη.

Δειτε λοιπον τον Ernst Muldashev μεσα στον λαβυρινθο να περιτρυγιριζετε απο σφαιρες .

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ernst Muldashev

Αυτες τις σφαιρες οι προγονοι μας ηξεραν να τις χρησιμοποιουν ειτε για να σηκωνουν μεγαλα βαρη, ειτε να θεραπευουν αρρωστειες κλπ.κλπ. Καθε σφαιρα αποτελειτε απο 4 σφαιρες η μια μεσα στην αλλη .

Στο κεντρο σχηματιζουν σταυρο και απο εδω οι προγονοι μας βρηκαν τον αγκιλωτο σταυρο ,γιατι ετσι ειναι πραγματι οταν αυξηθουν σε ογκο οι άυλες μπαλες . Στην εισοδος του λαβυρινθου υπαρχουν Ντολμεν. Αυτα τα ντολμεν εχουν την ικανοτητα να σχηματιζουν ενα ηλεκτρικο γηινο πηνιο , το οποιο ηταν απαραιτητο για τα γεννετικα πειραματα που γινονταν στον λαβυρινθο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ
OLYMPUS GAIA / Top Image by Pexels from Pixabay