Βασίλισσα Ελισάβετ

Μπάκιγχαμ: Η Ελισάβετ δεν είναι άνθρωπος

Πως κατασκευάζεται μια ψεύτικη είδηση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα παράδοξου περιεχομένου Δελτίο Τύπου υποτίθεται ότι δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας στις 4/7/2016, το οποίο πολύ σύντομα εξαφανίστηκε, αλλά όχι τόσο σύντομα, καθώς έγινε άμεσα αντιληπτό από διάφορους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι το αποθανάτισαν σε screenshots ως απόδειξη της ύπαρξής του.

Η είδηση αυτή προέρχεται από το yournewswire.com το οποίο αρκετά συστημικά ΜΜΕ του εξωτερικού και σκεπτικιστικά sites θεωρούν ως αναξιόπιστο αλλά και κατασκευαστή ψευδών ειδήσεων (fake news) και έχουν ξεσκεπάσει πολλά άρθρα του. Ωστόσο, αν και γνωρίζουμε ότι όσα ακολουθούν είναι προϊόν απάτης, έχει αξία να δούμε πως κατασκευάζεται μία ψεύτικη αλλά ιδιαίτερα πειστική είδηση:

Σύμφωνα με το yournewswire.com υπάρχει ο ισχυρισμός ότι εντοπίστηκε ένα εσωτερικό έγγραφο στο οποίο αναγνωρίζεται -και ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλους τους απανταχού συνωμοσιολόγους – ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα ερπετό που έχει την δυνατότητα να αλλάζει μορφές.

Είναι κατανοητό ότι το Δελτίο Τύπου ήταν ένα υψηλής διαβάθμισης εσωτερικό έγγραφο, το οποίο σχεδιάστηκε για να κυκλοφορήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – για παράδειγμα, αν η βασίλισσα γινόταν αντιληπτή από χιλιάδες ανθρώπους σε μια δημόσια εκδήλωση ότι άλλαζε όψη.

Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαζόταν μία δημόσια ανακοίνωση, μιας και το πιθανό συμβάν δεν θα μπορούσε να αγνοηθεί.

Το ΠΑΛΑΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τα επιτελικά στελέχη του Μπάκιγχαμ έχουν αναγνωρίσει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν «αναλαμπές»της Βασίλισσας στην ερπετοειδή μορφή της και έτσι το Δελτίο Τύπου, προετοιμάστηκε εκ των προτέρων.

Το Δελτίο Τύπου δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «ερπετό» ή «ερπετοειδές», αλλά αναφέρεται στη Βασίλισσα, όπως και σε άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, ως «διαφορετικούς» από τους άλλους ανθρώπους και αναγνωρίζει ότι η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε ένα τέτοιο σημείο όπου περισσότεροι από ποτέ μπορούν να δουν αυτή την άλλη «πραγματική» τους μορφή.

Το ΠΑΛΑΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ένας πληροφοριοδότης του Παλατιού υποστηρίζει ότι το Δελτίο Τύπου πιθανότατα δημοσιεύθηκε από έναν κατώτερο IT υπάλληλο, ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές αν θα πρέπει να θεωρεί ως ατύχημα ή μια εσκεμμένη διαρροή. Όλα τα ανώτερα στελέχη του Παλατιού είναι ενήμερα ότι η βασίλισσα είναι «διαφορετική», αλλά το πρωτόκολλο δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τη λέξη «ερπετοειδές» κατά την παρουσία της. «Υπάρχει μια σιωπηρή συμφωνία. Το έχουμε αποδεχθεί. Η “διαφορετικότητά της” της επιτρέπει να κυβερνάει με απόλυτη εξουσία πάνω από την ανθρωπότητα», είπε ο πληροφοριοδότης.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αλλά μην ξεχνιέστε. Όπως ενημερώσαμε και στην αρχή του άρθρου. Όλα όσα διαβάσετε είναι προϊόν απάτης. Είναι Fake News. Το δημοσίευμα επιστρατεύει εικόνες ή κατασκευάζει φωτογραφίες με ψεύτικα στοιχεία αλλά και πληροφορίες που δήθεν προέρχονται από ανώνυμους πληροφοριοδότες. Ουσιαστικά και πρακτικά, το ζήτημα ή η υπόθεση του εάν η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν είναι άνθρωπος, με κανένα τρόπο, σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

diadrastika.com

AMP code