Η Μεγάλη Παγίδα των Ψυχών και Γιατί η Γη είναι «Πλανήτης Φυλακή»

Οι ψυχές, όταν το σώμα πεθαίνει δραπετεύουν από αυτό και είναι ελεύθερες πλέον να ταξιδέψουν όπου θελήσουν και να ενσωματωθούν στη φύση που τους καλεί. Όμως, δυστυχώς δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Αντί να απελευθερωθούν και να ξεφύγουν και να φτάσουν εκεί που είναι ο τελικός προορισμός τους, εξακολουθούν να μένουν παγιδευμένες στη Γη, λες και υπάρχει κάποιος θόλος που δεν μπορούν να διαπεράσουν.

Πρόκειται για επινόηση των αποστατών του Κρόνου και των Αρχόντων της “Χίμαιρας”, οι οποίοι κατέχουν τον πλανήτη εδώ και 26.000 χρόνια. Οι Άρχοντες κατασκεύασαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα (πέπλο) γύρω από τη Γη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας την ανθρωπότητα και δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή.

Στο πέπλο αυτό παγιδεύονται οι ψυχές των ανθρώπων, οι οποίες εξαναγκάζονται σε συνεχείς και δυσχερείς ενσαρκώσεις στο ίδιο πεδίο, ώστε να “τρέφονται” και να συντηρούνται ενεργειακά οι ίδιοι. Όπως δημιούργησαν ανύπαρκτο χρέος στο φυσικό πεδίο, με τον ίδιο τρόπο δημιούργησαν χρέος και στο αιθερικό πεδίο για να σκλαβώσουν ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα! Οι άνθρωποι δεν έχουν να ξεπληρώσουν το ελάχιστο πνευματικό χρέος σε κανέναν! Όλοι είναι πνευματικά ελεύθεροι, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους.

Η Συνείδηση είναι το κλειδί για την Ελευθερία. Η Αγάπη και η Συγνώμη διαλύουν τον τροχό αυτού που εσείς αποκαλείτε Κάρμα. Προσηλωμένοι στο να προσφέρετε και να υπηρετείτε τους άλλους, θα αλλάξετε τον Κόσμο και θα δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου με υπόβαθρο την κατάλληλη ενέργεια, τα όντα χαμηλών δονήσεων θα οδηγούνται στην αυτοκαταστροφή. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένας νέος Πολιτισμός, όπου όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την παρέμβαση εξωγήινων σωτήρων ή των δικών σας γκουρού.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.