ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στον ΔΡΟΜΟ και ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ από ΚΑΜΕΡΕΣ (video)

[09/09/2017 - 10:19]

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στον ΔΡΟΜΟ
και
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ από ΚΑΜΕΡΕΣ

Το να εξαφανίζονται αυτοκίνητα μπροστά από τα μάτια μας, σίγουρα αποτελεί στοιχείο που βλέπουμε στον κινηματογράφο!

Τι γίνεται, όμως, όταν φαίνεται πως υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στην πραγματικότητα, σε κάμερες ασφαλείας των δρόμων

ή σε κάμερες ενσωματωμένες σε διερχόμενα αυτοκίνητα;

Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά; Τι απέγιναν οι επιβαίνοντες;

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με βεβαιότητα.

Ίσως η πιο απλή απάντηση θα μπορούσε να ήταν ότι πρόκειται για «ρωγμές στο Matrix», για κάποιο είδος τηλεμεταφοράς, για απαγωγές από εξωγήινους.

Όμως, όλα αυτά φαντάζουν απίστευτα, απίθανα και μη πραγματικά.

Κατά συνέπεια, η απλούστερη εξήγηση είναι ότι πρόκειται για «πειραγμένα γεγονότα», σε «πειραγμένα βιντεάκια» για να «σπάνε πλάκα» κάποιοι μαζί μας.

Αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την προσωπική του γνώμη, να κρίνει ή/και να αμφισβητήσει!!!

Δείτε το video που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

5 Car Teleportations Caught On Camera & Spotted In Real Life!

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ