Για Πρώτη Φορά: η NASA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ του «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» !!!

[13/10/2017 - 12:10]

Για Πρώτη Φορά: η NASA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ του «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν και στο παρελθόν φαίνεται να έχουν ξεφύγει λογάκια και υπονοούμενα από εκπροσώπους της NASA, υπέρ κάποιου μυστηριώδους πλανήτη, η επίσημη NASA απέρριπτε πάντα και μόνο την ιδέα της ύπαρξης ενός τέτοιου πλανήτη. Μέχρι τώρα…

Ενδεχομένως πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει τις έρευνες και τις διαπιστώσεις μιας ομάδαα αστρονόμων από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας η οποία βρήκε στοιχεία για έναν πραγματικό πλανήτη αρκετές φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος της Γης. Το ονόμασαν «Πλανήτη Εννέα» και πολλοί έσπευσαν να τον ταυτίσουν με τον Νιμπίρου, καθώς θεωρητικά κάποια στοιχεία θα μπορούσαν να σχετίζονται…

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, η NASA παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι τα στοιχεία για τον νέο αυτόν πλανήτη είναι «επιτακτικά»:

Το διαστημικό πρακτορείο JPL ανακοίνωσε στις 4/10/17 ότι η μυστηριώδης «υπερ-γη», που είναι 10 φορές το βάρος του πλανήτη μας, αν και παραμένει ακανόνιστα στις παγωμένες εξωτερικές άκρες του ηλιακού μας συστήματος, αν και κρύβεται στο σκοτάδι, μπορεί να είναι τόσο ισχυρή που «τραβάει» τους άλλους πλανήτες από την τροχιά τους και ακόμη μπορεί και να «ανασηκώνει» ή να «γέρνει» ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα στη μία πλευρά…

Πρoσθέτει: «Τα σημάδια μέχρι στιγμής είναι έμμεσα, κυρίως τα βαρυτικά του αποτυπώματα, αλλά αυτό εντάσσεται σε μια επιτακτική περίπτωση».

H NASA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ του «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» !!!

Σε ότι αφορά όλους εκείνους που βλέπουν μοιρολατρικά ή με τρομολαγνεία τον 9ο Πλανήτη ως Νιμπίρου-καταστροφέα, ότι θα φτάσει, έρχεται, πλησιάζει, θα εκραγούν ηφαίστεια, θα σηκωθούν τσουνάμια, θα καταστρέψει την Γη, θα προσγειωθούν εξωγήινοι κλπ, η NASA καθησυχάζει:

«Αν υπάρχει ένας πλανήτης, είναι εξαιρετικά μακρινός και θα παραμείνει έτσι, χωρίς καμία πιθανότητα – σε περίπτωση που αναρωτιέστε – ποτέ θα συγκρουστεί με τη Γη ή θα φέρει «μακάβριες μέρες»».

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, η NASA παραδέχεται επίσημα την ύπαρξη κάποιου ακόμα «αόρατου» πλανήτη, ο οποίος θα μπορούσε θεωρητικά να ταυτίζεται με τον Νιμπίρου, αλλά προσωρινά ονομάζουν «Πλανήτη Εννέα».

Δείτε και σχετικό video:

NASA Admits Planet X Is Real 10/12/17

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ