Καλλιτεχνική απεικόνιση από Supra στο Pixabay

Η NASA «Παραδέχεται» έμμεσα την Ύπαρξη ενός Αόρατου Πλανήτη. Του «Νιμπίρου» λένε οι συνωμοσιολόγοι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν και στο παρελθόν φαίνεται να έχουν ξεφύγει λογάκια και υπονοούμενα από εκπροσώπους της NASA, υπέρ κάποιου μυστηριώδους πλανήτη, στην πολύ μακρινή άκρη του ηλιακού μας συστήματος, η επίσημη NASA απέρριπτε πάντα και μόνο την ιδέα της ύπαρξης ενός τέτοιου πλανήτη. Μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης: Το μυστήριο γύρω από τον 12ο Πλανήτη και τους Σουμέριους

Ενδεχομένως πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει τις έρευνες και τις διαπιστώσεις μιας ομάδα αστρονόμων από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας η οποία βρήκε στοιχεία για έναν πιθανά πραγματικό πλανήτη αρκετές φορές μεγαλύτερο από το μέγεθος της Γης. Το ονόμασαν «Πλανήτη Εννέα» και πολλοί – κυρίως από τον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας – έσπευσαν να τον ταυτίσουν με τον Νιμπίρου, καθώς θεωρητικά κάποια στοιχεία θα μπορούσαν να σχετίζονται. Η βρετανική dailystar.co.uk, έχει δώσει τον τίτλο: Η NASA παραδέχεται επιτέλους εξωγήινο κόσμο που κρύβεται στην άκρη του ηλιακού συστήματος, Όμως, είναι κάπως υπερβολικός.

Το διαστημικό πρακτορείο JPL ανακοίνωσε στις 4/10/17 ότι η μυστηριώδης «υπερ-γη», που είναι 10 φορές το βάρος του πλανήτη μας, αν και παραμένει ακανόνιστα στις παγωμένες εξωτερικές άκρες του ηλιακού μας συστήματος, 20 φορές πιο μακριά από τον Ήλιο συγκριτικά με τον Ποσειδώνα. αν και κρύβεται στο σκοτάδι, μπορεί να είναι τόσο ισχυρή που «τραβάει» τους άλλους πλανήτες από την τροχιά τους και ακόμη μπορεί και να «ανασηκώνει» ή να «γέρνει» ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα στη μία πλευρά…

H NASA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ του «ΝΙΜΠΙΡΟΥ» !!!

Σε ότι αφορά όλους εκείνους που βλέπουν μοιρολατρικά ή με τρομολαγνεία τον 9ο Πλανήτη ως Νιμπίρου-καταστροφέα, ότι θα φτάσει, έρχεται, πλησιάζει, θα εκραγούν ηφαίστεια, θα σηκωθούν τσουνάμια, θα καταστρέψει την Γη, θα προσγειωθούν εξωγήινοι κλπ, η NASA καθησυχάζει: «Αν υπάρχει ένας πλανήτης, είναι εξαιρετικά μακρινός και θα παραμείνει έτσι, χωρίς καμία πιθανότητα – σε περίπτωση που αναρωτιέστε – ποτέ θα συγκρουστεί με τη Γη ή θα φέρει “μακάβριες μέρες”».

Διαβάστε επίσης: Η δημόσια αποκάλυψη της κυβέρνησης του Ιράκ για Νιμπίρου και Ανουνάκι

Όπως βλέπουμε, λοιπόν, η NASA «παραδέχεται» πολύ έμμεσα την πιθανή ανακάλυψη ενός κάποιου «αόρατου» πλανήτη – διαφορετικά θα την απέκλειε και δεν θα αναφερόταν σε λεπτομέρειες μάζας, απόστασης κλπ. Εξάλλου, διευκρινίζει: «Τα σημάδια (εννοεί της ύπαρξής του) μέχρι στιγμής είναι έμμεσα, κυρίως τα βαρυτικά του αποτυπώματα, αλλά αυτό συνιστά μια συναρπαστική υπόθεση». Άραγε, «αν υπάρχει», όπως λέει και η NASA, θα μπορούσε θεωρητικά να ταυτίζεται με τον μυθικό Νιμπίρου, όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί θεωριών συνωμοσίας; Όπως και να έχει, ακόμα και αν πράγματι, κάποια στιγμή στο μέλλον, εντοπίσουν και δουν το «αόρατο» ουράνιο σώμα, τον Πλανήτη Εννέα, είναι πολύ δύσκολο επιστημονικά να ταυτιστεί με τον μυθικό πλανήτη των Σουμερίων, παρά μόνο εάν τα δεδομένα της εποχής εκείνης τον περιγράφουν με τόση ακρίβεια ώστε να ταυτιστούν με τα δεδομένα που επιστημονικά θα υπολογιστούν. Και για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, η NASA ποτέ δεν έχει παραδεχτεί την ύπαρξη ή τον εντοπισμό του Νιμπίρου, του πλανήτη από την μυθολογία των Σουμερίων.

diadrastika / Image by supra from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.