Αληθινοί εξωγήινοι που κατέγραψε η κάμερα, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος αναρωτιόταν αν θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλοι κόσμοι, άλλοι πλανήτες οι οποίοι θα μπορούσαν να κατοικούνται από ανθρώπους ή άλλα πλάσματα.

Εμμέσως πλην σαφώς την απάντηση δίνει ο Επικούρειος φιλόσοφος Μητρόδωρος, σε μία αναφορά του για το άπειρο:

«Είναι απίθανο να δημιουργηθεί μόνο ένα στάχυ σε μια μεγάλη πεδιάδα και μόνο ένας κόσμος στο άπειρο σύμπαν. Ότι είναι άπειρο το σύμπαν είναι φανερό από τα άπειρα αίτια, διότι όπου είναι άπειρα τα αίτια, εκεί είναι και άπειρα τα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, τα αίτια είναι τα άτομα και τα στοιχεία».

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά κείμενα τόσο από την αρχαία ελληνική γραμματεία, όσο και από άλλες κουλτούρες που αναφέρονται πιθανότατα και σε εμφανίσεις αλλοδαπών επισκεπτών από άλλους πλανήτες.

Ίσως, η πιο «ζωντανή» εκδοχή εξωγήινων θα μπορούσε να είναι οι θεοί από διάφορες παραδοσιακές θρησκείες, όπως των Αιγυπτίων, των Μάγιας, των Γιαπωνέζων, των Ελλήνων και πολλών άλλων. Αυτή η εκδοχή είναι πολύ δημοφιλής σε ανθρώπους που δέχονται την θεωρία των «Αρχαίων Αστροναυτών», ότι δηλαδή ήρθαν όντα από αλλού και επισκέφτηκαν κάποτε τους ανθρώπους, δίνοντας ενδεχομένως πολιτισμό, τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Όπως και να έχει, από τα αρχαία χρόνια που πιθανόν να ήξεραν κάτι περισσότερο από εμάς, έχουν περάσει πολλοί αιώνες και μεσολάβησαν τόσα πολλά γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι χάθηκαν και, μάλιστα, χάθηκαν επίτηδες στοιχεία που συνδέουν την ανθρωπότητα με πλάσματα εκτός Γης.

Κατά συνέπεια έχουν χαθεί πολλές αποδείξεις -αν υπήρχαν- και το μόνο που απέμειναν είναι ισχνές ενδείξεις από ζητήματα που χωρίζουν τον κόσμο σε δύο βασικές ομάδες. Εκείνους που τα θεωρούν αμφιλεγόμενα και όσους δέχονται την πιθανότητα να ισχύουν όλα αυτά.

Στις μέρες μας κυκλοφορούν πολλές ιστορίες για εξωγήινους, για επαφές μαζί τους, για απαγωγές. Ενδεχομένως πολλές από αυτές μπορεί να είναι ψεύτικες. Μπορεί και όχι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στην ίδια λογική κυκλοφορούν εκατομμύρια, ίσως, βιντεάκια που οι δημιουργοί τους ισχυρίζονται ότι το περιεχόμενό τους είναι αληθινό. Για πολλά από αυτά έχει αποδειχτεί ότι είναι ένα καλό μοντάζ που κάποιες φορές ξεπερνάει και τους επαγγελματίες του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, για πάρα πολλά από αυτά έχει αποδειχτεί ότι δεν έχουν πειραχτεί, ότι δεν υπάρχει μοντάζ. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Αν το video είναι πράγματι αυθεντικό, τότε είναι και το περιεχόμενο του. Μόνο που και σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν αντιρρήσεις.

Αληθινοί Εξωγήινοι που Κατέγραψε η Κάμερα

Παρά το γεγονός ότι πολλές μυστικές υπηρεσίες πολλών κρατών έχουν αρχίσει και δίνουν προς το ευρύ κοινό αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που μιλούν για εξωγήινους και τα ιπτάμενα οχήματά τους, μεγάλη δυσπιστία υπάρχει ως προς την μία πάντα πλευρά.

Ύστερα από όλο αυτό το αναλυτικό σκεπτικό που αναπτύξαμε, προτείνουμε να δείτε το video που ακολουθεί με όντα που έχουν καταγραφεί και η μία πλευρά ισχυρίζεται ότι είναι αληθινά, ενώ η άλλη επιμένει ότι δεν είναι.

Τα συμπεράσματα δικά σας

5 Real Aliens Caught on Camera ● Real Proof Of Aliens Exist

diadrastika / Image by Cilvarium from Pixabay