Πώς να αποφύγουμε την αρνητική συγκομιδή και μετενσάρκωση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Michelle Walling από το Δίκτυο In5d συζητά τον κύκλο μετενσάρκωσης και τι πρέπει να κάνουμε όταν φτάσουμε στο τέλος αυτής της εμπειρίας που ζούμε σε αυτή την διάσταση. Αναφέρεται στο πως να αποφύγουμε την αρνητική συγκομιδή στο θάνατο και στο πώς να πάει κάποιος «στο σπίτι» της Αρχικής Πηγής.

Τι είναι η αρνητική συγκομιδή

Υπάρχουν οντότητες, με αρχαία καταβολή, οι οποίες είναι αρνητικά προσανατολισμένοι φορείς που χρειάζονται ενέργεια για να επιβιώσουν. Κάποιοι τους ονομάζουν Άρχοντες (Archons)

Ο Νόμος της Ύλης λέει ότι η ανάληψη είναι ένα είδος συγκομιδής. Σε κάποια χρονική στιγμή, η Γη θα αλλάξει τη δόνηση της και τότε είναι που θα “διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι”, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάτε εκεί που θα σας οδηγήσουν οι δονήσεις.

Ο Γιώργος Καβάσιλας (George Kavassilas) λέει ότι εκείνοι που θέλουν να ενεργοποιήσουν το Φωτεονό Σώμα τους (Μέρκαμπα) θα έχουν την ευκαιρία να εγκαταλείψουν τον πλανήτη μαζί του. Πού θα πάνε; Πιθανότατα σε ένα συγκρότημα αστρικού φωτός.

Τι γίνεται με τη μετενσάρκωση; Το τι θα κάνετε, όταν φύγετε, και το που θα πάτε είναι καθαρά ατομική επιλογή. Προσοχή στους ανθρώπους που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν και να επηρεάσουν την μνήμη σας ήδη από τώρα για την μελλοντική στιγμή που θα πρέπει να τα θυμηθείτε όλα αυτά.

Όλα είναι ενέργεια και δονήσεις

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορεί να αφήσουν το σώμα τους και να έχουν την ευκαιρία να μετενσαρκωθούν για να αποτελέσουν μέρος της αλλαγής της συνείδησης στον πλανήτη. Για εκείνους που έχουν τελειώσει με αυτή την εμπειρία της Γης, μπορούν να επιλέξουν να αφήσουν το σώμα και να πάνε στο “Σπίτι”.

Πως πας Σπίτι; Μην πηγαίνετε προς το φως ή όπου αλλού σας έχουν πει και μάθει. Απλά πείτε στον εαυτό σας ότι θέλετε να πάτε στο σπίτι, στην Αρχική Πηγή. (Διαβάστε επίσης: Θάνατος και η Σήραγγα του Φωτός)

Αν σκοπεύετε να περάσετε τη “μετάβαση” μαζί με την Γαία και το σώμα σας, ενεργοποιείστε το DNA σας και αναζωογονείστε και τελειοποιείστε το φυσικό σας σώμα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συνεχίσετε να αυξάνετε τη δόνησή του προκειμένου να συνεχίσετε στον πλανήτη, κατά την επιλογή σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εάν δεν το επιτύχετε αυτό είναι ίσως επειδή δεν σκοπεύατε να το κάνετε εξ αρχής, ή επειδή η ενέργειά σας έχει ήδη αποδυναμωθεί από ενεργειακά βαμπίρ, τα οποία σας περιτριγυρίζουν καθημερινά και πρέπει να τα απομακρύνετε για να ανακτήσετε και πάλι την ενέργειά σας ώστε να μπορέσετε να πάτε “σπίτι”. (Διαβάστε επίσης: Ενεργειακά Βαμπίρ: Πώς να τα Σταματήσετε να Ρουφάνε την Ενέργειά σας)

Όσοι μείνουν στην Γαία, θα συμμετέχουν στην δημιουργία ενός νέου κύκλου.

Θυμηθείτε ποιοι είστε

Είστε μια πτυχή της Πηγής. Κάποιοι από εμάς δυσκολεύονται να το θυμηθούμε, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και, μάλιστα, σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε ένα φράκταλ της Αρχικής Πηγής. Πρόθεση είναι να έχουν όλοι οι άνθρωποι την ευκαιρία να δουν την αλήθεια – τις προηγούμενες ζωές τους και την πραγματική ιστορία του πλανήτη, προκειμένου να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση για το τι θα κάνουν όταν η Γη ανεβάσει τις δονήσεις της.

Όλα, σε αυτή τη Γη, αρχίζουν με τον εαυτό σας και το πόσο τον αγαπάτε αλλά και πόσο αγαπάτε τους άλλους! Είμαστε όλοι μία Πηγή που, αποκλείεται να μην θέλουμε να επιστρέψουμε στην Αρχική Πηγή η οποία μας έδωσε αυτό το σώμα για να επιβιώσουμε και να βιώσουμε την “μετάβαση”. Ίσως να μην μπορούμε να διορθώσουμε την τρέχουσα συνείδηση, αλλά μπορούμε να την μετατρέψουμε σε ανώτερη. (Διαβάστε επίσης: Τα ερπετοειδή ξερογλύφονται για τις ψυχές μας. Ο Πλάτωνας ήξερε πως να ξεφύγουμε)

Επουλώστε τις πληγές του εαυτού σας και αυξήστε τις δονήσεις σας. Ακόμα και αν είστε άρρωστος, αυξάνοντας τις δονήσεις σας μπορείτε να θεραπευτείτε. Καθώς όλα είναι ενέργεια, οι δονήσεις πρέπει να είναι η κύρια εστίασή σας. Αναγνωρίστε τι προσπαθεί να σας πει το σώμα σας, η κάθε περιοχή του σώματος. (Διαβάστε επίσης: 10 Τρόποι για να Αυξήσεις την Δόνησή σου και την Ζωτική Ενέργεια). Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και το σώμα σας και για πυξίδα να σας δείξει το δρόμο ρωτήστε κατευθείαν την Αρχική Πηγή για βοήθεια.

diadrastika