άντρας στην κορυφή βράχου
Image by grandfailure from depositphotos

7 Σημάδια από το Σύμπαν ότι Είμαι έτοιμος για Μεγάλη Αλλαγή

Στη ζωή, υπάρχουν στιγμές που νομίζουμε πως είμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής. Αλλά σε αυτές τις στιγμές, φοβόμαστε επίσης το τι θα συμβεί αν κάνουμε αυτή την αλλαγή.

Οπότε τι κάνουμε; Πώς θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε την αλλαγή ή όχι;

Λοιπόν, το Σύμπαν είναι εδώ για να σας πει!

Το Σύμπαν κάνει συγκεκριμένα πράγματα σας δίνουν μια ιδέα για το αν αυτή η αλλαγή θα είναι επιβλαβής στη ζωή σας.

1) Αν νιώθετε πως τον τελευταίο καιρό είχατε πολλές άσχημες σχέσεις τότε αυτό είναι σημάδι πως πρόκειται να βιώσετε κάποια μεγάλη αλλαγή. Φυσικά, μπορεί να είναι δύσκολο και επίπονο το να περάσετε κάτι τέτοιο, αλλά αντί για τον πόνο σκεφτείτε τον καλύτερο λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να συμβεί αυτή η απώλεια. Αυτό γίνεται επειδή αλλάζετε την αντίληψη σας και επίσης επειδή αυτές οι παλιές σχέσεις γίνονται προβληματικές.

2) Πρέπει να σκέφτεστε γρήγορα και να αντιδράτε σε πράγματα που δεν περιμένατε συνέχεια, και αν είστε όντως έτοιμοι για αλλαγή, θα δείτε πως το Σύμπαν έχει διασκορπίσει γύρω σας σημάδια για να παρατηρήσετε. Μπορούν να είναι σε μορφή αριθμητικής συγχρονικότητας όπως το να βλέπετε το 11:11 ή το 777 συνέχεια. Ή μπορούν να είναι κάποια συγκεκριμένη εικόνα ή φράση που συνεχώς εμφανίζεται γύρω σας. Όλα αυτά είναι σημάδια που δηλώνουν ότι πρόκειται να γίνει μια μεγάλη αλλαγή σύντομα.

3) Αν είστε στα πρόθυρα μιας αλλαγής θα δείτε πως ο ύπνος σας επηρεάζεται. Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάποια ιατρική αιτία για την αλλαγή του ύπνου σας, πρέπει οπωσδήποτε να αναρωτηθείτε αυτό. Όταν η καρδιά και το μυαλό περνούν μια αλλαγή, κουράζεστε πολύ. Αυτό σας κάνει να κοιμάστε όσο περισσότερο μπορείτε και κάνει δύσκολο το να σηκωθείτε στην ώρα σας. Ωστόσο, με τον καινούργιο τρόπο ζωής, όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό.

4) Αν δεν νιώθετε άνετα με την τωρινή σας δουλειά ή με την οικονομική σας κατάσταση τότε αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη αλλαγή πρόκειται να συμβεί. Εκτός και αν μας ανησυχούν, δεν δρούμε για τα προβλήματα μας. Αν νιώθετε πως η ζωή που ζείτε δεν είναι αυτή που θέλετε, τότε υπάρχει οπωσδήποτε η ανάγκη για αλλαγή και αυτή ίσως είναι η ευκαιρία σας.

5) Αν βρίσκετε πως τα πράγματα που πάντα δούλευαν για σας δεν το κάνουν πλέον, για παράδειγμα η αγαπημένη ομιλία που σας κινητοποιούσε, τότε είναι σημάδι ότι έχετε ξεπεράσει αυτή τη φάση. Και τώρα χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή επειδή τα παλιά συστήματα δεν λειτουργούν πλέον.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

6) Ξαφνικά νιώθετε ότι ξεθάβετε όλα τα προβλήματα του παρελθόντος που είχατε καταπιέσει τόσο σκληρά εξ αρχής. Αυτό σημαίνει πως είστε έτοιμοι για μια νέα αρχή. Και για μια νέα ζωή χρειάζεται να λύσετε τα ζητήματα της παλιάς. Δεν πρέπει να έχετε άλυτα προβλήματα στο μυαλό σας. Αν δεν μπορείτε να τα λύσετε, μπορείτε να απαλλαχτείτε γράφοντας τα.

7) Αν είστε έτοιμοι για μια μεγάλη αλλαγή αυτό σημαίνει ότι θα είστε τόσο συγχρονισμένοι με τα συναισθήματα σας όσο δεν ήσασταν ποτέ. Όλα θα σας είναι πιο έντονα. Δεν είναι καθόλου κακό. Το να μπορείτε να νιώσετε τα πράγματα σημαίνει να μπορείτε να μάθετε. Τα συναισθήματα σας μπορούν να σας διδάξουν πολλά, αν είστε μόνο αρκετά θαρραλέοι για να τα αποδεχτείτε.

Μάγεια Τ. / awakengr.com / Image by grandfailure from depositphotos.com