Έβαλε Vicks στην Κοιλιά της και την Τύλιξε με Διάφανη Μεμβράνη

Έβαλε Vicks στην Κοιλιά της και την Τύλιξε με Διάφανη Μεμβράνη. Μια Ώρα Μετά ΔEN Πίστευε στα Μάτια της

Απίστευτο και όμως αληθινό- Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα…

To VΙCΚS VΑΡΟRUB είναι ένα βασικό συστατικό σε πολλά σπίτια, λόγω του ότι βοηθάει στα κρυολογήματα, τον πυρετό και τους θωρακικούς πόνους. Δείτε πιο κάτω τα απίστευτα αποτελέσματα…

Ίσως δεν γνωρίζετε, ότι η κρέμα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει το βάρος και να βελτιώσει την εμφάνιση ορισμένων τμημάτων του σώματός σας.

Πολλά ιαματικά λουτρά προσφέρουν μια θεραπεία περιτυλίγματος που ισχυρίζονται ότι συσφίγγει το δέρμα και βοηθά στην απώλεια βάρους. Σύμφωνα με το WebMD, αυτές οι θεραπείες περιτυλίγματος έγιναν δημοφιλείς τη δεκαετία του ’80 και του ’90.

Τώρα μπορείτε να κάνετε τη δική σας θεραπεία σπα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας πλαστική μεμβράνη περιτυλίγματος και Vicks VapoRub. Η διαδικασία περιλαμβάνει το τρίψιμο του δέρματος με VapoRub και στη συνέχεια την περιτύλιξη της ίδιας περιοχής με πλαστική μεμβράνη.

Πως μπορεί να σας βοηθήσει η διαδικασία περιτυλίγματος:

1. Απώλεια βάρους

Σύμφωνα με το περιοδικό Step to Health, η καμφορά, η δραστική ουσία στο Vicks VapoRub, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την «τόνωση καύσης του λίπους» σε ορισμένες περιοχές του σώματος. Ωστόσο, το WebMD λέει ότι το VapoRub και το πλαστικό κάνουν το σώμα να ιδρώνει, γεγονός που προκαλεί απώλεια νερού, όχι λίπος. Το αποτέλεσμα πάντως είναι η απώλεια βάρους.

Το WebMD σημειώνει ότι η απώλεια βάρους είναι προσωρινή, μόλις μια ή δύο μέρες, αλλά μπορεί να είναι καλή για να χάσετε μερικά επιπλέον εκατοστά και να χωρέσετε σε ένα φόρεμα για μια ειδική περίσταση.

Στο παρακάτω βίντεο, η χρήστης του YouTube, Danielle Stewart, μιλά για το πώς η θεραπεία περιτυλίγματος (χρησιμοποιώντας βιταμίνη Ε και άλας Epsom), μείωσε τη μέση της κατά 2,5 εκατοστά μετά από 45 λεπτά.«Βλέπω αυτό το αδυνάτισμα σαν μαύρισμα», δήλωσε ο πρόεδρος του SpaFinder Susie Ellis στο WebMD.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

«Είναι προσωρινό, αλλά μερικές φορές είναι εντάξει». Το WebMD προειδοποιεί τους χρήστες να παραμένουν ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της θεραπείας περιτυλίγματος, καθώς χάνουν βάρος νερού.

2. Μείωση της κυτταρίτιδας

Το περιοδικό Step to Health, συνιστά να εφαρμόζεται το Vicks VapoRub με αλκοόλ και μαγειρική σόδα. Σύμφωνα με το περιοδικό, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει στο να μειωθεί η εμφάνιση της κυτταρίτιδας και να ενυδατωθεί το δέρμα σας.

3. Μείωση ραγάδων

Σύμφωνα με το LiveStrong, τα έλαια που περιέχονται στη Vicks VapoRub, μπορεί να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των ραγάδων. Ενώ η κρέμα δεν μπορεί να κάνει θαύματα, τα έλαια και τα ενεργά συστατικά στο VapoRub «μπορεί να κάνουν την υπερβολικά τεντωμένη επιδερμίδα πιο απαλή και να μειώσουν την ξηρή εμφάνιση που κάνει τις ραγάδες να ξεχωρίζουν». Ωστόσο, το LiveStrong επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμη αποδειχθεί ότι υπάρχει τοπική κρέμα που να κάνει το ίδιο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες για το πώς να κάνετε τη δική σας θεραπεία περιτυλίγματος!

Do Your Own Body Wrap (Before and After)

Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.

pagelife.gr