Η επιλογή ενός Θεραπευτικού Κρυστάλλου και η Σημασία του

Θεραπευτικοί Κρύσταλλοι: Επιλέξτε έναν και Μάθετε τη Σημασία του

Η ανάπτυξη των «θεραπευτικών κρυστάλλων» είναι μία τεράστια βιομηχανία, αλλά ο τρόπος που λειτουργεί δεν είναι και τόσο ηθικός, ενώ τα όσα κρύβονται από πίσω είναι ελάχιστα γνωστά. «Κατ’ αρχάς ένα ιδιαίτερα μελανό σημείο είναι ότι η πιστοποίηση των κρυστάλλων είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει με το χρυσό ή τα διαμάντια. Παρόλα αυτά ο κρύσταλλος κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσει στον καταναλωτή. Πριν φτάσει στο κατάστημα, περνά από τον εξαγωγέα και τον μεσάζοντα. Πριν από αυτούς όμως είναι το ορυχείο, όπου άνδρες και γυναίκες δουλεύουν σκληρά και στις πλάτες των οποίων έχει στηριχθεί αυτή η βιομηχανία δισεκατομμυρίων», σύμφωνα με το tvxs.gr. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να μάθουμε τη σημασία που αποδίδεται σε κάποιους από αυτούς, με βάση κάποιες πεποιθήσεις, δοξασίες κλπ. -d-

Διαβάστε επίσης: Κρύσταλλοι για Ενίσχυση Ενέργειας, Καριέρα, Δημιουργικότητα, Άγχος και άλλα

Διαισθητικά διαλέξτε ένα κρύσταλλο για να λάβετε το μήνυμα σας. Τι χρειάζεται να κάνετε: Διαλέξτε τον κρύσταλλο που σας ελκύει περισσότερο. Αυτόν που τράβηξε πρώτα την προσοχή σας ή αυτόν που συνεχώς κοιτάτε. Μόλις νιώσετε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας, δείτε τη σημασία της πέτρας που διαλέξατε.

1. Χαροΐτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως είστε έτοιμοι να αποκτήσετε πρόσβαση στην εσωτερική σας σοφία και να την φέρετε στην καθημερινή σας ζωή. Πρόκειται να ξεκινήσετε μια περίοδο ανάπτυξης και μεταμόρφωσης σε όλους τους τομείς.

2. Ηλιόπετρα. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως είναι καιρός να καλέσετε την δύναμη της θέλησης σας και την ανεξαρτησία για να σας οδηγήσουν προς τους στόχους σας. Αφήστε το φως να ρέει σε ότι αναλαμβάνετε.

3. Λάπις Λάζουλι. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει την ανάγκη να κάνετε διακρίσεις σε ότι αντιμετωπίζετε. Σας δίνει την δύναμη να αναζητήσετε την βαθύτερη αλήθεια του θέματος και να την φέρετε στο φως.

4. Κεχριμπάρι. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει την ανάγκη για ισορροπία και θεραπεία στη ζωή σας. Κοιτάξτε στο παρελθόν για να λάμψει ένα φως στο μέλλον. Χρειάζεται διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης, να ανοίξετε τον εαυτό σας στις ανώτερες δονήσεις και να αρχίσετε να έχετε μια πιο θετική άποψη για τη ζωή.

5. Μαλαχίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει την ανάγκη να καταργήσετε τα παλιά πρότυπα και να αγκαλιάσετε την αλλαγή. Συγκεκριμένα σας ζητά να αναλάβετε την ευθύνη για την μεταμόρφωση στη ζωή σας.

6. Χαλαζίας. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως είναι καιρός να σταματήσετε να παίρνετε τον εαυτό σας τόσο σοβαρά. Προσπαθείτε πολύ να πετύχετε την πνευματική διαφώτιση; Φέρτε χαρά και γιορτή στη ζωή σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Ενεργοποίηση και Φόρτιση Κρυστάλλων

7. Μαγνησίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει την ανάγκη να κοιτάξετε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Υπερασπίζεστε τον προσωπικό σας χώρο ή επιτρέπετε στον εαυτό σας να επηρεάζεται από τα προβλήματα των άλλων;

8. Τουρμαλίνης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να προχωρήσετε προς την ενότητα όλων των πραγμάτων. Συνδεθείτε με την φύση και αφήστε τους αιώνιους κύκλους της ζωής να φέρουν ισορροπία και σοφία.

9. Αιματίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας θέληση για να προχωρήσετε. Αναλάβετε την ευθύνη για την ύπαρξη σας και εργαστείτε για μια κατάσταση χάριτος.

10. Ατακαμίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να προσθέσετε λίγη ενέργεια και να οδηγηθείτε προς την επίτευξη των στόχων σας. Πως μπορείτε να δώσετε μια αίσθηση ενθουσιασμού και επέκταση στον σκοπό σας;

11. Ροζ Χαλαζίας. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως η αγάπη σύντομα θα μπει στη ζωή σας είτε ως ρομαντικό δώρο ή ως ένα τρόπος που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τις παλιές πληγές σας και να προχωρήσετε.

12. Φθορίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει μια αύξηση στην ικανότητα σας να συγκεντρώνεστε και να πετυχαίνετε την αντικειμενικότητα. Σκεφτείτε ένα θέμα ή μια κατάσταση στη ζωή σας που χρειάζεται να φέρετε την δύναμη του μυαλού και του πνεύματος σας.

13. Οπάλιο. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως είναι καιρός να εστιάσετε στην αγάπη και στα συναισθήματα. Τιμάτε τον εαυτό σας, βλέπετε καθαρά και ακούτε την καρδιά σας; Αναλάβετε την ευθύνη για τα αισθήματα και τις πράξεις σας, βρείτε μια λύση για το κάρμα σας.

14. Μολδαβίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως είναι καιρός να εκτιμήσετε τα καλά πράγματα που ήδη έχετε στη ζωή σας και να κάνετε σχέδια για να αλλάξετε αυτά που σας καθυστερούν από το να εκπληρώσετε τα όνειρα σας. Δείτε την μεγαλύτερη κοσμική εικόνα και εκτιμήστε τα δώρα που έχετε!

Διαβάστε επίσης: 4 ιδιότητες των κρυστάλλων. Ο Τέσλα έλεγε ότι είναι ζωντανά όντα

15. Γρανάτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως θα βρείτε την απαραίτητη δύναμη και δημιουργικότητα για να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Επικαλεστείτε την βαθύτερη εσωτερική σας δύναμη για να καθαρίσετε τον δρόμο σας. Μην ανησυχείτε, έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε οτιδήποτε και να εκδηλώσετε ότι θέλετε.

16. Βήρυλλος. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας σημαίνει πως ο δρόμος προς τα εμπρός θα είναι πιο ξεκάθαρος και ευκολότερος. Μια σαφής αίσθηση του σκοπού θα εισέλθει στη ζωή σας, που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε.

17. Οψιδιανός. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως η αλήθεια μιας κατάστασης σύντομα θα αποκαλυφθεί. Κοιτάξτε μέσα σας, ξέρετε ήδη την απάντηση;

18. Ζαφείρι. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει την προσπάθεια που θα ανταμειφθεί. Αναζητήστε τρόπους με τους οποίους ο σκοπός μπορεί να κατευθυνθεί προς την επίτευξη των στόχων και την έλκυση της επιτυχίας.

19. Αποφυλλίτης. Σημασία: H επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να αφήσετε ότι σας κρατά πίσω. Εξετάστε προσεκτικά την ζωή σας. Τι μπορείτε να αφήσετε για να προχωρήσετε προς τις δυνατότητες σας;

20. Το μάτι της τίγρης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να συγκεντρωθείτε στην πραγματοποίηση ενός ονείρου ή ενός έργου. Σκεφτείτε το προσεκτικά. Είναι απλώς μια ευχή ή είστε έτοιμοι να την κάνετε πραγματικότητα;

21. Ψευδαργυρίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως μια εισροή ενέργειας βρίσκεται στον δρόμο σας. Η ζωή και συγκεκριμένες σχέσεις με τους άλλους θα φαίνονται φωτεινότερες και με περισσότερη ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Xρήση κρυστάλλων από την Λεμουρία ως την Ατλαντίδα

22. Αχάτης. Σημασια : H επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει την ανάγκη να σκεφτείτε ήσυχα τον σκοπό σας. Δουλεύετε σταθερά προς την κατεύθυνση που θέλετε ή προχωράτε σιγά σιγά προς τα εμπρός;

23. Αμαζονίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως πρέπει να αξιοποιήσετε τους εσωτερικούς σας πόρους για να ξεπεράσετε τα εμπόδια επικοινωνίας. Βρείτε το θάρρος να πείτε την γνώμη σας.

24. Φεγγαρόπετρα. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να αναγνωρίσετε τις θηλυκές δυνάμεις στη ζωή σας. Τις τιμάτε μέσα σας και στους άλλους;

25. Οπάλιο. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει πως είναι καιρός να εστιάσετε στην αγάπη και στα συναισθήματα. Τιμάτε τον εαυτό σας, βλέπετε καθαρά και ακούτε την καρδιά σας; Αναλάβετε την ευθύνη για τα αισθήματα και τις πράξεις σας, βρείτε μια λύση για το κάρμα σας.

26. Πυρίτιο. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δείχνει πως είναι καιρός να ανοίξετε το μυαλό σας και να συνειδητοποιήσετε την εσωτερική σας δημιουργικότητα. Σας ζητά να σταματήσετε να χρονοτριβείτε και να φέρετε τα όνειρα σας στο φως.

27. Ιολίτης. Σημασία: Η επιλογή αυτής της πέτρας δηλώνει την ανάγκη να δουλέψετε με το σώμα σας πριν προχωρήσετε σε περισσότερη πνευματική ανάπτυξη. Βεβαιωθείτε πως είστε γειωμένοι και συγκεντρωμένοι προτού κάνετε οτιδήποτε σαμανικό ή κάποιο όραμα αναζήτησης.

Μετάφραση, επιμέλεια: Μάγεια Τ
awakengr.com via spirtualposts.com