Η Προφητεία που Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα Κυριολεκτικά

[09/10/2018 - 14:56]

Η Προφητεία που Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα Κυριολεκτικά

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπορούν άραγε, κάποια λόγια που ειπώθηκαν στο μακρινό παρελθόν να αποκαλούνται προφητείες; Μπορεί να κάτι που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί -αλλά τελικά συμβαίνει- να αποτελεί το κατώφλι για το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα με την Βρετανική dailystar.co.uk, μία βιβλική προφητεία φαίνεται πως μπορεί να βγαίνει αληθινή καθώς ψάρια εντοπίστηκαν να κολυμπούν στη Νεκρά Θάλασσα – αντικατοπτρίζοντας το όραμα του Προφήτη Ιεζεκιήλ.

Ο Ιεζεκιήλ είναι ένα βασικό στοιχείο της Βίβλου και στην προφητεία του για το «τέλος των ημερών» του κόσμου, προβλέπει ότι η Νεκρά Θάλασσα θα ανθίσει από ζωή – κάτι που επιστημονικά θεωρείται αδύνατο λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι.

Ωστόσο, ο Ισραηλινός φωτορεπόρτερ Noam Bedein έχει αναφέρει παρατηρήσεις ύπαρξης θαλάσσιας ζωής σε μικρές καταβόθρες γύρω από τη Νεκρά Θάλασσα, καθώς και ανάπτυξη της βλάστησης.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το έργο «Αναγέννηση της Νεκράς Θάλασσας» (Dead Sea Revival Project) δείχνουν ότι μικρά ψάρια πράγματι κολυμπούν σε νερό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από το εξαιρετικά πλούσιο σε νερό, της περιοχής.

Προφητεία Ζωντανεύει στη Νεκρά Θάλασσα και ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ότι Έρχεται το Τέλος του Κόσμου

Ο κ. Bedein, ο οποίος εργάζεται στο Dead Sea Revival Project, το οποίο αφορά τη διατήρηση της θάλασσας και άλλων ισραηλινών «υδάτινων θησαυρών», δήλωσε ότι τα ψάρια αποδεικνύουν ότι το νερό από τη Νεκρά Θάλασσα είναι «οτιδήποτε άλλο εκτός από Νεκρό».

Είναι επίσης φανερό ότι ένα βιβλικό θαύμα γίνεται πραγματικότητα.

Η Αγία Γραφή δηλώνει ότι μετά την καταστροφή στα Σόδομα και Γόμορρα, η γη μετατράπηκε σε άγονο χώμα – την ίδια περιοχή που βρίσκεται και η Νεκρά Θάλασσα.

Προφητεύτηκε όμως ότι η ζωή θα επέστρεφε για άλλη μια φορά στη γη, με τα ψάρια σε αφθονία στο νερό.

δήλωσε ο κ. Bedein στο Breaking News Israel:

«Ερχόμενος στη Νεκρά Θάλασσα, το χαμηλότερο σημείο της γης, βλέπετε την προφητεία να γίνεται πραγματικότητα.

Ένας τόπος που κάποτε ήταν καταραμένος στα βιβλικά χρόνια, τώρα μπορείτε να έρθετε εδώ στη Νεκρά Θάλασσα, να εξερευνήσετε τις καταβόθρες και να δείτε ψάρια όπου το νερό έχει υποχωρήσει – εκπληρώνοντας προφητείες από τον Ιεζεκιήλ που μίλησαν για την άνθηση της γης όταν επιστρέψουν οι Εβραίοι».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Η κατάρα τελείωσε, και αυτός ο τόπος και τα ανόργανα στοιχεία του, φέρνουν τώρα ζωή σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Ο κ. Bedein και η ομάδα του έχουν τεκμηριώσει τις αλλαγές στη Νεκρά Θάλασσα τα τελευταία δύο χρόνια.

Λόγω των περιβαλλοντικών αλλαγών, περίπου 600 ολυμπιακές δεξαμενές νερού χάνονται κάθε χρόνο από τη θάλασσα – κάτι που χαρακτηρίζεται ως «περιβαλλοντική καταστροφή».

Άραγε, η επιστροφή της θαλάσσιας ζωής στη Νεκρά Θάλασσα είναι ένα ενδεικτικό σημάδι ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με προφητείες, ή απλά είναι μία σύμπτωση και τίποτε περισσότερο;

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ