ΑΥΤΟ το Τεστ Φανερώνει την Κρυμμένη Προσωπικότητά σου

Τεστ φανερώνει την κρυμμένη προσωπικότητά μας

Το υποσυνείδητο είναι ένα πολύ σκοτεινό μέρος και χρειάζεται χρόνια ψυχανάλυσης για να κατανοηθεί. Μπορεί να αποκαλύψει τους μεγαλύτερους φόβους, σκοτεινές επιθυμίες και καταπιεσμένα συναισθήματα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από μας δεν γνωρίζουμε ούτε τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας.

Γι’αυτό δημιουργήσαμε αυτό το τεστ προσωπικότητας για να καταλάβετε τι είδους άνθρωπος είστε:

Διάλεξε ένα από τα μάτια που σε προσεγγίζει καλύτερα και μάθε τι φανερώνει για σένα:

1. Είστε ανοιχτή ψυχή. Είστε ευγενικοί και κατανοητικοί και θα τους καλωσορίσετε όλους στην καρδιά σας. Προτιμάτε να πονέσετε από το να μην νιώθετε καθόλου συναισθήματα. Ωστόσο, προσπαθείτε να αποφεύγετε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σας.

Προσπαθείτε να είστε συνέχεια εκεί για ανθρώπους ακόμα και αν δεν είστε καλά ψυχολογικά. Είστε πολύ καλοί στο να βοηθάτε τους άλλους.

2. Είστε ευσυνείδητοι. Θεωρείτε τον εαυτό σας δίκαιο και σας αρέσει να κάνετε το σωστό. Είναι μία από τις βασικές αρχές στην ζωή σας και προσπαθείτε να την ακολουθείτε.

Κάνετε πολύ καλή πρώτη εντύπωση και έχετε μία τέλεια εικόνα από τον ιδανικό εαυτό σας στο κεφάλι σας και προσπαθείτε να την υποστηρίξετε. Πιστεύετε πως οι πράξεις σας επηρεάζουν τις ζωές των άλλων. Δεν σας αρέσει η μιζέρια και η αδικία.

3. Είστε παγιδευμένοι στο παρελθόν σας. Έχετε περάσει πολύ άγριο και άσχημο παρελθόν και σας επηρεάζει ακόμα και σήμερα. Νιώθετε πως η ζωή σας είναι ένα άρρωστο ανέκδοτο. Ωστόσο, είστε πολύ δυνατοί και πάντα προσπαθείτε να βρείτε την ειρήνη όπως μπορείτε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δεν μοιράζεστε τις σκοτεινές σας σκέψεις με τον κόσμο και έχετε μάθει να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες μόνοι σας. Είστε πολύ καλοί κριτές χαρακτήρων και ξέρετε να μαζεύετε τα κομμάτια σας όταν πέφτουν.

4. Σας αρέσει η φιλοσοφία και να παρατηρείτε και να αναλύετε πράγματα. Θέλετε πολύ να καταλάβετε τον κόσμο γύρω σας. Σκέφτεστε πάρα πολύ και αναλύετε σε βάθος. Έτσι, μπορείτε να καταλαβαίνετε τα βαθύτερα νοήματα.

Χάνεστε εύκολα στις σκέψεις σας και αυτό σας κάνει να μπερδεύεστε. Δεν μπορείτε πάντα να ξεχωρίσετε τι είναι σωστό και λάθος. Ωστόσο, έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και βλέπετε την ζωή σαν ένα πολύπλοκο παζλ.

5. Είστε μυστηριώδεις και δεν έχετε καταλάβει ούτε οι ίδιοι τους εαυτούς σας. Το μόνο που ξέρετε σίγουρα είναι πως δεν σας αρέσουν οι ταμπέλες. Σπάνια θα μιλήσετε σε άλλους για σας γιατί δεν αρέσει ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να σας φορτώσουν μία ταμπέλα.

Είστε θεατές, σας αρέσει να βλέπετε αντιδράσεις, να παρατηρείτε και να ακούτε τους άλλους πριν μοιραστείτε την άποψή σας. Θα πείτε κάτι μόνο όταν είστε απόλυτα σίγουροι.

6. Είστε ευαίσθητοι και ευγενικοί. Σας αρέσει πολύ να παρατηρείτε τα πράγματα. Νιώθετε ριζωμένοι στον κόσμο και μπορείτε να προβλέψετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Κλαίτε εύκολα γιατί τα συναισθήματά σας συνήθως είναι πολύ δυνατά.

Δεν φοβάστε να δείξετε τις αδυναμίες σας γιατί νιώθετε πως δεν έχετε κάτι να χάσετε. Καταλαβαίνετε καλά τις καταστάσεις και συχνά είστε ο πρώτος που βλέπει τι έρχεται.

7. Είστε φλογεροί, γεμάτοι ενέργεια και πάθος. Έχετε πολύ επιρροή και δύναμη και οι άνθρωποι συνήθως σας θαυμάζουν. Αγαπάτε με όλη σας την καρδιά και μισείτε με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχει γκρι για σας.

Κατά βάθος είστε πολύ αγχωτικοί αν και δεν σας αρέσει να δείχνετε αυτήν σας την πλευρά.

8. Είστε εκκεντρικοί. Έχετε παράξενα ενδιαφέρονται και χόμπι. Μία λέξη που σας περιγράφει τέλεια είναι «μοναδικός.» Πολλοί σας θεωρούσαν παράξενο αλλά ποτέ δεν σας πείραζε. Δεν ακολουθείτε τους κανόνες και δεν σέβεστε το status quo.

Κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο γιατί εμπιστεύεστε πολύ το ένστικτό σας. Δεν κρύβετε τίποτα γιατί νιώθετε πως δεν έχετε κάτι να κρύψετε και αγνοείτε όσους σας κρίνουν. Προσπαθείτε να δείχνετε το καλό παράδειγμα και να βοηθάτε τους άλλους να κυνηγάνε τα όνειρά τους. Σας αρέσει να κάνετε επανάσταση.

9. Είστε γεμάτοι ενέργεια, έξω καρδιά και συναισθηματικά ανοιχτοί. Είστε ο κλασσικός τύπος ηγέτη. Χαρισματικοί, γεμάτοι πάθος και με πολύ καλή συμπεριφορά. Είστε πάντα εκεί για όσους σας χρειάζονται, ξέρετε τι θέλετε και πάντα είστε διαθέσιμοι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μιλάτε συχνά για τα συναισθήματά σας γιατί νομίζετε πως αλλιώς θα πληγωθείτε περισσότερο. Προσπαθείτε να δείτε το καλό στους ανθρώπους.

brightside.me και true.gr