Σημάδια ότι έχουμε κληρονομήσει υψηλότερη συχνότητα όταν γεννηθήκαμε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι γνωστό το γεγονός ότι τα πάντα σε αυτό το Σύμπαν δονούνται σε συγκεκριμένες συχνότητες που είναι αυτές που χαρίζουν την μοναδικότητα του κάθε πράγματος, αντικειμένου, μορφής, σχήματος και, γενικότερα, της ύπαρξης, είτε τα βλέπουμε και τα αγγίζουμε είτε τα νιώθουμε αλλά δεν γίνονται αισθητά από τις βασικές αισθήσεις μας.

Οτιδήποτε επέμβει σε αυτά, μπορεί να αλλοίωση την συχνότητα, να την φτάσει σε ένα υψηλότερο ή ένα κατώτερο επίπεδο, γεγονός που έχει επίδραση στην μορφή ή το σχήμα, αλλά και γενικότερα της κατάστασης στην οποία μεταβαίνει, σε σχέση με πριν.

Όπως όλα αυτά είναι όπως είναι, χάρη στις δονήσεις, τους κραδασμούς και τις συχνότητες, το ίδιο συμβαίνει και με τον άνθρωπο. Η διαφορά του ανθρώπου με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αποτελούν τον κόσμο μας, είναι, ίσως, ότι ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί να επέμβει στην ίδια του την συχνότητα και να την αυξήση ή να την μειώσει.

Αυτό γίνεται, είτε αυτόβουλα μέσω ενός διαλογισμού, είτε άθελα μέσω αρνητικών σκέψεων ή τοξικών συναισθημάτων και συμπεριφορών.

Όπως υπάρχει μία κληρονομική σχέση ενός ατόμου με έναν απόγονό του, έτσι υποστηρίζεται ότι μπορεί να υπάρχει και κληρονομικότητα ανάμεσα σε κάποιον με υψηλή ή χαμηλή δόνηση και έναν απόγονό του.

Υπάρχουν κάποια και χαρακτηριστικά που μας δείχνουν αν κάποιος έχει γεννηθεί με υψηλές δονήσεις, οπότε βρίσκεται ήδη σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης, σε σχέση με άλλους, “κληρονομικά”.

Αν έχετε αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας, καθώς πολύ εύκολα μπορείτε να χάσετε αυτή την υψηλή δόνηση, λόγω της αλαζονείας σας.

Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να διατηρήσετε αυτή την υψηλή συχνότητα και επιπλέον να την αυξήσετε περισσότερο.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Δείτε στη συνέχεια παρακάτω ποιά είναι αυτά τα σημάδια

Σημάδια ότι Έχεις Κληρονομήσει Υψηλότερη Συχνότητα όταν Γεννήθηκες

Είστε σε συνεχή αναζήτηση. Ψάχνετε κάτι δυνατό που μπορείτε να συμβαδίσετε ή/και να συμβιώσετε.

Το τέλειο δεν είναι αρκετό. Μπορεί και αυτό να τελειοποιηθεί. Σας περικυκλώνουν σκέψεις ότι θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο.

Χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, είστε σε επαφή με άλλες αυτόβουλες συχνότητες, τις οποίες “ακούτε” ή “νιώθετε”, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε από που προέρχονται.

Ο εσωτερικός σας κόσμος είναι λίγο άστατος και βρίσκετε σε μία συνεχή ένταση, λόγω του ότι αρκετές φορές νιώθετε την διαφορετικότητα της δική σας συχνότητας από των συνανθρώπων σας, αλλά δεν μπορείτε να την αποκωδικοποιήσετε.

Έχετε συχνά στιγμές διαύγειας, νιώθετε ότι έχετε ανοίξει ένα παράθυρο από όπου μπορείτε να δείτε πολλά που κανείς άλλος δεν μπορεί. Ωστόσο, αυτές οι στιγμές δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.

Κάποιες φορές συγχέετε τα όνειρα που βλέπετε στον ύπνο σας με την πραγματικότητα. Μπερδεύεστε για το αν είστε ξύπνιοι ή αν βλέπετε οράματα. Όλο αυτό σας εξαντλεί όταν συμβαίνει.

Τα δίνετε όλα και δένεστε πολύ δυνατά με ανθρώπους που πιστεύετε ότι αξίζουν. Όταν διαπιστώνετε ότι εκείνοι δεν το άξιζαν τελικά, απομακρύνεστε. Αν και αυτό σας λαβώνει, κοιτάτε μπροστά και συνεχίζετε γιατί δεν αξίζει να ασχολείστε μαζί τους και αυτό να σας τρώει.

Ο χρόνος, είναι πολύ διαφορετικός, για εσάς. Διπλώνει και αναδιπλώνεται σαν τις πτυχές από μία κουρτίνα, μέσα από τις οποίες μπορείτε να περάσετε, όπως πάτε από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Η ελεύθερη βούληση είναι μία ιδανική προϋπόθεση, αν ξέρετε ότι ο κόσμος μοιάζει με τρισδιάστατο χάρτη, όπου οι δρόμοι του έχουν κανόνες. Ξέρετε ότι ο κόσμος μοιάζει προδιαγεγραμμένος και ότι έχει σχεδιαστεί από μία κάποια μοίρα, αλλά ταυτόχρονα, γνωρίζετε ότι μπορείτε να κινηθείτε όπως θέλετε ή να ξεφύγετε από κάτι, αρκεί να μην έρθετε σε σύγκρουση με τους κανόνες του.

Έχετε πολύ δυνατό ένστικτο το οποίο δεν σας έχει απογοητεύσει ποτέ, ενώ έχετε και μία σχεδόν αλάνθαστη διαίσθηση.

Αρκετοί άνθρωποι γύρω σας, από το γνωστό ή άγνωστο περιβάλλον σας, σας ακολουθούν γιατί έλκονται από την προσωπικότητα σας. Επηρεάζετε θετικά τους γύρω σας, χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα γιατί αυτό σας απωθεί.

Η έμφυτη ευαισθητοποίηση που εκπέμπετε αλλά και η ανώτερη συχνότητα στην οποία βρίσκετε, μπορεί να πέσει θύμα εκμετάλλευσης από εκείνους που δεν τα διαθέτουν και θέλουν να αποδείξουν ότι και αυτοί αξίζουν, όσο εσείς. Αυτό όμως, δεν σας χαλάει γιατί είστε από την φύση σας θετικός και φωτεινός, οπότε όσοι δανείζονται ή οικειοποιούνται τα χαρίσματά σας ξέρετε ότι θα βελτιωθούν και θα ανέβουν επίπεδο είτε θα κατέβουν ακόμα πιο χαμηλές συχνότητες, επειδή δεν γνωρίζουν τους κανόνες.

Είστε από την ίδια σας τη φύση ιδιαίτερα υγιές άτομο, λόγω της υψηλής συχνότητας στην οποία έχετε γεννηθεί ή έχετε αποκτήσει, κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

Διαβάστε επίσης: Δείτε αν Ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που Είναι Γενετικά Ανώτερης Συχνότητας

diadrastika / Image by Merlin Lightpainting from Pixabay