Καλλιτεχνική και φανταστική απεικόνιση από pendleburyannette, Pixabay

Επιστήμονας Εκτιμά πως Είναι η Μορφή των Εξωγήινων και αποκαλύπτει

Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θέμα των εξωγήινων πολιτισμών, όπως και με το τι μοιάζουν. Ωστόσο, μία επιστήμονας “καταρρίπτει” όσα μπορεί να νομίζουμε σε σχέση με τις εικόνες που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο. -d-

Ξεχάστε το Star Trek και τον E.T., γιατί οι εξωγήινοι δεν έχουν καμία σχέση με τις διάσημες κινηματογραφικές μορφές, υποστηρίζει γνωστή Βρετανίδα επιστήμονας.

Σύμφωνα με την διάσημη Βρετανίδα επιστήμονα και εκπαιδευτικό Δρ Μάγκι Άντεριν-Πόκοκ, οι εξωγήινοι μοιάζουν περισσότερο με τις γνωστές μέδουσες που κολυμπούν στις θάλασσες. Η διαφορά είναι ότι έχουν μεταλλικό δέρμα εξωτερικά, ενώ τα εσωτερικά σημεία τους έχουν χρώμα πορτοκαλί. Η επιστήμονας κατέληξε σε αυτό, «μελετώντας» τη θεωρία της εξέλιξης των ειδών πάνω στη Γη, όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Τα εξωγήινα πλάσματα ρουφούν χημικά από την ατμόσφαιρα και επικοινωνούν μεταξύ τους με δέσμες παλλόμενου φωτός, που γίνονται αντιληπτές από αισθητήρες στη σπονδυλική τους στήλη, υποστηρίζει η Δρ Πόκοκ. Επίσης, τα σώματά τους μεγαλώνουν όταν έρχονται σε επαφή με το φως και έχουν την ικανότητα να πηγαίνουν κόντρα στην άνωση.

Διαβάστε επίσης: Υβρίδια, Υπάρχουν Ανάμεσά μας Μισοί Άνθρωποι Μισοί Εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα των Υβριδικών Παιδιών;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.