Ιδού: Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Θάφτηκε στην Επιφάνεια του Άρη

[21/03/2019 - 10:11]

Ιδού: Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Θάφτηκε στην Επιφάνεια του Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι είναι αυτό το δισκοειδές αντικείμενο που φαίνεται να θάφτηκε στο φαράγγι Candor Chasma, μέσα στην Valles Marineris που βρίσκεται στον Κόκκινο Πλανήτη;

Για ορισμένους ερευνητές, αυτή η περίεργη ανωμαλία στο έδαφος δικαιολογείται μόνο από την πτώση ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους,
ή εκτός αν πρόκειται για μια αρχαία τεχνητή δομή η οποία ξεθάφτηκε από κάποιον ισχυρό άνεμο.

Έχει υποστηριχτεί επίσης ότι πρόκειται για μία συσσώρευση ιζηματογενών στρωμάτων, η οποία στη συνέχεια διαβρώθηκε από τον άνεμο, ενώ οι σκεπτικιστές αναφέρουν ότι πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση κοινής παρειδωλίας, απορρίπτοντας κάθε είδους σκέψη για αρχαίες δομές και συντριβή ιπτάμενων δίσκων.

Ωστόσο, ένας εμπειρογνώμονας σχετικός με ανωμαλίες εδάφους στον πλανήτη Άρη, ο Neville Thompson, αντικρούει τις απόψεις περί φυσικού σχηματισμού και παρειδωλίας, στο βίντεο που ακολουθεί.

Την εικόνα που αποκτήθηκε με το όργανο HiRISE τοποθετημένο στον ανιχνευτή MRO και φαίνεται να απεικονίζει ένα δισκοειδές αντικείμενο που έχει σκάψει το έδαφος κατά την πτώση του, μπορείτε να την προσεγγίσετε στο Google Earth, στην λειτουργία για τον Άρη, στις ακόλουθες συντεταγμένες: 6 ° 25’44.38 «S 76 ° 53’43.87»

Παρακολουθήστε και το βίντεο για να δείτε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες που συνηγορούν στο σκεπτικό περί πτώσης και συντριβής ATIA:

UFO Crash Site on Mars, Ancient Structural Ruins

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ