Η Σελήνη δεν είναι διαστημόπλοιο ούτε φυσικός δορυφόρος. Είναι
Η Σελήνη Δεν Είναι Διαστημόπλοιο Ούτε Δορυφόρος. Είναι "Μάτι"

Η Σελήνη δεν είναι διαστημόπλοιο ούτε φυσικός δορυφόρος. Είναι “Μάτι”

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ξεφεύγοντας από μία ρομαντική διάθεση στην οποία μπορεί να μας φέρει μία πανσέληνος ή υπερπανσέληνος, φτάνουμε στην διάσταση των θεωριών συνωμοσίας για το τι είναι η Σελήνη και ποια είναι η προέλευση της.

Η δημοφιλέστερη θεωρία συνωμοσίας θέλει την σελήνη να αποτελεί ένα αρχαίο τεχνητό διαστημόπλοιο που έχει έρθει από αλλού για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μία παραλλαγή αυτής της θεωρίας μας δίνει η Linda Moulton Howe η οποία εξηγεί πως το φεγγάρι δεν είναι αυτό που νομίζουμε ότι είναι.

Ενδεχομένως δεν είναι διαστημόπλοιο, αφού δεν ταξιδεύει, αν και θα μπορούσε να είναι ένα παροπλισμένο σκάφος. Σύμφωνα, όμως, με τους ισχυρισμούς της, η Σελήνη είναι ολόκληρη μία μηχανή. Είναι κάτι σαν υπολογιστής που παρακολουθεί, παρατηρεί και παρακολουθεί τη Γη.

Είναι, δηλαδή, ένα “μάτι”; Και τι είναι αυτό που παρακολουθεί; Εμάς; Την Γη, τους ανθρώπους; Ή απλά καταγράφει την αέναη διαδρομή της στο διάστημα;

Και τι κάνει τα δεδομένα που συγκεντρώνει; Τα επεξεργάζεται και τα στέλνει κάπου;

Τι συνέβη με τον Νιλ Άρμστρονγκ, τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι, ενώ ήταν εκεί πάνω; Είδε κάτι για το οποίο προειδοποιήθηκε να μην αναφέρει ποτέ;

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την Linda Moulton Howe να ξετυλίγει και να εξηγεί το σκεπτικό της:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Linda Moulton Howe The Moon is an Intelligent Machine That See’s EVERYTHING!

https://youtu.be/fZyTiTAaoyk

diadrastika.com

loading...