Σύντομα θα Γίνει μια Μετάβαση. Τι Υπαγόρευσαν οι Πλειάδειοι στην Ανθρωπότητα

Σύντομα θα Γίνει μια Μετάβαση. Τι Υπαγόρευσαν οι Πλειάδειοι στην Ανθρωπότητα

Επιμελείται ο Σπύρος Μακρής

«Σύντομα θα γίνει μια μετάβαση, μια μετακίνηση μέσω των διαστάσεων, ώστε να εισέλθουμε σε ανώτερες διαστάσεις, στις οποίες το σώμα γίνεται πιο δεκτικό στις καινούριες ενέργειες, πιο ευέλικτο, αλλά και πιο δυνατό.

Αυτό έχει σαν συνέπεια την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και την δημιουργία ενός κόσμου, ο οποίος θα στηρίζεται στη δικαιοσύνη, τη χαρά, την υγεία, την αρμονία, την ειρήνη, και βέβαια την αγάπη»!

Τα παραπάνω ήταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο «ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ» το οποίο οι Πλειάδειοι υπαγόρευσαν στην ανθρωπότητα και έγραψε η Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ, όπως αναφέρεται στο urantiacenter.gr

Η Συγγραφέας Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ είναι μια διεθνώς γνωστή πνευματική διάμεσος από τη Βόρεια Καρολίνα. Άρχισε να κάνει ανώτερες επικοινωνίες τον Μάιο του 1988, στην Αθήνα της Ελλάδας, μετά από ένα 21ήμερο ταξίδι στις αρχαιολογικές τοποθεσίες της Αιγύπτου και της Ελλάδας.

Σε αυτό το ταξίδι, η Μπάρμπαρα εμπνεύστηκε να εξερευνήσει συγκεκριμένους ναούς και ιερές τοποθεσίες, όπως τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, τους ναούς στις όχθες του Νείλου, την Ακρόπολη και το Μαντείο των Δελφών.

Πιστεύει ότι οι ιερές τοποθεσίες αποτελούν συνδέσμους με ενεργειακές δίνες, οι οποίες φέρουν την γνώση του ανώτερου νου, της ανώτερης δόνησης που η Γαία επιθυμεί να ξαναδημιουργήσει κατά την παρούσα περίοδο.

Η Μπάρμπαρα νιώθει ότι η επαφή της με τους Πλειάδιους (ένα σύνολο εξωγήινων από το ηλιακό σύστημα των Πλειάδων) αποτέλεσε δώρο ανεκτίμητης αξίας. Η δουλειά της τής έχει προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική, πλανητική και κοσμική μεταμόρφωση, και είναι εξαιρετικά ευγνώμων γι’ αυτό.

Το βιβλίο “Οι Κομιστές της Αυγής”μπορείτε να το βρείτε εδώ

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ακούστε προσεκτικά τα δύο βίντεο που ακολουθούν για να πάρετε μία ιδέα:

Πλειάδειοι- Ο Πρωταρχικός Δημιουργός- 1

Πλειάδειοι- Ο Πρωταρχικός Δημιουργός- 2

επιμέλεια-επιλογή αποσπασμάτων και video: diadrastika.com

AMP code