Σύντομα θα Γίνει μια Μετάβαση. Τι Υπαγόρευσαν οι Πλειάδειοι στην Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

«Σύντομα θα γίνει μια μετάβαση, μια μετακίνηση μέσω των διαστάσεων, ώστε να εισέλθουμε σε ανώτερες διαστάσεις, στις οποίες το σώμα γίνεται πιο δεκτικό στις καινούριες ενέργειες, πιο ευέλικτο, αλλά και πιο δυνατό. Αυτό έχει σαν συνέπεια την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και την δημιουργία ενός κόσμου, ο οποίος θα στηρίζεται στη δικαιοσύνη, τη χαρά, την υγεία, την αρμονία, την ειρήνη, και βέβαια την αγάπη!»

Τα παραπάνω ήταν ένα απόσπασμα από το βιβλίο «ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ» το οποίο οι Πλειάδειοι υπαγόρευσαν στην ανθρωπότητα και έγραψε η Barbara Marciniak, μια διεθνώς γνωστή πνευματική διάμεσος από τη Βόρεια Καρολίνα. Άρχισε να κάνει ανώτερες επικοινωνίες τον Μάιο του 1988, στην Αθήνα της Ελλάδας, μετά από ένα 21ήμερο ταξίδι στις αρχαιολογικές τοποθεσίες, όπως τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, τους ναούς στις όχθες του Νείλου, την Ακρόπολη και το Μαντείο των Δελφών.

Πιστεύει ότι οι ιερές τοποθεσίες αποτελούν συνδέσμους με ενεργειακές δίνες, οι οποίες φέρουν την γνώση του ανώτερου νου, της ανώτερης δόνησης που η Γαία επιθυμεί να ξαναδημιουργήσει κατά την παρούσα περίοδο. Η Μπάρμπαρα νιώθει ότι η επαφή της με τους Πλειάδειους αποτέλεσε δώρο ανεκτίμητης αξίας. Το ίδιο πιστεύει και ο Διοσπολίτης, ο οποίος επικοινωνεί με τους Ολύμπιους, στο σπήλαιο των Ολύμπων, στη Χίο, αλλά και με τους Πλειάδειους.

Αυτό που ακολουθεί είναι μία εμπνευσμένη επικοινωνία του Διοσπολίτη με την Πλειάδεια Akitai: δεν είναι προφητεία, ούτε και πρέπει να προσληφθεί ως τέτοια. Δεν είναι προφητεία να πεις ότι θα ξημερώσει η αυριανή μέρα.

Οι λαοί που έχουν τεράστια υπερηφάνεια για την αρχαία κληρονομιά τους, επειδή έχουν αρχαία κληρονομιά χιλιάδων χρόνων, νιώθουν στον σύγχρονο κόσμο που ζουν και μεγαλώνουν, ότι δεν γεννήθηκαν για να μην είναι προορισμένοι να εκπληρώνουν αυτές τις ιδιότητες και τις δυνατότητες που κληρονόμησαν, οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν αδρανείς μέσα στο DNA τους.

Το πλήρωμα του χρόνου δεν είναι ικανοποιητικό και η αδράνεια φέρνει απώλεια της αυτοπεποίθησης, κατάρρευση της οικονομικής και κοινωνικής τους δομής, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει η ικανοποίηση που θα ήθελαν να έχουν. Δεν αναγνωρίζουν τους λόγους ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο νιώθουν ότι ο κόσμος των προσδοκιών τους έχει ξεφύγει και έχει εκτροχιαστεί.

Αυτή η αντίληψη είναι ένα τεράστιο καμπανάκι αφύπνισης. Όσοι γνωρίζουν τους λόγους που συμβαίνει όλο αυτό, προσπαθούν να ενημερώσουν τους υπόλοιπους, οι οποίοι δεν θέλουν να το αντιμετωπίσουν, γιατί ακόμα νιώθουν ασφαλείς, ή θέλουν να πιστεύουν ότι με τη συμπεριφορά τους εξαγοράζουν την ασφάλειά τους και την ελευθερία τους, επιλέγοντας με θάρρος και αποφασιστικότητα το δρόμο της μιζέριας. Όμως όλο αυτό αλλάζει. Δεν αλλάζει από μόνο του ούτε από κάποιον από μηχανής θεό. Αλλάζει γιατί πολύ σύντομα θα δουν πως το αντικείμενο της εξουσίας είναι η ίδια η εξουσία και πως δεν υπάρχει κάποιο άλλο ενδιαφέρον από εκείνους που την κρατούν.

Τα μυαλά είναι ακόμα αγνά και καθαρά αλλά έρχεται η κάθαρση της μετάβασης, όπως η νύχτα γυρίζει αργά σε ημέρα, όπως ο Χειμώνας δίνει τη θέση του στην Άνοιξη. Είναι ένας φυσικός κύκλος. Δεν υπάρχει βία στη μετάβαση, ούτε σεισμοί, ούτε φωτιά, ούτε πλημμύρες. Είναι μία φυσική εξέλιξη που συμβαίνει σε όσους έχουν ανοιχτή καρδιά. Ενδεχομένως να υπάρχουν πράξεις τρομοκρατίας, αλλά όχι από τις τρυφερές ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί εδώ και φωτίζουν το δρόμο. Θα είναι πράξεις από εκείνους που θα δουν ότι κόσμος δεν υποφέρει – ο πόνος του άλλου υπάρχει και συμβαίνει για να βοηθάει την εξουσία να αντιλαμβάνεται ότι ασκεί εξουσία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ιστορία Φαντασίας: Η Γη βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με ρωγμή στο Μάτριξ

Εάν και εφόσον συμβεί η αναταραχή των διεκδικήσεων, τότε στους πρόθυμους να αντιληφθούν θα έρθει στη μνήμη τους η αρχαία κληρονομιά και τότε, η κάθε μορφή που φυλακίζει νοητικά τον άνθρωπο θα πάψει να είναι υψίστης σημασίας. Αρχικά θα είναι μειοψηφία, αλλά σταδιακά, όπως το σκοτάδι γλιστράει και παραδίδει τη σκυτάλη στην Αυγή, θα πληθύνουν. Δεν είναι επανάσταση όπου κατά το τέλος οι νικητές θα πάρουν την έδρα και θα πατάξουν του ηττημένους. Είναι απλά ένας κύκλος που παραμένει ενεργός χιλιάδες χρόνια τώρα. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται φέρνει θεραπεία μέσω της καρδιάς και ένα ακόμα ανώτερο επίπεδο σοφίας που θα δίνει τη δυνατότητα να την μεταβιβάσουν στον επόμενο κύκλο, ασχέτως αν θα αναπτύξουν ή όχι κορυφαίες τεχνολογίες.

Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει αυτή τη νοητική μετάβαση σε εκείνους που την επιθυμούν, όπως κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει το ξημέρωμα να έρθει. Όσοι δεν επιθυμούν την μετάβαση, θα εξακολουθούν να ζουν στην επιλογή της νοητικής φυλακής τους, επειδή σε αυτήν βρίσκουν ζεστασιά και άνεση μέσα από τις γνωστές τους συνήθειες.

diadrastika / Image by Ajay kumar Singh from Pixabay