Image by Julius H. from Pixabay

Το παράξενο συναίσθημα του να μην ανήκουμε στον πλανήτη Γη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε την αίσθηση ότι δεν είστε μέρος της Γης; Δεν αισθάνεστε ταυτισμένοι με τίποτα ή κανέναν σε αυτόν τον πλανήτη; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η πραγματική προέλευσή σας θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου έξω από το ηλιακό μας σύστημα; Αν ανήκετε σε αυτή την περίπτωση, μην ανησυχείτε, δεν είστε τρελοί ούτε οι μόνοι!

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν την ίδια αίσθηση, ότι δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν τον πλανήτη. Μερικοί ερευνητές προτείνουν ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι πνεύματα που εκδηλώνονται ως ανθρώπινα όντα, που προέρχονται από άλλους πλανήτες ή υψηλότερες διαστάσεις.

Αυτή η αινιγματική αίσθηση περιλαμβάνει σύγχυση σχετικά με τους κανόνες συμπεριφοράς σε αυτόν τον πλανήτη, όταν κάποιος αισθάνεται «διαφορετικός» από τους άλλους ή νιώθει να είναι παγιδευμένος μέσα σε μια ψευδαίσθηση.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν εξαιτίας της πνευματικής μας αφύπνισης

Αυτοί οι άνθρωποι ή “πνεύματα μέσα σε ανθρώπους”, συνήθως, έχουν την ανάγκη να ξεφύγουν από αυτήν την πραγματικότητα, αλλά “κάτι” τα κρατάει στη Γη. Το χειρότερο, ίσως, από όλα είναι ότι, νιώθουν έτσι από τη στιγμή που γεννιούνται, γεγονός που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους “κανονικούς” ανθρώπους.

Έρχονται από άλλους κόσμους

Οι ειδικοί στον τομέα ισχυρίζονται ότι τα πνεύματα που ενσωματώνονται στη Γη από άλλους προηγμένους πλανητικούς πολιτισμούς αναπτύσσονται πνευματικά. Όντας παλιότερες, πιο ισορροπημένες και σε αρμονία ψυχές, βρίσκουν την τρέλα αυτής της γήινης ψευδαίσθησης κάπως αγχωτική και ενοχλητική.

Νιώθουν σαν να μην είναι η Γη το πραγματικό τους σπίτι. Έχουν την αίσθηση ότι ο κόσμος τους θα μπορούσε να είναι αρκετά πολιτισμένος, με έναν πληθυσμό που λειτουργεί με ενότητα και αρμονία, με αρμονικές κοινωνικές συμπεριφορές και κοινωνικοοικονομική ισορροπία.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πνευματικά, αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ασυνείδητα τη σημασία των υψηλών δονητικών ενεργειών, όπως η αγάπη και το φως, καθώς αποτελούν μέρος μιας ενιαίας άπειρης δημιουργίας, αλλά δυστυχώς υποβάλλονται επίσης σε λήθη όταν γεννιούνται. Από την άλλη πλευρά, αυτή η “εθελοντική” λήθη είναι απαραίτητη, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε αυτήν την πραγματικότητα.

Εκείνοι που αισθάνονται ότι η Γη δεν είναι το αληθινό σπίτι, συνήθως δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνολογία και το παραφυσικό, είναι φιλικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους, χωρίς απροσδιόριστα να ξεχνούν ότι οι ίδιοι είναι πνευματικά αφυπνισμένοι, με κάποιοι χαρακτηριστικά από την εξωγήινη φυλή τους.

Μόλις είναι σε θέση να βρουν ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στις ιδέες και τα συναισθήματά τους, μπορούν να προχωρήσουν πνευματικά μαζί και στη ζωή. Ωστόσο, ακόμη και έτσι υπάρχει ένα υπόβαθρο δυσαρέσκειας, καθώς αυτή η γήινη ψευδαίσθηση συνεχίζει να αλλάζει τα συναισθήματά τους.

Μπορεί να προκύψει σύγχυση επειδή το υποσυνείδητο ή το πνεύμα σας θυμάται την «προηγούμενη ζωή σας», ωστόσο, πρέπει να συνυπάρχει με την ανισότητα, τις οικονομικές κρίσεις, τα κοινωνικά προβλήματα, τους πολέμους και μια παγκόσμια κοινότητα που στερείται ενότητας.

Αυτό δεν τους εμποδίζει να αισθανθούν την ανάγκη να βοηθήσουν τους άλλους, δεδομένου ότι ήρθαν στον πλανήτη μας με αυτόν τον στόχο. Μερικές φορές, η απομόνωση μπορεί να αποτρέψει την επίτευξη των στόχων τους. Χρειάζονται αγάπη, καθοδήγηση και υποστήριξη από άλλους ανθρώπους.

Έχουν έρθει για την “μετάβαση”;

Στην πνευματική κοινότητα πιστεύεται ότι η Γη μεταβάλλει την πλανητική της δόνηση από την τρίτη στην τέταρτη διάσταση. Πολλές ψυχές ενσωματώνονται εδώ από άλλες πλανητικές σφαίρες και ανώτερες διαστάσεις, οι οποίες είναι πολύ πιο προχωρημένες από τις δικές μας. Βρίσκονται εδώ για τη “μετάβαση” και αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για μάθηση και εμπειρία. Ο γενικός στόχος είναι να ολοκληρωθεί μια ζωή προς όφελος της καθολικής συνείδησης και της δημιουργίας.

Με τη σειρά τους, αυτές οι προχωρημένες ψυχές αυξάνουν τη δόνηση του πλανήτη έτσι ώστε να μπορεί να γίνει με επιτυχία η μετάβαση από την τρίτη στην τέταρτη διάσταση. Αν και η συχνότητα της ενέργειας της Γης αυξάνεται, τα περισσότερα πνεύματα που ενσαρκώνονται εδώ έχουν χαμηλότερη δόνηση, η οποία συνήθως βάλλεται από απληστία, δίψα για εξουσία, χειραγώγηση.

Τι κάνεις αν έχεις αυτό το συναίσθημα;

Τι πρέπει να κάνετε εάν αισθάνεστε ότι η Γη δεν είναι το σπίτι σας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο γι ‘αυτό το είδος ανθρώπων και η κοινωνία προσπαθεί να τους προσπεράσει ή/και να τους αγνοήσει. Αλλά εκείνοι που υποφέρουν από αυτή την αίσθηση συστήνουν τη χρήση της διαίσθησης και να αυξήσουν τη δόνηση μέσω της ακτινοβολίας του φωτός και της αγάπης.

Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας τους άλλους ευτυχισμένους, όπως βοηθώντας τους φίλους στο οποιοδήποτε πρόβλημά τους, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή απλώς να είναι καλοί.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και κάθε άτομο με αυτό το συναίσθημα μπορεί να έχει πολύ διαφορετικές παραμέτρους ως στόχους, οι οποίοι, όμως, καταλήγουν σε κεντρικό και βασικό σκοπό: έναν εντελώς νέο κόσμο, διαφορετικό, αλλά όχι χωρίς προβλήματα, με ενότητα μεταξύ των ανθρώπων!

Εσείς, είστε άνθρωπος που αισθάνεται ότι η Γη δεν είναι το σπίτι του;

diadrastika / Image by Julius H. from Pixabay