Το φεγγάρι είναι ένα τεχνητό αντικείμενο, σύμφωνα με ισχυρές ενδείξεις

Με τα χρόνια, έχει παρατηρηθεί ότι ο δορυφόρος της Γης η Σελήνης έχει κάποια παράξενα χαρακτηριστικά. Το φεγγάρι είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του ηλιακού συστήματος και η επίσημη θεωρία λέει ότι σχηματίστηκε από τη σύγκρουση της Γης με ένα πολύ μεγάλο ουράνιο σώμα, στο μέγεθος του Άρη.

Παρακάτω είναι οι πιο βασικοί λόγοι, σύμφωνα με τους οποίους η Σελήνη είναι ένα τεχνητό αντικείμενο, πιθανότατα δημιουργημένο από εξωγήινους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία, αλλά στόχος μας είναι να χωρέσουμε σε ένα άρθρο τα πιο ουσιαστικά.

Μια από τις πρώτες ανωμαλίες που βλέπουν οι αστρονόμοι στο φεγγάρι είναι ότι κινείται με λάθος τροχιά σε σχέση με τα αλλα ουράνια σώματα για το μέγεθος του και την τρέχουσα εκτιμώμενη πυκνότητα του.

Επίσης, σύμφωνα με τους αστρονόμους, το φεγγάρι μέσα έχει χαμηλότερη πυκνότητα από το εξωτερικό του, πράγμα που οδηγεί στην παραδοχή ότι υπάρχουν μεγάλα κενά στο φεγγάρι η ότι ειναι κούφιο.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ακόμη ότι όταν μεγάλοι μετεωρίτες πέφτουν στο φεγγάρι, κάνει τον ήχο παρόμοιο με καμπάνα, το οποίο επίσης δείχνει ότι ειναι κούφιο με μεταλλικό περίβλημα .

Στο φεγγάρι, καταγράφηκαν επανειλημμένα σεισμικές επιφανειακές δονήσεις. Η μέγιστη ισχύς τους έφτασε τους 5,5 κλίμακα Richter. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για τη Γη, αλλά για τη Σελήνη – που θεωρείται “νεκρό” αντικείμενο χωρίς ηφαιστειακή δραστηριότητα, είναι μια ανωμαλία.

Το φεγγάρι είναι ίσως εκατομμυρίων ετών μεγαλύτερο από απο την Γη, αλλά ίσως και από τον ήλιο. Η ηλικία της Γης εκτιμάται σε 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, ενώ ορισμένοι επιστήμονες υπολογίζουν την ηλικία της σελήνης στα 5 δισεκατομμύρια χρόνια (επίσημα η ηλικία της είναι επίσης 4,5 δισεκατομμύρια, όπως αυτή της Γης και του Ήλιου) . Η χημική σύνθεση της σεληνιακής σκόνης διαφέρει από τους ίδιους τους σεληνιακούς βράχους.

Διαβάστε ακόμα:  Γνώθι Σαυτόν. Το Δελφικό Παράγγελμα

Μια άλλη ιδιαιτερότητα του φεγγαριού είναι οι κρατήρες.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει ένα απίστευτο μεγάλος αριθμός κρατήρων από μικρούς έως μεγάλους. Αλλά κανένας από αυτούς τους κρατήρες δεν ειναι βαθύς(!), σαν να υπάρχει κρυμμένη κάτω από την σκόνη και τα βράχια μια μεταλλική επένδυση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όλοι αυτοί οι μετεωρίτες άφησαν πίσω τους πολύ ρηχούς κρατήρες. Ακόμα και ένας τεράστιος μετεωρίτης, ο οποίος άφησε πίσω του έναν κρατήρα με διάμετρο 300 χλμ. δεν διείσδυσε στο φεγγάρι σε βάθος οπως θα ηταν το λογικό. Αυτό το είχα παρατηρήσει όταν είδα πρώτη φορά φωτογραφίες της σελήνης το 2013 με το ίντερνετ, και έστειλα σχετική ερώτηση στο εθνικό αστεροσκοπείο Αθηνών, τότε δεν ήξερα καν σε τι χώρα γεννήθηκα, ακομα περιμενω να απαντήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι με τα πτυχία που εμφανίζονται ως ειδικοί και με IQ 40!…

Το φεγγάρι είναι ο μοναδικός φυσικός δορυφόρος στο ηλιακό σύστημα με σχεδόν τέλεια κυκλική τροχιά.

Πώς μπορεί να βρίσκεται σε τέτοια τροχιά πάρα το μέγεθος του με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τον Ήλιο κατά τη διάρκεια των εκλείψεων; αυτό απαιτεί μια συγκεκριμένη τροχιά με μια συγκεκριμένη κλίση περιστροφής και με μια ακριβή διάμετρο .

Επιπλέον, η Σελήνη άλλαζε τακτικά το χρώμα σε όλη την ιστορία. Και αυτό είναι δύσκολο να εξηγηθεί με ομίχλες, αλλαγές στην ατμόσφαιρα της Γης ή κάτι άλλο, καθώς τα διαφορετικά χρώματα ήταν ορατά όχι μόνο οπτικά, αλλά και μέσω τηλεσκοπίων.

Οι σοβιετικοί επιστήμονες Vasin και Shcherbakov ήταν οι πρώτοι που εξέφρασαν τη θεωρία του σκάφους ξενιστή στη δεκαετία του 1960. Κατά την άποψή τους, ένας συγκεκριμένος εξωγήινος πολιτισμός δημιούργησε το φεγγάρι από το εσωτερικό του προς τα έξω και το ενίσχυσε με μεταλλικό πλαίσιο.

Διαβάστε ακόμα:  Η Σελήνη κατασκευάστηκε αλλού και μεταφέρθηκε στη θέση που την βλέπουμε. Ιστορία φαντασίας

Εκτός από όλα τα παραπάνω, οι περίεργες λάμψεις που παρατηρούνται τακτικά στη Σελήνη, οι σταθερές πτήσεις UFO και άλλες ανωμαλίες που απορρίπτονται πάντα από τους καθεστωτικούς επιστήμονες, είναι φανερό ότι δείχνουν υπέρ αυτής της εκδοχής. Τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχουν αναφορες της αρχαιότητας οτι η Γη δεν είχε φεγγάρι δηλαδή ήρθε στην Γη, σύμφωνα με το ©AETOS NEWS

Διαβάστε επίσης: Όταν δεν υπήρχε η Σελήνη… Υπήρχαν Οι προσΈλληνες

Image by Pete Linforth from Pixabay

loading...