Τι κάνουμε ενώ περιμένουμε να Αναληφθούμε

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι Δάσκαλοι, καθώς παρακολουθούμε την πρόοδο σας, μετράμε το «Πηλίκον του Φωτός» των σκεπτομορφών σας, και παρατηρούμε πόσο γενναίοι και παλληκάρια είστε στις προσπάθειες σας να ενσωματώσετε τις υπέροχες ενέργειες της συνειδητότητας του Δημιουργού, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, καθώς και έκπληκτοι, με την καταπληκτική σας πρόοδο

Η δίνη των αρνητικών σκεπτομορφών που έχουν στροβιλιστεί και στα τρία κατώτερα αστρικά επίπεδα, και που έχουν επηρεάσει την ανθρωπότητα για αιώνες, αντικαθίστανται σταδιακά από εξυψωμένες σκεπτομορφές ελπίδας, έμπνευσης, χαράς.

Αυτό στην πραγματικότητα θα επιτρέψει ότι η έλλειψη είναι μόνο μία ανισόρροπη, αρνητική σκεπτομορφή, που μπορεί να αντικατασταθεί με την διασφάλιση ότι η αφθονία είναι το Γενέθλιο δικαίωμα όλων.

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να διεκδικήσετε την κληρονομιά σας είναι να αποδεχτείτε ως αλήθεια σας ότι είστε άξιοι, και μετά να σταθεροποιήσετε εκείνη την πραγματικότητα με τις θετικές σας σκέψεις, πράξεις και δράσεις.

Ένα υπέροχο καινούργιο όραμα, ένα δυνατό πιθανό μέλλον για την ανθρωπότητα και τη Γη, περιμένει την είσοδο σας σε ένα περιβάλλον Πέμπτης Διάστασης. Ενισχύεται και μεγεθύνεται από στιγμή σε στιγμή. Είναι ένα μέλλον όπου όλη η ανθρωπότητα, μαζί και το ορυκτό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο, Ντεβικό και Στοιχειακό βασίλειο θα συνυπάρχουν ειρηνικά πάνω στη Γη.

Οραματιστήτε μία Γη με παρθένα ομορφιά, και που έχει κρυστάλλλινο καθαρό νερό και καθαρό υγιεινό αέρα να αναπνέετε. Θα είναι ένας κόσμος αφθονίας και πλούτου, όπου κανείς δεν θα υποφέρει από έλλειψη επαρκούς τροφής, στέγης ή ευκαιρίας. Θα είναι ένας κόσμος όπου διαφορετικές φυλές, πολιτισμοί, πεποιθήσεις και παραδόσεις θα τιμώνται και θα χαίρουν σεβασμού – όπου κανείς δεν θα προσπαθεί να επιβάλει τις πεποιθήσεις του/της στους άλλους, ή να αρνηθεί στους άλλους το δικαίωμα να ζουν με τις δικές τους αλήθειες και να ακολουθούν τα δικά τους έθιμα.

Καθώς όλο και πιο πολύ αποσύρετε αργά την προσοχή σας και τις σκέψεις σας από τα αυτοπεριοριστικά μοτίβα σκέψης του παλιού, αυτά διαλύονται σταδιακά και γίνονται αναποτελεσματικά. Δεν σας έχουμε πει ξανά και ξανά ότι «οι σκέψεις σας έχουν ενέργεια – θετική ή αρνητική – και σε ό,τι εστιάζεστε, μεγεθύνεστε»;

Πολλοί από εσάς είστε τόσο παγιδευμένοι στην επιθυμία να αναληφθείτε, και να ζήσετε σ’ έναν νοητό παράδεισο των ανώτερων διαστάσεων, που ξεχνάτε και παραμελείτε την ομορφιά, την χαρά και τα οφέλη του να βιώνετε την μεγαλοπρέπεια και το θαύμα του ταξιδιού. Κάθε φάση νέας επίγνωσης ή εκτεταμένης συνειδητότητας έχει τα ξεχωριστά της θαύματα και οφέλη, τα οποία πρέπει να γεύεστε και να απολαμβάνετε. Κάθε φορά που απελευθερώνετε κάποια παλιά αυτοπεριοριστική, οδυνηρή σκεπτομορφή, συνήθεια ή ασύμφωνες ενέργειες μέσα σας, μεταμορφώνεστε, και απελευθερώνετε ένα μικρό (ή μεγάλο) μέρος της μεταμφίεσης σας, που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε μία άλλη Πτυχή του υπέροχου Θεϊκού Εαυτού σας. Κάνοντας αυτό, δημιουργείτε σταδιακά έναν καινούργιο ενδυναμωμένο εαυτό, και μία καινούργια πραγματικότητα σας ανοίγεται δια της οποίας έχετε πρόσβαση σε πολλές καινούργιες αντιλήψεις, καθώς και σε πολλά καινούργια ταλέντα, και η ευαισθησία σας στις εξαιρετικές αποχρώσεις του Πνεύματος ξετυλίγεται με θαυμαστό τρόπο γύρω σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όσοι έχετε ακολουθήσει τις διδασκαλίες μας όλα αυτά τα χρόνια έχετε επίγνωση ότι το κύριο θέμα για την Πνευματική/ανθρώπινη εμπειρία στον πλανήτη Γη ήταν ο χωρισμός, η διττότητα και η πολικότητα, με τελικό σκοπό την επιστροφή στην ισορροπία, στην αρμονία και στην μοναδικότητα με τον πολυδιάστατο Εαυτό σας, και στην συνειδητότητα της ενότητας με ΟΛΟΥΣ.

Κατακερματίσατε τον Θεϊκό σας Εαυτό σε εκατοντάδες ατομικές Σπίθες συνειδητότητας καθώς αποτολμήσατε να εκπληρώσετε την Θεϊκή Εντολή του Δημιουργού, «Προχωρήστε και δημιουργήστε νέους κόσμους χωρίς τέλος στο όνομα μου.» Στην πορεία πολλοί από εσάς ξεχάσατε ότι υπάρχει ένας Συμπαντικός Νόμος που λέει, «Πρέπει να βιώσετε αυτό που έχετε δημιουργήσει».

Το μεγάλο πλήθος των αναζητητών που επέστρεψαν στο μονοπάτι, το οποίο οδηγεί στην αρμονία και σε μία επανένωση με το Πνεύμα, το έκανε αρχικά αυτό διότι ο καθένας σας ήταν κουρασμένος από τον πόνο και τα βάσανα του παρελθόντος. Και έτσι, η Ψυχή σας τράβηξε την προσοχή σας ώστε να είστε έτοιμοι να ακούσετε τους ψιθύρους του Πνεύματος. Όσοι από εσάς είχατε επιμελώς αναζητήσει την ύψιστη αλήθεια σας, και αγωνιστήκατε να ζήσετε και να εξηγήσετε εκείνη την αλήθεια, τώρα δρέπετε τις ανταμοιβές. Μαθαίνετε ότι έχετε τον έλεγχο, και δεν ταλανίζεστε από τα καπρίτσια της μοίρας. Δεν ανταμείβεστε ούτε τιμωρείστε από κανέναν, διότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε υπεύθυνοι για τις σκέψεις σας και τις πράξεις σας, και δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα – ΟΛΟΚΛΗΡΗ! – μέσα από τα αρμονικά ή ασύμφωνα μοτίβα συχνοτήτων που εκπέμπετε. Συνειδητοποιήσατε τελικά ότι δεν παραδίδετε τίποτα, αλλά όταν ευθυγραμμίζετε την θέληση σας με την Θέληση του Δημιουργού, ανοίγετε τον δρόμο σε απεριόριστα θαύματα και δυνατότητες να εισέλθουν στην ζωή σας.

Έχουμε συζητήσει σε βάθος την επαναφορά στην αρμονία όλων των Πτυχών του πολλαπλού συστήματος των τσάκρας σας, και την σημασία της ενσωμάτωσης και εξισορρόπησης των αρετών, των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών των Ακτίνων Συνειδητότητας του Θεού. Αν οποιαδήποτε Πτυχή της Ύπαρξης σας είναι εκτός ισορροπίας, καμία από τις υπόλοιπες δεν μπορεί να λειτουργήσει στο μέγιστο δυναμικό της. Είστε μία σύνθετη Πνευματική/ανθρώπινη ύπαρξη με ενοποιημένη συνειδητότητα. Στους περισσότερους ανθρώπους, οι φυσικές αισθήσεις και επιθυμίες του Σώματος έχουν αντικαταστήσει τις πιο αιθέριες αισθήσεις της πνευματικής τους φύσης.

Ένα άτομο που ζει κατά το πλείστο σ’ έναν νοητικό κόσμο στερείται ή του λείπουν τα θαύματα, η δύναμη και η απόλαυση της καρδιάς, τα εκλεπτυσμένα συναισθήματα και η Ψυχή. Ένα άτομο που άγεται και φέρεται από τα συναισθήματα του/της ζει σ’ έναν ασταθή κόσμο, που δεν έχει καθόλου θεμέλια ή δομή, και είναι ευαίσθητο στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των καθημερινών γεγονότων και εκείνων γύρω του/της. Ένα άτομο που έχει αποσυνδεθεί από το Πνεύμα ζει μια ζωή χωρίς ελπίδα, και ανεξάρτητα με το τι μπορεί να έχει επιτύχει ή συσσωρεύσει στον φυσικό κόσμο, αυτός/αυτή ζει μία ζωή που δεν στηρίζει την Ψυχή, μία ζωή χωρίς την λάμψη της διαρκούς ικανοποίησης από την καρδιά. Η ανθρωπότητα έχει εστιαστεί στα συναισθήματα του πνεύματος για χιλιάδες χρόνια, και έχει αμελήσει την επιστήμη ή τις νοητικές πτυχές της πνευματικότητας.

Το Σύμπαν και όλη η δημιουργία λειτουργεί υπό τους αμετάβλητους Συμπαντικούς Νόμους όπως αποφασίστηκαν από τον Υπέρτατο Δημιουργό. Μάθετε τους νόμους και ζήστε αρμονικά μαζί τους, και θα είστε ευθυγραμμισμένοι με την Θέληση του Δημιουργού. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλη η ομορφιά, η γενναιοδωρία και η αφθονία του Σύμπαντος θα είναι δική σας να την πάρετε.

Η επιστροφή στην αρμονία και στην ισορροπία αυτών που ονομάζουμε κατώτερα σωματικά συστήματα, το φυσικό, το νοητικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό, είναι το επόμενο ζωτικό βήμα αφού κατανοήσετε τις ενέργειες, τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά κάθε τσάκρα και πώς επηρεάζουν τα τέσσερα σωματικά συστήματα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να τονωθείτε και να δουλέψετε πάνω στην συναισθηματική σας ευφυία και την νοητική σας διαίσθηση. Πρέπει να επαναπροσδιορίσετε το αλλαγμένο σώμα του εγώ και της επιθυμίας σας, και να αποκαταστήσετε την σωστή σχέση ανάμεσα στο εγώ σας και στην Ψυχή σας. Το εγώ σχεδιάστηκε για να λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Ψυχής, όχι αντίστροφα, και να εστιάζετε την προσοχή σας στον εσωτερικό κόσμο της πραγματικότητας σας και όχι στην ψευδαίσθηση του εξωτερικού κόσμου. Δεν θα ψάχνετε πια για κάποιο γεγονός, κάποιο άτομο ή κάποιο πράγμα να σας δώσει στιγμιαία ικανοποίηση ή ευτυχία – πράγματα που συνήθως φεύγουν, και συχνάυπολείπονται από τις προσδοκίες σας. Όταν στρέφεστε εντός για να επικυρώσετε την αυταξία σας και να θρέψετε τις συναισθηματικές και πνευματικές επιθυμίες σας, θα αξιοποιείτε εκείνη την πηγή της απεριόριστης στήριξης.

Πολλοί από εσάς έχετε επιλέξει να βιώσετε ισχυρές ενέργειες της Πρώτης, Τρίτης ή Πέμπτης Ακτίνας, που συχνά οδηγούν σε μία τάση να λειτουργούν σχεδόν αποκλειστικά στο αριστερό (νοητικό) ημισφαίριο της δομής του εγκεφάλου, με μία γραμμική, εξωτερικά εστιασμένη, αναλυτική νοοτροπία. Ο κύριος εστιασμός των μαθημάτων της ζωής σας είναι να μάθετε να χρησιμοποιείτε την αφηρημένη/συναισθηματική δεξιά δομή του εγκεφάλου, και να ερευνάτε και να ενσωματώνετε τις συναισθηματικές πτυχές της φύσης σας.

Οι άνθρωποι της Δεύτερης Ακτίνας μπορούν να είναι πιο ισορροπημένοι στην σωματική τους φύση, όπου ερευνούν και χρησιμοποιούν και το δεξί και το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, αλλά αυτή δεν είναι πάντα η περίπτωση. Ωστόσο, εκείνοι που έχουν επιλέξει να βιώσουν και να ισορροπήσουν την Τέταρτη, Έκτη και Έβδομη Ακτίνα σ’ αυτή τη ζωή κλίνουν να λειτουργούν κυρίως στην δομή του δεξιού εγκεφάλου, και τείνουν να είναι πολύ συναισθηματικοί στην φύση τους. Οκόσμοςτουςείναισυχνάαντιληπτόςσανμίαπεριπέτεια.

Ο δικός σας στόχος είναι να αναμιγνύετε και να εναρμονίζετε τα κύρια σωματικά σας τσάκρας της φυσικής σας ύπαρξης – να ισορροπείτε τα νοητικά και συναισθηματικά σας ενεργειακά πεδία και να τα υπερφωτίσουμε με την Πνευματική σας Ουσία. Θα δώσουμε τον ορισμό της κάθε κατηγορίας έτσι ώστε να μπορείτε να προσδιορίζετε γρήγορα σε τι πρέπει να εστιάζεστε και να διορθώνετε.

ΕΣΤΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ * Όταν το νοητικό σώμα είναι ο βασικός εστιασμός, οι πεποιθήσεις, οι στάσεις και η γνώση σας προέρχονται από βιβλίο κειμένου και ιστορικά/παραδοσιακά γεγονότα χωρίς το όφελος της συναισθηματικής ή πνευματικής επικύρωσης. Τείνετε να είστε πολύ αναλυτικοί, συχνά άκαμπτοι, κριτικοί, και πρέπει να διατηρείτε νοητικό έλεγχο. Έχετε περιορισμένες ικανότητες για οράματα, και πιστεύετε μόνο σε ό,τι είναι απτό και σε ό,τι μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά.

ΕΣΤΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ * Όταν το συναισθηματικό σώμα είναι η κινητήρια δύναμη μέσα σας, θα είστε ευάλωτοι στην δυνατή συναισθηματική παλίρροια της μαζικής συνειδητότητας και στο μεταλλαγμένο σας εγώ. Πρέπει να εξετάζετε και να ανακαλύπτετε πώς τα συναισθήματα σας σας καθοδηγούν και σας ελέγχουν μέσα από τις επιθυμίες και τα θέλω σας, και πρέπει να εξετάζετε στενά τα κίνητρα σας.

ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑ με ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ * Έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε την σοφία του υπερσυνειδητού νου σας καθώς ενσωματώνετε όλα τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τις αρετές της Θεϊκής σας Ακτίνας και της Ακτίνας της Ψυχής, και έχετε μάθει να εστιάζεστε στο Ακίνητο Σημείο του ΤΩΡΑ. Έχετε τελειοποιήσει την διαδικασία να θεραπεύετε το παρελθόν, να γράφετε το μέλλον και να ζείτε στην δύναμη της στιγμής.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ με ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ* Καθώς τα σώματα σας, το νοητικό και το συναισθηματικό, εναρμονίζονται, θα μάθετε να στηρίζεστε στην νοητική σας διαίσθηση καθώς ψάχνετε να επικυρώσετε και να ενσωματώσετε τις ανώτερες αλήθειες στις οποίες αποκτάτε πρόσβαση στην ατελείωτη αναζήτηση για φώτιση. Επικυρώνετε τις αλήθειες σας μέσω της παρακολούθησης της καρδιάς/Ψυχής σας, και μετά ζείτε μ’ εκείνες τις αλήθειας όσο καλύτερα μπορείτε. Καινούργιεςεπεκτεινόμενεςσκέψειςκαιαντιλήψειςγίνονταιοκανόνας.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ/ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ = ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ * Οι συναισθηματικές ενέργειες που ακτινοβολείτε μαζί με την εστιασμένη σας πρόθεση είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς συντελεστές στην διαδικασία της δημιουργίας. Όταν υπάρχει ισορροπία της δύναμης ανάμεσα στο συναισθηματικό και νοητικό σώμα σας, αρχίζετε την διαδικασία της κατανόησης του εαυτού σας, και μαθαίνετε να προσδιορίζετε την κινητήρια δύναμη πίσω από τις πράξεις σας. Μαθαίνετε να εναρμονίζετε την θέληση σας με την Θέληση του Θεού καθώς αρχίζετε να κατανοείτε τις λειτουργίες των Συμπαντικών Νόμων. Η επιθυμητή λειτουργία είναι η συναισθηματική αποστασιοποίηση, καθώς κινείστε με χάρη και σίγουρα προς τον επιθυμητό σας στόχο.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ/ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ* Όταν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε την ευφυία της Ψυχής σας, αξιοποιείτε τις απεριόριστες δυνατότητες του Κοσμικού Ρεύματος του Θεϊκού Φωτός. Μαθαίνετε πώς να παρακάμπτετε τις στρεβλώσεις της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης. Τότε είναι που αρχίζουν να συμβαίνουν πραγματικά τα θαύματα, και θα ξέρετε χωρίς αμφιβολία ότι συνεργάζεστε με το Πνεύμα σε όλες σας τις προσπάθειες.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ * Η αγάπη μετριάζει τα συναισθήματα σας, και παρότι έχετε ακόμα μία ανθρώπινη φύση, έχετε μάθει την διάκριση, και αποστασιοποιείστε από όλα τα αρνητικά δράματα της ζωής γύρω σας. Τώρα βλέπετε τα γεγονότα στην ζωή σας από μία ανώτερη πλεονεκτική σκοπιά – εκείνη του Αυτοκυρίαρχου.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ * Η ανατροφή σας προέρχεται από το Πνεύμα που κατοικεί μέσα σας, και από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας μέσω της Ακτίνας του Θεού. Σταματάτε να κοιτάζετε έξω από τον εαυτό σας για επικύρωση της αξίας σας. Δεν βιώνετε πια τα κοφτερά σκαμπανεβάσματα καθώς κινείστε σε μία κατάσταση χαράς ή μακαριότητας. Μαθαίνετε να ζείτε στον κόσμο, περιτριγυρισμένοι από μία σφαίρα ανώτερης συχνότητας Αγάπης/Φωτός που έχετε δημιουργήσει, καθώς επεκτείνετε την συνειδητότητα σας να ενσωματώνει την μεγάλη ποικιλία των πολυδιαστατικών εκφράσεων που είναι τώρα διαθέσιμες σ’ εσάς.

Εσείς τώρα ζείτε σε μία αναληφθείσα κατάσταση συνειδητότητας καθώς ενώνεστε με τις πολλαπλές Πτυχές του Θεϊκού σας Εαυτού. Βγαίνετε από την κατάσταση του γίγνεσθαι και μπαίνετε σε μία κατάσταση του ΕΙΝΑΙ. Έχετε αναπτύξει καθαρή οπτική και αγνή πρόθεση, και η ομίχλη της ψευδαίσθησης δεν σας επηρεάζει πια. Αναμοχλεύετε και δημιουργείτε τα μεγαλύτερα σας οράματα και επιθυμίες από την αποθήκη του Θεϊκού ανεκδήλωτου δυναμικού, και ζείτε σε αρμονία με όλη την Δημιουργία.

Αναπτύσσετε μία αλάνθαστη βεβαιότητα ότι μπορείτε να έχετε ή να γίνετε ο,τιδήποτε μπορείτε να οραματιστείτε, αν θέλετε να βάλετε την προσπάθεια να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Έχετε μάθει να στηρίζεστε στους αγγελικούς βοηθούς σας, και αποκτάτε δύναμη και στήριξη από την παρουσία τους. Τότε θα δείτε και θα προσδιορίσετε τον εαυτό σας ως μία ενοποιημένη, ακτινοβόλα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.

Γενναίες καρδιές, μπορούμε να σας προσφέρουμε εργαλεία και γνώση, και μπορούμε να σας ενθαρρύνουμε και να σας εμπνεύσουμε. Πρέπει όμως κι εσείς να θέλετε να μετατρέψετε την γνώση σε σοφία, και να κάνετε το απαραίτητο βήμα για διεκδικήσετε εκ νέου την Θεϊκότητα σας και την δοξασμένη κατάσταση που σας περιμένει. Είμαι ο πιστός σας σύντροφος στο ταξίδι, και αγαπιέστε πέρα από κάθε μέτρο.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ροννα – Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through RONNA VEZANE / SACRED SCRIBE   *STAR*QUEST* ***http://www.StarQuestMastery.com As transmitter of this article, I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. www.StarQuestMastery.com . The messages may be published in journals, magazines or public print with permission from: www.StarQuestMastery.com

urantiacenter.gr / Image by james teoh from Pixabay