χρήματα και γάτα

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και άλλα που μοιράζεται με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού. Αλλά ποια είναι τα 3 πιο φιλοχρήματα ζώδια; Πως συνδέονται: χρήματα και ζώδια;

Ολα τα ζώδια έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, τα οποία και επηρεάζουν με κάποιο τρόπο τη ζωή τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν ζώδια που τραβούν σαν μαγνήτης τα χρήματα και άλλα που κάνουν τα πάντα για να βγάλουν λεφτά. (Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια που τραβούν όλο μπικικίνι επάνω τους σαν μαγνήτης)

Ταύρος

Ο Ταύρος, που έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει πλούσιος, αγαπά την ύλη και φυσικά λατρεύει τα χρήματα, καθώς θεωρεί πως είναι το όχημα για την καλή ζωή που ονειρεύεται. Επιθυμώντας, λοιπόν, μια καθημερινότητα γεμάτη ανέσεις, δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να έχει χρήματα που θα την εξασφαλίσουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα. Δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει μέρα νύχτα, προκειμένου να βάλει στην άκρη. Μπορεί να μην βγαίνει βόλτες για να μην χαλάει λεφτά, τα οποία μπορεί να του χρειαστούν σε μια ώρα ανάγκης. Μερικές, όμως, φορές περνά σε άλλο επίπεδο και υπολογίζει τους πάντες και τα πάντα με βάση τα χρήματα.

Αιγόκερος

Money makes the world go round… για τον Αιγόκερω. Οπως και ο Ταύρος, έτσι και ο Αιγόκερως, τρελαίνεται να κάνει ζωάρα. Φυσικά, γνωρίζει πως γι’ αυτό χρειάζονται χρήματα, οπότε αυτά ορίζουν τις κινήσεις του.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που είναι φίδια στη συμπεριφορά τους

popup.gr via: iefimerida.gr / Image by Allange from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.