Κριός (Η φλογερή)

Η γυναίκα Κριός αγαπά παθιασμένα και δυνατά. Το σεξ και ο έρωτας είναι μία από τις χαρές της ζωής γι΄αυτήν και η αφοσίωσή της είναι τεράστια, αρκεί να διατηρείται το αίσθημά της για το σύντροφο που έχει επιλέξει και φυσικά να είναι αμοιβαίο! Όμως, η επιλογή του συντρόφου δεν είναι απλή υπόθεση. Η Άρεια γυναίκα (κυρίαρχος πλανήτης του Κριού είναι ο Άρης) μαγνητίζει το ενδιαφέρον δυναμικών αντρών. Η επιμονή της να υπερισχύει και να ελέγχει τον άντρα που ποθεί συγκρούεται με την «κρυφή» της επιθυμία να ελέγχεται απ΄αυτόν.

Αυτή η εσωτερική πάλη την οδηγεί συχνά σε αντιφάσεις. Τη γοητεύει η ευστροφία του Διδύμου και η έντονη προσωπικότητα του Υδροχόου, όμως χάνει το ενδιαφέρον της σύντομα, γιατί δεν μπορεί να τους δαμάσει. Ο άντρας της ζωής της θα μπορούσε να είναι ένας Λέων, αφού είναι ο τύπος που η γυναίκα Κριός αναγνωρίζει πρόθυμα ως αξία και δέχεται άμεσα την επίδρασή του. Τέλος, δυο Κριοί μαζί δημιουργούν μια σχέση δυνατή, σίγουρη, ρομαντική και παθιασμένη, φτάνει να μην έρθει η ώρα να συγκρουστούν λόγω εγωισμού, γιατί τότε τίποτα δεν μένει όρθιο!

Ταύρος- Η αισθησιακή

Η γυναίκα Ταύρος, ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, του κυρίαρχου πλανήτη του ζωδίου της, συγκεντρώνει τις πιο αξιόλογες θηλυκές ιδιότητες που ο κάθε άντρας αναζητά σε μια γυναίκα, αλλά δύσκολα τις βρίσκει. Η αισθητική, η αισθησιακή ηδονή και ο έρωτας καθορίζουν την πορεία της ζωής της. Έχει μεγάλη φυσική αντοχή, θέληση, διαίσθηση και …ατέλειωτο εγωισμό!

Ως σύντροφος είναι πιστή, ικανή να βοηθήσει τον άνθρωπο που αγαπά με πολλούς τρόπους, έχει υπομονή και κατανόηση για τα ελαττώματά του, αλλά δεν ανέχεται με τίποτα την απιστία! Έτσι δεν θα ανεχτεί με τίποτα ένα Ζυγό ή ένα Δίδυμο! Ο Αιγόκερως και ο Παρθένο μπορεί να ταιριάζουν στην αντίληψη και την ιδιοσυγκρασία της, όμως ο τυπικός χαρακτήρας τους τη βυθίζει στη ρουτίνα και την ανία! Η σχέση με έναν Καρκίνο ή έναν Ιχθύ θα είναι τρυφερή και αφοσιωμένη, όμως ο μοιραίος άντρας στη ζωή της συνήθως είναι ο Υδροχόος που της επιβάλλεται με την εμφάνιση αλλά και το πνεύμα του, ενώ η θηλυκότητα και η σεξουαλική της ικανοποίηση την οδηγούν στη σχέση με έναν άντρα Σκορπιό.

Δίδυμος (Η ανήσυχη)

Με τη φανταστική άνεση στην επικοινωνία, που τη χαρακτηρίζει, και με ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για όλους τους διαφορετικούς χαρακτήρες, μοιάζει πολλές φορές με μια πεταλούδα που κινείται από το ένα σημείο στο άλλο. Η γυναίκα Δίδυμος είναι ανήσυχη, πνευματώδης, μισεί την καταπίεση, τα δάκρυα, τις ζήλιες, τις συμβατικές σχέσεις, το φόβο, τη μιζέρια και την αδικία. Η συναισθηματική της ανασφάλεια δεν ξεπερνιέται εύκολα, αλλά δεν είναι καθόλου διατεθειμένη να κάνει συμβιβασμούς στον έρωτα.

Ο άντρας Υδροχόος θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός της σύντροφος, εάν ξεπεραστούν οι δυσκολίες που γεννιούνται από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους. Δύο Δίδυμοι μαζί θυμίζουν…φτερό στον άνεμο, ενώ ένας Καρκίνος δεν θα μπορούσε να ανεχτεί την ανήσυχη ερωτική φαντασία της. Ο Ταύρος είναι ο κατάλληλος για να εξαφανίσει τις ανασφάλειές της και ο γήινος και δυνατός Αιγόκερως μπορεί να δαμάσει με τον καλύτερο τρόπο…τα καπρίτσια της. Τέλος, ο Ιχθύς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μοιραίος άντρας στη ζωή της Διδύμου, αφού μπορεί άλλοτε να την μπερδεύει και άλλοτε να την εντυπωσιάζει, πάντως της δημιουργεί συναισθήματα μοναδικά!

Καρκίνος (Η ρομαντική)

Ιδιαίτερα συναισθηματική, ρομαντική, ντροπαλή και ανεπιτήδευτη, η γυναίκα Καρκίνος διαθέτει τεράστια υπομονή, εγκαρτέρηση και πίστη. Η διάθεσή της συνεχώς αλλάζει, κάνοντάς της άλλοτε λίγο παράξενη, άλλοτε σιωπηλά μελαγχολική και άλλοτε ασυγκράτητα φιλόδοξη. Ο σύντροφός της θα έχει την αιώνια αφοσίωση και στοργή της, αρκεί να της προσφέρει ασφάλεια και να μην υποκρίνεται. Επειδή αισθάνεται συχνά ανεπαρκής, χρειάζεται την επιβεβαίωση και την αγάπη των άλλων για να νιώθει καλά.

Ο αισθησιασμός χαρακτηρίζει την ερωτική της ζωή και την τρομάζουν οι επιθετικοί άντρες. Έτσι, δεν είναι εύκολο να σμίξει με έναν Κριό και παρότι τη συγκινεί έντονα τελικά δεν ταιριάζει ούτε με τον Τοξότη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον άντρα Αιγόκερω, για τον οποίο αισθάνεται μεγάλη έλξη και θαυμάζει το δυναμισμό του. Με τους άντρες Ταύρους και Παρθένους νιώθει ασφάλεια και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή της, ενώ με τους άντρες Σκορπιούς και Ιχθείς μπορεί να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα γεμάτο έντονες συγκινήσεις.

Λέων (Η λαμπερή)

Η γυναίκα Λέων έχει την πιο έντονη αυτοπεποίθηση του ζωδιακού και συχνά τη χαρακτηρίζει μια σπάνια ομορφιά! Επιβλητική, φωτεινή, φιλόδοξη, εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, ενώ ο αδέσμευτος χαρακτήρας της ξεκινάει από την ανάγκη της για θαυμασμό: της είναι απαραίτητο να σταθεί κάπου και να κερδίσει τους άλλους! Πείθει εύκολα και τελικά πετυχαίνει αυτό που θέλει, χωρίς όμως να κατέβει ποτέ από το θρόνο της. Αγαπά τους τίτλους, λατρεύει την ποιότητα των πραγμάτων και δεν παντρεύεται ποτέ έναν άντρα που δεν έχει κάποιο «όνομα».

Με τον άντρα Κριό ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τη Φωτιά, που σημαίνει ότι ταυτίζονται ο ερωτικός ενθουσιασμός και το πάθος τους για τη ζωή. Έτσι η σχέση τους μπορεί να κρατήσει μια ζωή. Με τον Υδροχόο, το αντικριστό ζώδιο δηλαδή, έχουν έντονες αντιθέσεις, αλλά έλκονται πάντα, ενώ με τον Τοξότη δημιουργούν ένα όμορφο, χαρούμενο και αξιοθαύμαστο ζευγάρι. Με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο η επικοινωνία χάνεται στην προσπάθεια να κυριαρχήσει ο καθένας στο ρόλο του, ενώ ο Δίδυμος «πνίγεται» από την τάση της να υποτάξει τον αυθορμητισμό του.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Παρθένος (Η τελειομανής)

Η Παρθένος είναι η μόνη γυναίκα του ζωδιακού που μπορεί να είναι εξαιρετικά πρακτική και απεριόριστα ρομαντική ταυτόχρονα. Αποζητά τη γνησιότητα και την τελειότητα στις σχέσεις της και έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Πέρα από αυτό που φαίνεται είναι φοβερά ευαίσθητη, άσχετα αν δίνει την εντύπωση της διόλου συναισθηματικής. Έχει αδυναμία στην καθαριότητα, στους λεπτούς τρόπους και την ευγενική συμπεριφορά.

Το μικροσκόπιο το έχει πάντα δίπλα της, για να ανακαλύψει εάν ο άντρας που τη φλερτάρει τηρεί τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Ο άντρας που περνάει με άριστα την κριτική της είναι σίγουρα ο τακτικός Ταύρος, που γίνεται γι΄αυτήν καλός σύντροφος και αισθησιακός εραστής. Παρότι έχει κοινά σημεία με το Δίδυμο, αποδεικνύεται εντελώς ακατάλληλος για να της εξασφαλίσει συναισθηματική σιγουριά, όπως και ο Κριός. Ο Αιγόκερως συγγενεύει σε πολλά πράγματα μαζί της και ο γάμος τους είναι τις περισσότερες φορές πετυχημένος. Παρότι στην πράξη ταιριάζουν ελάχιστα, ο άντρας Ιχθύς συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ο μοιραίος άντρας στη ζωή της!

Ζυγός (Η φιλάρεσκη)

Μιλάμε για μια πραγματική γόησσα! Η γυναίκα Ζυγός εκπέμπει θηλυκότητα και αρμονία με το καλοσχηματισμένο, γοητευτικό παρουσιαστικό της. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η διπλωματικότητα αλλά και η αναποφασιστικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν έντονα τη ζωή της. Όμως το πιο σημαντικό στη ζωή μιας Ζυγού είναι ο έρωτας: αυτός προσδιορίζει ολόκληρη την εξέλιξή της! Γεννημένη στο κατεξοχήν ζώδιο του γάμου, της είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός άντρα στο πλευρό της.

Η συμπαράστασή του, η στοργή και η κατανόησή του συντηρούν τον ενθουσιασμό της για τη ζωή. Αιτία είναι η φιλαρέσκειά της και η τάση της να προτιμά εκείνον που της χαμογελά πιο όμορφα, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένα δεσμό χωρίς να το καλοσκεφτεί! Πάντως, ο ναρκισσισμός της την κάνει ακαταμάχητη για τους άντρες. Ο Ιχθύς έχει τα προσόντα να την κατακτήσει μέχρι…γάμου, ενώ ο Τοξότης έχει πολλές πιθανότητες να την κατακτήσει με την άνεση και τη γόνιμη φαντασία του. Επίσης, ο Λέων μπορεί να την εντυπωσιάσει, να τη γοητεύσει και να κάνει μαζί της μια σχέση με προοπτικές.

Σκορπιός (Η παθιασμένη)

Θέλετε να την κατακτήσετε; Αγνοήστε την και θα μας θυμηθείτε! Η γυναίκα Σκορπιός έλκεται από τους άντρες που δεν της δείχνουν το απόλυτο ενδιαφέρον, αφού ο «πόνος» της απόρριψης είναι ένα συναίσθημα που θεωρεί απαραίτητο για την ερωτική διαδικασία! Κατά τα άλλα, πρόκειται για μια «επικίνδυνη» και μοιραία γυναίκα, με κύριο χαρακτηριστικό της το πάθος, που εκφράζεται σε όλο του το μεγαλείο στην ερωτική της ζωή. Η δύναμη με την οποία ερωτεύεται, αγαπά και μισεί δεν υπάρχει σε καμία άλλη ζωδιακή γυναίκα.

Η σεξουαλική της παρόρμηση είναι θυελλώδης και το ίδιο είναι και η ζήλια της, που εκφράζεται με ακραίες πράξεις, αφού συνήθως γύρω της βλέπει αντίζηλους και δολοπλοκίες. Μοιραία στη ζωή της είναι η σχέση με έναν άντρα Κριό, ο οποίος αντιπαραβάλλει το φλογερό του χαρακτήρα στο δικό της πάθος. Ο πόθος και η έντονη σεξουαλικότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση της και με τον άντρα Λέοντα. Αυτός όμως που τη γοητεύει και την κατακτά, συνήθως για πάντα, είναι ο άντρας Ταύρος: η σχέση τους θεωρείται από τις ισχυρότερες, τόσο από συναισθηματική όσο και από ερωτική άποψη.

Τοξότης (Η ατίθαση)

Όσο κι αν αγαπήσει, δεν θα θυσιάσει ποτέ την ατομικότητά της! Για τη γυναίκα Τοξότη η πιο έντονη και μόνιμη ανησυχία είναι μήπως χάσει την ελευθερία της. Γι.΄αυτό, και αν τύχει να προδοθεί ή να εγκαταλειφθεί από το σύντροφό της, θα αντιμετωπίσει το γεγονός με ψυχραιμία και ιπποτισμό και σύντομα θα γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Στη σχέση της με τους άντρες ξεπερνά συναισθηματικά το θέμα του γάμου και δεν στέκεται εκεί. Αυτός όμως που θα αγαπήσει θέλει να είναι δυνατός, επιτυχημένος επαγγελματικά, να έχει γόητρο και τέχνη στον έρωτα.

Ο άντρας Υδροχόος πλησιάζει κατά πολύ αυτό το πρότυπο που έχει στο μυαλό της, γι΄αυτό η σχέση τους θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς. Γόνιμη θεωρείται και η σχέση της με τον άντρα Ζυγό, αφού μαζί του δεν θα πλήξει ποτέ. Ο άντρας Καρκίνος την ερωτεύεται παράφορα και αφήνεται στις διαθέσεις της, ενώ με τον άντρα Λέοντα η σχέση τους θα είναι σπουδαία αλλά και γεμάτη κινδύνους. Τέλος, η σχέση της με έναν Σκορπιό θα περάσει από ατελείωτες δοκιμασίες και συγκρούσεις, γι΄αυτό καλύτερα να την αποφύγει!

Αιγόκερως (Η δύσκολη)

Η έντονη θηλυκότητά της παρασύρει εύκολα κάποιον άντρα, αλλά σύντομα εκείνος ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο εύκολη όσο μπορεί να δείχνει. Η γυναίκα Αιγόκερως μπορεί να φαίνεται χειραφετημένη και με αυτοπεποίθηση, πίσω όμως απ΄αυτή την εικόνα κρύβεται ένας ευαίσθητος και μοναχικός χαρακτήρας, που συνδυάζεται με τον έντονο φόβο της προδοσίας. Γι΄αυτό και αποφεύγει να εκθέσει τον εαυτό της σε περιπέτειες, έως ότου βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του άλλου.

Η Αιγόκερως δεν συγχωρεί εύκολα, αλλά και δεν ξεχνά αυτά που οι άλλοι της πρόσφεραν. Ο ερωτικός της συνδυασμός με τον άντρα Ταύρο θεωρείται από τους αρμονικότερους και ο άντρας αυτός μπορεί να αποτελέσει ένα γερό στήριγμα για εκείνη και τη ζωή της. Καλή θεωρείται και η σχέση της με τον Αιγόκερω, αν και τα κοινά χαρακτηριστικά τους μπορεί τελικά να γίνουν τροχοπέδη. Πολύ καλές προοπτικές έχει η σχέση της με τον παθιασμένο Σκορπιό, αφού οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τρελός έρωτας γεννιέται όταν η γυναίκα Αιγόκερως συναντηθεί με έναν άντρα Ιχθύ, χωρίς όμως να υπάρχουν εγγυήσεις ότι η σχέση τους θα διατηρηθεί αιώνια!

Υδροχόος (Η εκκεντρική)

Ο τρόπος της είναι παράδοξος, οι εντυπώσεις που δίνει στους άλλους αλλάζουν συνέχεια και αστραπιαία, ενώ ο εγωισμός της είναι κρυφός και ατελείωτος! Η γυναίκα Υδροχόος ανήκει σε όλους και ταυτόχρονα σε κανέναν. Διακρίνεται για τις…υπερβολές της και κατά καιρούς επιθυμεί τα πιο απίθανα πράγματα, ενώ στον έρωτα είναι το ίδιο παράδοξη, όπως και σε όλα τα άλλα! Βιώνει τον έρωτα μέσα από το μυαλό της και θέλει τον άντρα να την κάνει να νιώσει γυναίκα με την εξυπνάδα και τα επιχειρήματά του.

Η επαφή της με τον άντρα Τοξότη τής δίνει αυτό που θέλει, γι΄αυτό και οι δυο τους δένονται με ένταση και δύναμη και η σχέση τους είναι εκρηκτική και επαναστατική. Ακραία είναι και η σχέση της με τον άντρα Αιγόκερω, μόνο που σ΄αυτή την περίπτωση όλα εξαρτώνται από την πρώτη ματιά: ή θα αδιαφορήσουν εντελώς ή θα ερωτευτούν με πάθος και ο χρόνος δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα αυτή την πρώτη εντύπωση! Καλή μπορεί να είναι και η σχέση της με έναν άντρα Υδροχόο, ενώ με ένα Ζυγό υπάρχει πάντα η πιθανότητα του…κεραυνοβόλου έρωτα!

Ιχθύες (Η ευαίσθητη)

Η ευαισθησία της είναι παροιμιώδης! Συνήθως δραματοποιεί τις καταστάσεις για να πετύχει το σκοπό της και παίζει άλλοτε με το ψέμα και άλλοτε με την αλήθεια. Αυτό το «πέπλο μυστηρίου» που απλώνει γύρω της είναι και το γοητευτικό της στοιχείο που διεγείρει τη φαντασία των αντρών οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν το κρυμμένο της πρόσωπο. Είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν θέλει να κυριαρχήσει επάνω στο σύντροφό της, όμως απαιτεί απ΄αυτόν όλους τους τρόπους της παραδοσιακής συμπεριφοράς που πρέπει να έχει ένας άντρας απέναντι σε μια γυναίκα.

Ίσως γι΄αυτό η σχέση της με τον άντρα Σκορπιό πλησιάζει το ιδανικό, αφού καλύπτει όλα τα κρυφά θέλω και για τους δύο. Πολύ καλή επίσης είναι η σχέση της με τον άντρα Αιγόκερω, ο οποίος μπορεί άνετα να αναλάβει τις ευθύνες της και να της δώσει βράδια γεμάτα έρωτα που τόσο έχει ανάγκη. Ο ευφάνταστος Δίδυμος μπορεί επίσης να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή της, ενώ ο άντρας Ζυγός μπορεί να γίνει ο μοιραίος άντρας για εκείνη, προσφέροντάς της μια σχέση δυνατή αλλά και γεμάτη αντιθέσεις.

patrasevents.gr / Image by Rondell Melling from Pixabay