Τα 3 ζώδια που πεθαίνουν από τη ζήλια τους

Ναι, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ζήλια…Προκαλεί εκνευρισμό, εντάσεις, καταστρέφει σχέσεις. 

Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν την αντέχετε, τότε την επόμενη φορά που θα βγείτε ραντεβού ρωτήστε από πριν το ζώδιο του/της υπουψηφίου/ας. Γιατί φυσικά τα άστρα και εδώ έχουν τις απαντήσεις. 

Ετσι, αφού είδαμε τα 5 ζώδια που είναι μεγάλοι ψεύτες, αυτά που μπορούν να γίνουν βίαια και αυτά που κρατάνε μυστικά, ήρθε η ώρα να δούμε τα 3 ζώδια που είναι οι μεγάλοι ζηλιάρηδες του ζωδιακού:

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός με διαφορά είναι το πιο ζηλιάρικο ζώδιο. Δεν εμπιστεύονται τους ανθρώπους, έχουν κολλήματα, φτιάχνουν ιστορίες με το μυαλό τους και κάπως έτσι καταλήγουν να κυριεύονται από ζήλια. Και αυτό γιατί ο  Σκορπιός δεν διαχειρίζεται ιδιαίτερα καλά τα συναισθήματά του. 

Μάλιστα, ζηλεύουν ακόμη και έναν σύντροφο που ολοφάνερα στέκεται με αγάπη και μόνο στο πλευρό τους. Είναι σαν… καταδίκη, οπότε αν δεν αντέχετε τη ζήλια, απλά αποφύγετέ τους. 

Καρκίνος  

Οι Καρκίνοι νιώθουν πολλά, σκέφτονται πολλά, αλλά έχουν ταυτόχρονα το ταλέντο να τα κρύβουν. Παριστάνουν τα θύματα συχνά, αλλά είναι μακράν το ζώδιο εκείνο που μπορεί να κρύβει τα συναισθήματά του καλύτερα από όλους. Δεν επιτρέπουν συχνά στους άλλους να καταλάβουν ότι έχουν κυριευτεί από ζήλια και συνήθως ξεσπούν την οργή τους με τσαντίλα και φωνές, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτουν τον λόγο. Και όλα αυτά γιατί μέσα τους, πιστέψτε μας, βράζουν. Αν, δε, φθάσουν στο σημείο που δεν απομένει παρά η έκρηξη, τότε τρέξτε να κρυφτείτε καλύτερα. Είναι απλά ανυπόφοροι. 

Λέων  

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι Λέοντες είναι το πιο αξιαγάπητο και παθιασμένο ζώδιο. Και έχουν και ένστικτο. Καταλαβαίνουν πολύ καλά όταν τρέχει κάτι, όταν τα πράγματα αλλάζουν. Και τότε κυριεύονται από ζήλια. 

Στις σχέσεις, αυτό που θα τους κάνει να πεθάνουν από τη ζήλια τους είναι να χάσουν την προσοχή του συντρόφου τους. Αν καταλάβουν ότι ξενοκοιτάζουν, την έβαψαν. Ο Λέων λαχταρά την προσοχή, ή κάλυτερα την απόλυτη προσοχή των άλλων, και όταν τη χάνουν, δυστυχώς… ξεφεύγουν. Ναι, ναι, σίγουρα Λέων είναι ο σύντροφός σας που έβαλε καπελάκι και γυαλιά ηλίου και σας παρακολουθούσε στη γωνία. 

Πηγή: iefimerida.gr και popup.gr / Image by ceo104 from Pixabay